kocanın ailesiyle nasıl başa çıkıyorsunuz

lifely

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
688
-119
103
31
kayınvalide sürekli yöneten şöyle yapın böyle yapın diyen tatiline de aldığına da karışan biri, bekar görümce evlerine gidince ya hiç bişeye el sürmeyen ya da mutfağı toplayıp çay felan getiriyorsa surat yapan (gidin dercesine) biri, elti kayınvalide arkasından nefretle dedikodusunu yapıp yüzüne canım cicim olan biri, nasıl idare edilir insanları nasıl idare ediyorsunuz artık çok kafama takıyorum sürekli aynı şeyler tekrar tekrar tavırlar laflar, ne yapmalı?

Eşiniz arkanızdaysa hiç takmayın derim. Gerekirse mesafe koyun.Ama eş sizi tutmuyorsa sıkıntı. Her şey eş de bitiyor bana göre.

Görmezden gel. Etliye sütlüye karışma eşinle git gel yeter. Tabi butun bunlar eşin de onlara uymuyorsa geçerli.

Eşimle konuşuyorum.kendiai hallediyor Baktım o bişe yapmıyorsa kendim yüz göz oluyorum sen bana bunu yaptın kırıldım bu şekilde seninle sağlıklı bi ilişkim olmaz diyorum tavrımı koyuyorum içimde tıtmam asla . eşim de ben koyujnca otomatik olarak koyuyor zaten. Eşte bitiyor her şey

Başa çıkamadım,kavgalar ettik.Rezillikler yaşandı.Evime gelme dedim.Yine geldi.Kapıdan da kovacak cesareti bulamadım.

Şimdi evime almıyorum.Ortamlarda görünce de hiç görmemiş gibi davranıyorum.Gülüp eğleniyorum keyifli bir şekilde zaman geçiriyorum.Eve giderken de ortaya Allaha emanet diyio gidiyorum evime.Yemin ederim rahatladım.

Aklı sıra laf sokmaya çalışıyor,kendi kendine oğlunu doldurmaya çalıştı.Ama şimdi anladı ki oğlu doldurmayla çalışmıyor

Sizde kavga çıkartın uzaklaşın aklınız varsa.

Ben eskiden eşimin ailesinin kendi ailem gibi olacağını düşünürdüm görümceyle aynı yastayız çok güzel arkadaş oluruz sanıyordum onlara güzel davrandıkça onlar beni salak yerine koymaya çalıştı e tabi koyamayinca da darbeler gelmeye başladı. En güzel mesafeyi koydum görüşmüyorum . Ama bazen vicdani merhamet yönüm ağır basıyor onları sevmek istiyor her attığım adımda bir darbeyle yıkılıyorm hiç çabalamamak gerekiyormuş meğer

Bayramlarda,özel günlerde ararsınız,ya da kısa bir ziyaret ,kimseyi eleştirmeyin çünkü hemen laf gidiyor..görümcenin belki kendince haklı sebepleri vardır ,acaba kalabalık geliyorlar neden ben servis yapıyorum diyordur belki..Ben de aile içinde çay servisi sevmem mesela,herkes çayını kendi alabilir diye düşünürüm..

Başa çıkamıyorum mümkün mertebe görmezden duymazdan geliyorum. Yılda iki üç kez görüşüyoruz o bile yetiyo da artıyo.

Türkiye gibi bir ülkede kim kocasının ailesiyle başa çıkmışta biz çıkalım. Rezil, edepsizler iyi olanları tenzih ederek konuşuyorum. Ama çoğu oğlunun yuvası yıkılsa üzülmez el kızısın çünkü. En iyisi uzak kalıp yoklarmış gibi kendi bildiğini okumak.

Çıkmıyorum, çünkü yok.

Hiçbiri ile görüşmeyerek kafa rahat ohhh

Eşiniz arkanızdaysa hiç takmayın derim. Gerekirse mesafe koyun.Ama eş sizi tutmuyorsa sıkıntı. Her şey eş de bitiyor bana göre.
Kesinlikle olay eşlerde bitiyor. Kocan durumun farkındaysa, yanında duruyorsa, onları kollayıp seni ezmiyorsa takmaya gerek yok. Ağır, rencide edici şeyler olmadıysa mesafeli bi şekilde görüşülebilir. Çirkinlikler varsa görüşmemek en sağlıklısı.

Önce eltiyle dedikodu yapma, o yaptığında dinleme. Bekar görümceyle uğraşma sana karışmıyor etmiyorsa sen de ona karışma. Kv ile önce tatşı tatlı denersin sınırını çizmeyi, olmazsa kocana devredersin bu işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…