Kocanın eski askını unutamaması

Peki daha önce bu durumla ilgili bir vukuat yaşanmış mı? Bu ilk mi oluyor? Hani kadınlar hisseder sonuçta malum.

Ne kadar açık yürekle yazmışsınız....Çok mutlu olun inşallah...

İçimden bunları yazmak geçti sadece...

Beni sevmeyen bir adamla neden evli kalayım ki? Evliliğim, mutlu olduğum sürece baki kalacaktır. Öyle isterim ama şartlar ne gösterir bilemem.
Boşan demek kolay ama özür falan da işin içine girdiğinden arkadaşınız boşanmayacaktır. O zaman mesafeli dursun. Uzak durursa aşık olmaz ama belki biraz kıymeti bilinir. Kaçan kovalanır.

Bazen düşünüyorum da içimiz dışımıza çıksa kim bilir ne kavgalar çıkar! O zaman kimsenin evliliği kalmaz.

Ben de çok duygusal biriyimdir . Empati yapınca yaşadığınız çok zor . Ama İnan herkes irili ufaklı birçok şey yaşıyor. Kimsenin evliliği 4*4 lük değil.

allah sizinde yardımcınız olsun çok üzüldüm okurken bu ese yapılacak en büyük haksızlık bence birini unutmamısken başkasıyla evlenmek

İçinde saklasaydı bilmezdik zaten ama can yakar gibi söylemenin bir mantığı Yokki sanki suçlu arkadasım tavrını görseydiniz.sanki acı çektirmek istiyor

Adam içine atmış, duygularını bastırmış sonunda herşey ifşa olmuş.
Unutamamış belli.
Karar arkadaşınıza ait ama cidden zor mesele . Eşinizin aklında başkasının olduğunu bilmek bence aldatılmaktır.

Hangimiz sanki evliligimizi dort dortluk yasiyoruz ki. Sanki ben kocami cok mu seviyorum. Onemli olan karisina deger veriyor mu saygi duyor mu ona. Ailesine karsi baska seylere karsi koruyup kolluyor mu. Artilari eksileri yazsin esi ile ilgili

Alkollü iken söylenen her söz ayıkken düşünülmüştür.Adam ex asşkı kabul etse eğer 2 dk kalmaz boşar eşini yani şimdiki yalvarmalar felan hepsi hikaye arkadaşınız iyi düşünüp sağlam karar vermeli sonuçta onun hayatı artıları ve eksileriyle ...

Sen bunları baştan söyleseydin buradaki herkes daha neler neler derdi. O zaman bu olay tuzu biberi olmuş.

İyi ki de olmuş arkadaşınız iyice soğumuş olur

Sarhoşta olsa söylenenler çoğu zaman içindekiler ve bilinçli söyleniyor. Yani öyle me söylendiğimi hatırlamıyorum, istemsiz söyledim gb bir olay yok.

Hangimiz sanki evliligimizi dort dortluk yasiyoruz ki. Sanki ben kocami cok mu seviyorum. Onemli olan karisina deger veriyor mu saygi duyor mu ona. Ailesine karsi baska seylere karsi koruyup kolluyor mu. Artilari eksileri yazsin esi ile ilgili
di mi yaa herkes önce kendine durust olsun

Bosuna dememisler kadinini hamamdan çikarken adamida sarhosken tanicaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…