Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi Geceler Hepinize ,
Saat Gec 0ldu Ama Yinede Yazim Bi dedim..
esim Oglen 12 de bir oturdu Pc ye daha 1o Dk 0nCe Kalkti , oyun bagimlisi Kendileri ,
Insan arada bir gelir bakar be adam Ölsem haberi olmayacak :)
Insan bir toilet e kalkar hic olmazsa ,
aksam yemeginede gelmedi tabisiii
simdi gitti yiyor bir seyler...
2 gunden beri bozuguz zaten , bugunde konusmak istemiyorum aslinda
ama ozledim yahu , sarilmayi , opmeyi ..
ne yapiim smdi ben ?
yaa bn 20 yaşındayım daha evlilik cidden böle bişeymi ben herşeyn mükemmel olcağını sanıyodum böyle bişey bana yapılsa cıldırırm çok mu hayal alemndeyim![]()
bikere yapmistim , dur sunuda vurimm geliom demisti![]()
pc oyunları resmen hastalık. bende eşin gibi 13-14 saat geçirdiğimi bilirim bu mmorpg oyunlar yüzünden.
1 lvl daha alayım kalkıyorum, şu bossu keseyim kalkıyorum, exp %50'nin üstü olsun kalkcam vs. derken bakıyorum saat sabaha karşı bilmem kaç. ama hep oyunların suçuyoksa biz iradeli insanlarız
![]()
hangi oyun bu?
ben esimle world of warcaft'ta tanistim
5 senedir oynuyorum birakamadim dahaeskisi kadar bagimli degilim ama..
evliligin harika, güzel yanlarida vardir, sorunlu yanlarida vardir yeri geldiginde. beraber gülüp mutlu olup yeri geldiginde beraber üzülüp aglayacaksin. evlilik böyle birsey hergün güllük gülistanlik gecmiyor malesef dizilerdeki gibi ! önemli olan her ne sorun olursa olsun uzatip geri dönülmiyecek bir noktaya getirmemek, sevgi saygi hosgörü cercevesinde konusarak güzelce sorunlari haledip yine mutlu huzurlu olmaktir. sanirim dedigin gibi biraz hayal alemindesin canim:)) olgunlastikca anlarsin sende, ben henüz nisanliyim ve evlilik cok güzel birsey inan bana dogru insanla evleniyorsa o insani iyice taniyorsan evlilik muhtesem güzel birsey olabilir ama buna ragmen ufak tefek sorunlar olabilir (alkol, kumar,siddet,küfür) olmadiktan sonra bunlar cok sükür yok ! iste ona göre es adayini sececeksin:) kimi insan evlilik zor diyor tabiki zor yanlarida olacak sorumluluk falan ama asilmiyacak gibi birsey degil sevdigin insanda senin gibi anlayisli iyi saygili biriyse hersey asilir :)
çooook güzel anlatmışın cnm çok teşkkr ederm içimdeki korku gitti gerçekten![]()