Kocan mi Var , Derdin Var !!

bence direkt pcyi al kucağından sen otur onun yerine o zaman bilgisayarla değil seninle oynamak zorunda kalır:52:

sanirim senin esinde meshur bir oyun var adamlari öldürüyon missonlar falan yapiyorsun onu oynuyor sanirim, nerden biliyorsun deme cünkü benim nisanlimda aynisini oynuyor :))) gercekten erkekler tuaf ya, kafami dagitiyorum seviyorum oyunu diyor oda bagira cagira adam öldürüyo kendi vurulunca bagiriyo aaaaaaaa diye :D bazen bende oturuyorum izliyorum onu cok tatli oluyor ama oynarken sanki gercekmis gibi effektlere kaptiriyor kendini cok komik buluyorum cocuk gibi oluyor :))) bende hep hadi canim gel falan diyince tamam vurulim geliyom diyor, (bulustugumuzda arada bir oturdugu oluyor pc basina 1-2 saatline ama fazla olmaz) yani öyle sabahtan aksama kadar oynamaz cok sükür zaten vakti yok bunun icin cünkü yogun calisiyor :)

Iyi Geceler Hepinize ,
Saat Gec 0ldu Ama Yinede Yazim Bi dedim..
esim Oglen 12 de bir oturdu Pc ye daha 1o Dk 0nCe Kalkti , oyun bagimlisi Kendileri ,
Insan arada bir gelir bakar be adam Ölsem haberi olmayacak :)
Insan bir toilet e kalkar hic olmazsa ,
aksam yemeginede gelmedi tabisiii
simdi gitti yiyor bir seyler...
2 gunden beri bozuguz zaten , bugunde konusmak istemiyorum aslinda
ama ozledim yahu , sarilmayi , opmeyi ..
ne yapiim smdi ben ?

yaa bn 20 yaşındayım daha evlilik cidden böle bişeymi ben herşeyn mükemmel olcağını sanıyodum böyle bişey bana yapılsa cıldırırm çok mu hayal alemndeyim :(

yaa bn 20 yaşındayım daha evlilik cidden böle bişeymi ben herşeyn mükemmel olcağını sanıyodum böyle bişey bana yapılsa cıldırırm çok mu hayal alemndeyim :(

evliligin harika, güzel yanlarida vardir, sorunlu yanlarida vardir yeri geldiginde. beraber gülüp mutlu olup yeri geldiginde beraber üzülüp aglayacaksin. evlilik böyle birsey hergün güllük gülistanlik gecmiyor malesef dizilerdeki gibi ! önemli olan her ne sorun olursa olsun uzatip geri dönülmiyecek bir noktaya getirmemek, sevgi saygi hosgörü cercevesinde konusarak güzelce sorunlari haledip yine mutlu huzurlu olmaktir. sanirim dedigin gibi biraz hayal alemindesin canim:)) olgunlastikca anlarsin sende, ben henüz nisanliyim ve evlilik cok güzel birsey inan bana dogru insanla evleniyorsa o insani iyice taniyorsan evlilik muhtesem güzel birsey olabilir ama buna ragmen ufak tefek sorunlar olabilir (alkol, kumar,siddet,küfür) olmadiktan sonra bunlar cok sükür yok ! iste ona göre es adayini sececeksin:) kimi insan evlilik zor diyor tabiki zor yanlarida olacak sorumluluk falan ama asilmiyacak gibi birsey degil sevdigin insanda senin gibi anlayisli iyi saygili biriyse hersey asilir :)

bikere yapmistim , dur sunuda vurimm geliom demisti :1:

:52::52::52::52:

pc oyunları resmen hastalık. bende eşin gibi 13-14 saat geçirdiğimi bilirim bu mmorpg oyunlar yüzünden.

1 lvl daha alayım kalkıyorum, şu bossu keseyim kalkıyorum, exp %50'nin üstü olsun kalkcam vs. derken bakıyorum saat sabaha karşı bilmem kaç. ama hep oyunların suçu :19::19: yoksa biz iradeli insanlarız :32::32:

:52::52::52::52:

pc oyunları resmen hastalık. bende eşin gibi 13-14 saat geçirdiğimi bilirim bu mmorpg oyunlar yüzünden.

