Görmezden gel. Etliye sütlüye karışma eşinle git gel yeter. Tabi butun bunlar eşin de onlara uymuyorsa geçerli.kayınvalide sürekli yöneten şöyle yapın böyle yapın diyen tatiline de aldığına da karışan biri, bekar görümce evlerine gidince ya hiç bişeye el sürmeyen ya da mutfağı toplayıp çay felan getiriyorsa surat yapan (gidin dercesine) biri, elti kayınvalide arkasından nefretle dedikodusunu yapıp yüzüne canım cicim olan biri, nasıl idare edilir insanları nasıl idare ediyorsunuz artık çok kafama takıyorum sürekli aynı şeyler tekrar tekrar tavırlar laflar, ne yapmalı?
Eşimle konuşuyorum.kendiai hallediyor Baktım o bişe yapmıyorsa kendim yüz göz oluyorum sen bana bunu yaptın kırıldım bu şekilde seninle sağlıklı bi ilişkim olmaz diyorum tavrımı koyuyorum içimde tıtmam asla . eşim de ben koyujnca otomatik olarak koyuyor zaten. Eşte bitiyor her şeykayınvalide sürekli yöneten şöyle yapın böyle yapın diyen tatiline de aldığına da karışan biri, bekar görümce evlerine gidince ya hiç bişeye el sürmeyen ya da mutfağı toplayıp çay felan getiriyorsa surat yapan (gidin dercesine) biri, elti kayınvalide arkasından nefretle dedikodusunu yapıp yüzüne canım cicim olan biri, nasıl idare edilir insanları nasıl idare ediyorsunuz artık çok kafama takıyorum sürekli aynı şeyler tekrar tekrar tavırlar laflar, ne yapmalı?
Başa çıkamadım,kavgalar ettik.Rezillikler yaşandı.Evime gelme dedim.Yine geldi.Kapıdan da kovacak cesareti bulamadım.kayınvalide sürekli yöneten şöyle yapın böyle yapın diyen tatiline de aldığına da karışan biri, bekar görümce evlerine gidince ya hiç bişeye el sürmeyen ya da mutfağı toplayıp çay felan getiriyorsa surat yapan (gidin dercesine) biri, elti kayınvalide arkasından nefretle dedikodusunu yapıp yüzüne canım cicim olan biri, nasıl idare edilir insanları nasıl idare ediyorsunuz artık çok kafama takıyorum sürekli aynı şeyler tekrar tekrar tavırlar laflar, ne yapmalı?
Türkiye gibi bir ülkede kim kocasının ailesiyle başa çıkmışta biz çıkalım. Rezil, edepsizler iyi olanları tenzih ederek konuşuyorum. Ama çoğu oğlunun yuvası yıkılsa üzülmez el kızısın çünkü. En iyisi uzak kalıp yoklarmış gibi kendi bildiğini okumak.kayınvalide sürekli yöneten şöyle yapın böyle yapın diyen tatiline de aldığına da karışan biri, bekar görümce evlerine gidince ya hiç bişeye el sürmeyen ya da mutfağı toplayıp çay felan getiriyorsa surat yapan (gidin dercesine) biri, elti kayınvalide arkasından nefretle dedikodusunu yapıp yüzüne canım cicim olan biri, nasıl idare edilir insanları nasıl idare ediyorsunuz artık çok kafama takıyorum sürekli aynı şeyler tekrar tekrar tavırlar laflar, ne yapmalı?
Çıkmıyorum, çünkü yok.kayınvalide sürekli yöneten şöyle yapın böyle yapın diyen tatiline de aldığına da karışan biri, bekar görümce evlerine gidince ya hiç bişeye el sürmeyen ya da mutfağı toplayıp çay felan getiriyorsa surat yapan (gidin dercesine) biri, elti kayınvalide arkasından nefretle dedikodusunu yapıp yüzüne canım cicim olan biri, nasıl idare edilir insanları nasıl idare ediyorsunuz artık çok kafama takıyorum sürekli aynı şeyler tekrar tekrar tavırlar laflar, ne yapmalı?
Kesinlikle olay eşlerde bitiyor. Kocan durumun farkındaysa, yanında duruyorsa, onları kollayıp seni ezmiyorsa takmaya gerek yok. Ağır, rencide edici şeyler olmadıysa mesafeli bi şekilde görüşülebilir. Çirkinlikler varsa görüşmemek en sağlıklısı.Eşiniz arkanızdaysa hiç takmayın derim. Gerekirse mesafe koyun.Ama eş sizi tutmuyorsa sıkıntı. Her şey eş de bitiyor bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?