Kocamn sevgilisiyle dost oldum

hapinize çok teşekür ediyorum inanın yorumlarınız baya yardımcı oluyor evet eşim kumarbaz süylemeye utanıyorum ama evimde doğru dürüst eşyam bile yok ama son model bilgisayarımız sınırsız netimiz var hiç gerek yokken eşim bile demek istemediğim adam zorla aldı hergün eve hacizciler gelir bunlarda ayrı bi konu aslında boşanmayı düşünüyorum ailem bunu duysa hayatta af etmezler ama babam emekli kızım gel emekli maaşım senin çalışma otur çocuklarını büyüt der zaten çocuklarımla ailem ilgilenir okul deshane vs ama babama bunu yapamam 3 çocukla uğraşmak zorunda değilki erkek kardeşlerim daha evlenmedi onlarım sorumluluğu var birtane kardeşim asker biri üni okuyor onları bekliyorum bitirsinler diye bu eşimin ilk vukuatı değil daha üncede tlinde msajlar gürmüştüm ama hep inkar eti yeminler eti yok diye ben kendimi geliştimeye çalışıyorum sürekli okuyorum ama o kendi pisliğinde debelenip duruyor

canım inan bana,babacıgına üç çocuga bakma degil de,kızını o herifle bırakmak daha çok koyar merak etme...hergün senin nasıl üzüldügünü görmek onu daha çok üzüyor olsa gerek...bence hiç böyle düşünme. seni bagrına basarlar bence..çekmek zorunda degilsin bu adamı...Allah yardımcın olsun:teselli:

mraba kızlar burada başkalarının dertlerine yorum yazarken bir gün kendi derdimi anlatacağım aklıma gelmezdi nerden başlasam bilemiyorum ben 14 yılık evliyim ve 3 tane çocuğum var geçmişteki mesajlarımı okuyanlar anlayacaklar nasıl bır evliliğimin olduğunu
kocam kumarbaz ve sorumsuzun teki uzun zamandır nette birileriyle konuştuğunu tahmin etmiştim bu gün msnsi açıktı bende dayanamadım baktım normalde hep kapatır herşeyi gizli saklı neyse biraz kurcaladım derken bir kızla uzun zamandır konuştuğunu üğrendim kızla konuşmaya başladık yazık daha 19 yaşında ağladı durdu evli olduğunu bilmiyordum diye çok üzür diledi başta inanmadım kamerayı açtı hüngür hüngür ağlıyordu kendi derdimi unutup kızı teseli etmeye çalıştım ben neyapayım şimdi bu adamı ınanın elerim titriyor şimdi yüzünü bile gürmek istemiyorum bu işin sonu boşanmayla bitecek kesin ama biraz zamana ihtiyacım var kusura bakmayın çok uzun oldu ama birilerine anlatıp rahatlamam gerekiyor bana bir akıl verin sağlıklı düşünemiyorum
kontrolü davranamıyorum çok kütüyüm vekit ayırıp okursanız şimdiden hepinize çok teşekürler

ah be ablacım çok üzüldüm ya :çok üzgünüm:

Ahhh Ahhh,bu erkek milletinin gözü neden bu kadar aç olur ,anlamıyorum..
gül gibi karısı,pırlanta gibi çocukları varken,
yalanla,dolanla netteki cahilleri kandırıyorlar,
ahh ahh ne diyeyim,güzel söz duyunca hemen teslim olan genç kızlara mı üzüleyim,
evdeki karısının kıymetini bilmeyen adama mı kızayım...
eşiniz son olayı inkar edemez artık,görmüşsünüz,hatta kızla konuşmuşsunuz bile...
bence tekrar bir daha konuşun,amacı ne,ne istiyor,
eğer aklı fikri dışardaysa tamamen bıraksın sizi,
ama her olayda inkar edecekse,ona da siz karar verin...
evinizde eşya olmaması utanılacak birşey değil arkadaşım,
Allah yardımcınız olsun ve hakkınızda en iyi olan kararı vermenize yardım etsin...
sevgiler...

Siz benden daha tecrubelisiniz ama benim dusuncem affetsenizde iciniz birdaha affetmez..Bir yerde kavga olur gene patlar bu olay.. benim annem yillarca babamin ilgisizligini cekti aldatmadi onu ama ilgisizligi yeterdi ona ve birgun cesaretini toplayip cikti gitti evden cocuklari ile birlikte simdi inan okadar huzurlu ki ve cok daha mutlu.. 14 yil az bir sure degil cok zor bir karar ama ben kaldiramazdim aldatilmayi..

bu erkekleri anlayan birisi varmı acaba hayattan ne istiyolar acaba ne için yaşıyolar günlerini düşünmeden yaşamak istiyosalar masem neden bi yuva kurma çabasındalar ve neden bu kadar çok çocuk yapıyolar arkadaşım sen de kocanın bu huylarını biliyodun madem neden 3 çocuk yaptın hem onlara yazık ailene sana herkeze yazık rabbim yardımcın olsun çok zor bi durum bence bu adamla evliligini devam ettirmenin bi anlamı yok her şey onda anlaşılan sorumsuzun teki

bence tek suç eşiniz değil kızda suçlu bilmese bile suçunu bastırmak için ağlıyordur eminim Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum özür dilemesi gerekirken bide ağlıyor çok kızdım

kendinizde bu gücü hissedebiliyorsanız kendi ayaklarınızın üzerinde durmaya bakın...
hem aşlenizde yanınızda ise buda bir adım öndesiniz anlamına gelir...
umarım içinizi rahatlatack,bir çıkış yolu bulunur...

kendi ayaklarının ustunde durana kadar sabret sonrada bas tekmeyi gitsin böyle adama

Arkadaşım;
Babanız size destek vereckse, ne diye böyle birinin yanında çocuklarını da heder edeceksin..
Tek valizle gidenler var,kaldı ki siz böyle değilsiniz..Aileniz var..