1 lvl daha alayım kalkıyorum, şu bossu keseyim kalkıyorum, exp %50'nin üstü olsun kalkcam vs. derken bakıyorum saat sabaha karşı bilmem kaç. ama hep oyunların suçu :19::19: yoksa biz iradeli insanlarız :32::32:

hangi oyun bu?
ben esimle world of warcaft'ta tanistim :16:
5 senedir oynuyorum birakamadim daha :17: eskisi kadar bagimli degilim ama..

hangi oyun bu?
ben esimle world of warcaft'ta tanistim :16:
5 senedir oynuyorum birakamadim daha :17: eskisi kadar bagimli degilim ama..

wow'la başladım sonra shaiya'ya geçtim 2-3 yıl kadar bunu oynadım ama sıkıldım artık. şuanda laptop serviste gelince Allods diye bi oyun buldum onu yüklemeyi düşünüyorum :52::52:

benim eşimde çok oyun oynar hatta banada oynatır savastır falan :D

akşamda işten gelince oyun basındayız sanki tv izliyoruz :D

bi de gittik lcd aldıydık tv gereksizmiş :D

o da kalkmaz yatalım derim aldırmaz :D

bende yanına hemen 2 tane büyük elyaf yastıgım var yere onu koyar yatarım dayanamaz bi süre sonra kalkar odaya götürür beni bi dene :D

benımkı de takmıştı bı ara ama benım eşim briç oynar, adam hem bu işi yapıyo kulubu var, hemde gelıp evde oynuyo,
bak abartıyosun ayıp edıyosun vs konustum, yok bı aksam gene bu boyle kaptırmıs, dedım eşşekmi anırıyo burda. aldım bıilgisayarı,
8. katta oturuyoruz o zamanlar ordan asagı hoop:51: hiç içim acımadı gene olsa gene yaparım:37:

benımkı de takmıştı bı ara ama benım eşim briç oynar, adam hem bu işi yapıyo kulubu var, hemde gelıp evde oynuyo,
bak abartıyosun ayıp edıyosun vs konustum, yok bı aksam gene bu boyle kaptırmıs, dedım eşşekmi anırıyo burda. aldım bıilgisayarı,
8. katta oturuyoruz o zamanlar ordan asagı hoop:51: hiç içim acımadı gene olsa gene yaparım:37:

benim eşimde playstation hastasıdır. bağıra çağıra maç yapar. ama kalk bu son dediğimde ikiletmez. çok fazlada karışmam sözümü dinlediği için :16: bende bekarken bir dönem counter'a takılmıştım sabaha kadar oynardım annem çok kızardı. kız oyunları oyna diye :52:

evliligin harika, güzel yanlarida vardir, sorunlu yanlarida vardir yeri geldiginde. beraber gülüp mutlu olup yeri geldiginde beraber üzülüp aglayacaksin. evlilik böyle birsey hergün güllük gülistanlik gecmiyor malesef dizilerdeki gibi ! önemli olan her ne sorun olursa olsun uzatip geri dönülmiyecek bir noktaya getirmemek, sevgi saygi hosgörü cercevesinde konusarak güzelce sorunlari haledip yine mutlu huzurlu olmaktir. sanirim dedigin gibi biraz hayal alemindesin canim:)) olgunlastikca anlarsin sende, ben henüz nisanliyim ve evlilik cok güzel birsey inan bana dogru insanla evleniyorsa o insani iyice taniyorsan evlilik muhtesem güzel birsey olabilir ama buna ragmen ufak tefek sorunlar olabilir (alkol, kumar,siddet,küfür) olmadiktan sonra bunlar cok sükür yok ! iste ona göre es adayini sececeksin:) kimi insan evlilik zor diyor tabiki zor yanlarida olacak sorumluluk falan ama asilmiyacak gibi birsey degil sevdigin insanda senin gibi anlayisli iyi saygili biriyse hersey asilir :)

çooook güzel anlatmışın cnm çok teşkkr ederm içimdeki korku gitti gerçekten ;)

Back
X