gitmiyor ki arkadasım benim yanımda artık istemiyorum seni sevmiyorum boşanmak istiyorum dedi ben istemiyorum seni seviyorum diyip duruyor
Arkadasım bu olaylardan sonra eşine dedi seni istemiyorum diyeKim kime demiş
çok zor yaa heralde ayrılırdım arkadaşınız eşine bundan sonra güvenebilirmi zannetmemArkadaslar biz arkadasım için bu siteye üye olduk. Sizin fikirlerinize ihtiyacımız var
Konuya geceyim arkadasım 7yıllık evli ve bir çocukları var arkadaşımın kocası içkiliyken (çok sarhoş) eski sevgilisini çok sevdiğini ondan başkasını sevmediğini öl dese ölecegini çocuğunu bile bırakabileceğini ama onun kendisini istemediğini başkasıyla evlendiğini ona çok saygı duyduğunu asla küfür etmeyeceğini onun çok saygı değer biri olduğunu ona ölene kadar küfür kötü söz söyleyemeyecegini söyledi ve dönüp arkadaşıma küfür etti ayıldıktan sonra ertesi gün ise nasıl böyle birşey söylediğini bilmediğini çok pişman olduğunu söyledi çiçekler çikolatalar aldı malum kadına küfür etmeye başladı. Sürekli pişmanım diye geziyor arkadasım kesinlikle boşanacağım diyor oğlanın ailesi daha önce duymadık ağzından böyle birşey olamaz olsa bilirdik bu yüzden yuvanı yıkma diyor sizin fikriniz nedir arkadaslar yorumları beraber okuyacağız
Not : malum kadın evli ve çocuğu var
Haklı kadınArkadasım bu olaylardan sonra eşine dedi seni istemiyorum diye
Hep aramızda o kadın olacak ben hep mutsuz olacağım mutsuz edeceğim diyor istemiyor bu yuzdençok zor yaa heralde ayrılırdım arkadaşınız eşine bundan sonra güvenebilirmi zannetmem
haklı kadın ne desin bende olsam aynını düşünürüm eziyet ederim kadınlık gururum var olmaz allah yardımcısı olsunHep aramızda o kadın olacak ben hep mutsuz olacağım mutsuz edeceğim diyor istemiyor bu yuzden
Onun açmamasının sebebi olanları dile dökmek zor geliyor dedi aynı cümleleri tekrar söylemek hatırlamak Canımı yakıyor sen anlat dediği için benim ağzımdan yazıldıOndan once merak ettigim sey konuyu neden konu sahibi yazmiyor, neden kendisi yazmiyor? Yeni moda mi bu baskasina adina konu acmak?
Alkol ve ya degil, bir insan bu denli duygunun temelde oldugu bir hususta yalan ya da uydurmaca konusmaz. Hic bir sart bana esimi severken baskasini sayiklatmaz. Narkoz bilincsiz, suursuz konusmaya sebep olabilirken bile esimi sayiklamisim, bosanma kararindan donmesin derim ben. Ama gercekten cok uzucu, o sozleri duyarken empati kurdum da, Allah sabir versin.
Gerçek zorla yatırmışlar yatmayacağım diye de tutturmuş rezillik çıkarmış içkiye düşkün biti zaten sık içerNasil o denli sızmadan ve kusmadan sarhos olabilmis hayret.
Gercekse, ben olsam bosardim.
Gerçek zorla yatırmışlar yatmayacağım diye de tutturmuş rezillik çıkarmış içkiye düşkün biti zaten sık içer
Pskolojik bi rahatsızlık yaşıyor olabilir mi m aksine eşini kıskanmış ve kaybetmekten korkmuş bu nedenle onu kiskandirmaya ve özgüvenini kırmaya çalışıyor olabilir diye düşündüm bir an. Karşısındakini kendisinden üstün gören insanların ona hakaret ederek degersizlestirmeye çalışması malesef bazı insanlarda var onun gibi bisey olabilir. Umarım geçicidir.Arkadaslar biz arkadasım için bu siteye üye olduk. Sizin fikirlerinize ihtiyacımız var
Konuya geceyim arkadasım 7yıllık evli ve bir çocukları var arkadaşımın kocası içkiliyken (çok sarhoş) eski sevgilisini çok sevdiğini ondan başkasını sevmediğini öl dese ölecegini çocuğunu bile bırakabileceğini ama onun kendisini istemediğini başkasıyla evlendiğini ona çok saygı duyduğunu asla küfür etmeyeceğini onun çok saygı değer biri olduğunu ona ölene kadar küfür kötü söz söyleyemeyecegini söyledi ve dönüp arkadaşıma küfür etti ayıldıktan sonra ertesi gün ise nasıl böyle birşey söylediğini bilmediğini çok pişman olduğunu söyledi çiçekler çikolatalar aldı malum kadına küfür etmeye başladı. Sürekli pişmanım diye geziyor arkadasım kesinlikle boşanacağım diyor oğlanın ailesi daha önce duymadık ağzından böyle birşey olamaz olsa bilirdik bu yüzden yuvanı yıkma diyor sizin fikriniz nedir arkadaslar yorumları beraber okuyacağız
Buna benzer bir açıklama yaptı ayılınca kıskanman için yaptım ilgisizliğinden dolayı biraz ilgilen istedim falan dedi ama arkadasım inanmadı neden normal zamanda yapmıyorPskolojik bi rahatsızlık yaşıyor olabilir mi m aksine eşini kıskanmış ve kaybetmekten korkmuş bu nedenle onu kiskandirmaya ve özgüvenini kırmaya çalışıyor olabilir diye düşündüm bir an. Karşısındakini kendisinden üstün gören insanların ona hakaret ederek degersizlestirmeye çalışması malesef bazı insanlarda var onun gibi bisey olabilir. Umarım geçicidir.
Çünkü alkollüyken deli cesareti gelmiştir amator olarak tabi insan psikolojileriyle ilgilendim çok makale okudum gözlem yaptım konferanslara katıldım hislerimde kuvvetlidir:) ben böyle yorumladım buda hoş birşey değil asla unutamamasi gibi yani tekrarlama ihtimali yüksek ve ilerleyen vakalarda karşı tarafa siddet pskolojik şiddet uygulayan örnekler var. Eşini telkin etmeli arkadaşınız ama malesef ilerleyen vakalar özgüven eksikliği nedeniyle karşı tarafa güven duygusundan mahrum oluyorlar ve süpheci oluyorlar zor keşke pskolojik tedaviyi kabul etse aşılamayacak birşey değildir tedaviyle.Buna benzer bir açıklama yaptı ayılınca kıskanman için yaptım ilgisizliğinden dolayı biraz ilgilen istedim falan dedi ama arkadasım inanmadı neden normal zamanda yapmıyor
Arkadaslar biz arkadasım için bu siteye üye olduk. Sizin fikirlerinize ihtiyacımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?