Tamam kıza da yazık ama kanka olamaya da gerek yok...

sanal alem ne kadar kolay birşeylere kanmak ve birilerini kandırmak...çok zor bir durum yaşadığınız..ama malesef çok fazla örneğini görüyoruz bu gibi olayların...sonu boşanmaya varır demişsiniz ikinci bir şansı vermeyi hakeden bir evlilikse şans verin derim..

konu baslıgını okuyunca once bı hönnkk :1shok: :1shok: oldum yanı.. ama cok kotu bı durum Allah kımsenın basına vermesın.. :Saruboceq: bana gore esınız bu konuda %95lere varan oranlarla suclu.. 14 senelık evlı 3 cocuk babası ve msnlerde nette fınk atıyor.. :delphin: ayıp yaa.. :olmaz: kız henuz 19 yasında demıssınız net oratamı kımbılır esınız kendını nasıl tanıttı .. :1ninca: yazık yanı boyle olaylar gorup duydukca uzuluyorum.. Rabbım yardımcınız olsun.. :Saruboceq:

allah kolaylık versin...onca yılınıza yazık ama bunu eşinizle paylaşın neden oldugunu sorun..elbet bir acıklaması vardır..ama kumarbaz sorumsuz bir insanda ne biliyim gercekten allah kolaylık versin..tez gunde düzelirsiniz inşallah...

eşimle komuştum bagırıp bana neti yasaklayacagını süyledi ona iftira atıyormuşum kendini haklı çıkarma çabasında
ama inanmam artık her şey göz önönda
amiriyle konuşima fikri banada mantıklı geliyor ama utanıyorum ben şimdiye kadar
evimin sırını kimseye anlatmadım
hep içime atım belki bir gün düzelir diye
artık düzeleeğine inanmıyorum
şimdi kendimi kurtamanın yolarını arıyorum
bir arkadaşım mahkemenin çocuklarımı bana veremeyecegini süyledi
umarım dogru degildi
şimdi ünce haklarımı araştırıp öğrenmem lazım iş bulmam lazım
herşeyin çok çabuk ve kolay olmayacagını biliyorum
ama sabırla inatla herşeyi başaracagım inşallah

sanal alem ne kadar kolay birşeylere kanmak ve birilerini kandırmak...çok zor bir durum yaşadığınız..ama malesef çok fazla örneğini görüyoruz bu gibi olayların...sonu boşanmaya varır demişsiniz ikinci bir şansı vermeyi hakeden bir evlilikse şans verin derim..

bu ilk vukuatı degil daha üncede oldu hep şasverdim
başka hatalarıda var kumar şidet gibi
artık sabr edecek gücümkalmadı

madem aileniz destek oluyor bir işe girin ve ayakta durun o adama da eyvallah etmeyin bence

evet ailem hep yanımda ve desteklerini esirgemezler ama bu aralar
ailemande bazı sorunları ve memleketteler işte o yüzden biraz daha beklemem gerek
onlar dünene kadar bir iş bulup.haklarımı araştırıp ögrenmk istiyorum
inanın çocuklara bakacak durumum olsa o adamdan nafaka bile istemezdim

bu ilk vukuatı degil daha üncede oldu hep şasverdim
başka hatalarıda var kumar şidet gibi
artık sabr edecek gücümkalmadı

çok bile dayanmışsın...benim yorumlarıma sinir olanlar var eminim ki bu forumda.ki ben böyle durumlarda hep boşan derim ...
senin durumun için de aynı yorumu yapıcam canım:
derhal boşan..kurtar kendini bu adamdan..sadece sadakatsizliği olsa belki bi şans daha verebilirdin..ki ben vermezdim..o ayrı..
ama hem kumar hem dayak..
yani elle tutulur hiç bi şeyi yok katlanman için..
Allah hakkında hayırlısını versin..kendine güven ve korkma..

hıcbır tarafın tek basına sucu yoktur

evet hiçkimse dürt dürtlük yada kusursuz değildir benimde hatalarım kusurlarım vardır mutlaka mükemel değilim ama hiçbir hatanın karşılığı dayak yada aldatma değildir
sizde çok iyi biliyorsunuki sadece bü ülkede değil dünyada ezilen ve yipratılan hep kadınlar olmuştur
evliliği ayakta tutan ve fedakarlık yapan hep kadın olmuştur zira toplumun dul kadına bakışını biliyorsunuz kimse bu duruma düşmek istemez bende bu evliliği kurtarmak için çok fedakarlık yaptım hatalarım varsa bunları düzeltmek için çok çaba sarf etim
3 tane çocuğum var ve psikiyatırlara gitim evlilik danışmanlarıyla konuştum ama hep süylenen eşimin psikolojik sorunları olduğu ve tedavi olması gerektiğiydi
adam tedaviyi kabul etmiyor bende yoruldum artık yani bu yükü tek başıma taşıyamıyorum
artık

Son düzenleme:
Back
X