kocanın ailesiyle nasıl başa çıkıyorsunuz

Mesafe koyoyrum bende başka yolu yok yoksa

Fazla samimi olma her şeyini anlatma detay verme bir şeye karışmak isterse de ben böyle uygun gördüm de geç git allaha şükür evlenip yuva kuracak yuvayı idare edecek aklımız var ya herkes işine baksın benim ki ilk evlendiğimiz sene tatile gitmiştik oradan da eşim fethiyeli onların memleketine gidip dedesini falan görüp o ara kv falan da oradaydı onları alıp izmire geri gelecektik bana yanına çok eşya alma bende kıyafet var diye mesaj atmıştı. Cevap bile vermemiştim düşünün öyle değişik kafalar işte

Büyük bir kavga yaşayıp o bahaneyle hepsiyle küserek baş edilir ancak böyle kurtuluş oluyor böyle insanlardan yoksa yakanı kurtaramıyorsun sonrada mis gibi evinde oluyorsun başın rahat hiçbiri ile görüşmüyorsun oh ne güzel

Eltimle olabildigince gorusmem, kayinvalidemle kankiyizdir onu suclarima ortak ederim o yuzden sirdas gibi bir seyiz dayanisma icindeyiz. Kayinpederde zaten napiyon der oteye gecmez muhabbeti. Bir olay olunca hep gelinlerin tarafini tutar. Ama fazlada icli disli olmaz. Bende aile ortamina girdigimizde iciliyorsa.icerim s*ciliyorsa s*carim, is varsa cocugum yokken yardim ederdim simdi cocuk var diye etmiyorum zaten sen cocuguna bak, git burdan diyorlar yaptirtmiyorlar cocuk olali. Ama ilk evlendigimde koye gittigimizde dana sevcem diye ahira girip yardim etmisligim de vardir. Yani iste duruma gore uyumlu takilirim, dedikoduya bulasmam, onlar kavga dovus moduna girince ortamdan sivisirim birbirlerini yer 5 dk sonra barisirlar hic ugrasamam da kimseyle kotude olamam. Ayda yilda bir ziyarete gelirlersede ilk gun cok guzel agirlarim 2. Gun gezme tozma tembellik mod. Boyle boyle 4 sene oldu zaten yilda 1-2 ya da nadiren bir kac kez gorusuyoruz simdilik isler iyi gidiyor. Bazen elti ugrasir benimle onunda kiskandigini dusunuyor herkes ben zaten takmiyorum.

Mesafe koyun en güzeli… Ayrıcs eşinizin tutumu çok önemli . Ailesi ile bir daha kesinlikle benim evime karışılmayacak , yorum yapılmayacak derse kafanız rahat olur .

Koca nasıl koca asıl önemli olan o

Başa çıkamıyorum, o yüzden gitmiyorum, aramıyorum. Çünkü değişmiyorlar, kafana takmaya değmez mesafe en güzeli miss . Eşin zorlamıyorsa arama ve gitme.

Bence eş ailesiyle başetmek diye bir durum bizim açımızdan yok (tabi yalakalık yapıp sularına gitmezseniz)
Bu sorunları çözecek kişi eş! O benim karım ona saygı duymayan bana duymuyor demektir diyecek

Hiç kimseyi umursamıyorum. Benim annem de, kv da idare etmeyi seviyor, herşey istedikleri gibi olsun istiyorlar. Hı hı deyip, gülümseyip kendi bildiğimi yapıyorum.

ben idare etmiyorum ya da başa çıkmıyorum canım.rahat edeceğim bir eş ve ailesiyle evlendim baştan seçilir bence bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…