• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocanın geçmişi

Sahika Kocarslanli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
218
287
103
selam kızlar, bilenler vardır belki önceki konularımdan eşim yabancı yurt dışında onun ülkesinde yaşıyoruz. Çok büyük aşkla evlendik.
Ülkenin diline çarşı pazarda derdimi anlatacak kadar hakimim. Bir kaç Türk arkadaşım var. Onun dışında yalnızım çok zaman.
Ben zaman zaman kurup kurup kıskançlık krizlerine giriyorum eşimin önceki sevgilileri ile ilgili. Benim de eşimden önce sevgililerim hatta cinsel beraberliklerim de oldu. bu sebepten başlarda onun geçmişini de hiç takmamıştım. O da takılmaz. Ama ara ara bana resmen geliyorlar. Kıskançlıktan geçmişini sorgulayıp kendimi önceki sevgilileri ile karşılaştırıp kavga çıkarıyorum. O bana geçmişini hiç anlatmaz aslında ben zorla sora sora öğrendim bir kaç şey. Geçmişi benimkisine göre epey kabarık, anlayabiliyorum anlatmamasına rağmen. Bu da dert mi diyeceksiniz belki ama hayatımı etkiliyor artık. Nasıl değiştirebilirim düşüncelerimi:bicak:

Kendini başka şeylerle oyala kurs hobilerin çalışmiyorsan ise gir geçmişindeki ne rahatsız ediyor bence yaparmi yine diye düşünüyorsun yanılıyorsun çünkü ruhunu doyurmuş evlenmeden önce o yüzden sıkıntı etme kendini üzme özgüveni ni artır eğer böyle üstüne gidersen aranızdaki bağlar kopar allah korusun

selam kızlar, bilenler vardır belki önceki konularımdan eşim yabancı yurt dışında onun ülkesinde yaşıyoruz. Çok büyük aşkla evlendik.
Ülkenin diline çarşı pazarda derdimi anlatacak kadar hakimim. Bir kaç Türk arkadaşım var. Onun dışında yalnızım çok zaman.
Ben zaman zaman kurup kurup kıskançlık krizlerine giriyorum eşimin önceki sevgilileri ile ilgili. Benim de eşimden önce sevgililerim hatta cinsel beraberliklerim de oldu. bu sebepten başlarda onun geçmişini de hiç takmamıştım. O da takılmaz. Ama ara ara bana resmen geliyorlar. Kıskançlıktan geçmişini sorgulayıp kendimi önceki sevgilileri ile karşılaştırıp kavga çıkarıyorum. O bana geçmişini hiç anlatmaz aslında ben zorla sora sora öğrendim bir kaç şey. Geçmişi benimkisine göre epey kabarık, anlayabiliyorum anlatmamasına rağmen. Bu da dert mi diyeceksiniz belki ama hayatımı etkiliyor artık. Nasıl değiştirebilirim düşüncelerimi:bicak:

Seninde daha once cinsel yasamin olmuş o sana kiskanclik yapmiyorsa sende yapma. Sonucta o sana yapsa hosuna gitmez.

Kendini başka şeylerle oyala kurs hobilerin çalışmiyorsan ise gir geçmişindeki ne rahatsız ediyor bence yaparmi yine diye düşünüyorsun yanılıyorsun çünkü ruhunu doyurmuş evlenmeden önce o yüzden sıkıntı etme kendini üzme özgüveni ni artır eğer böyle üstüne gidersen aranızdaki bağlar kopar allah korusun
Doğru söylüyorsun . Dilimi geliştirmek için kendim ders çalışıyorum bir taraftan bırakmıyorum. Çalışıyordum bir süredir evdeyim. proje bazlı bir işti. bitti. Çalışırken de takardım kafaya ama meşgul olmak faydalı tabii. İş arıyorum bir taraftan.

Doğru söylüyorsun . Dilimi geliştirmek için kendim ders çalışıyorum bir taraftan bırakmıyorum. Çalışıyordum bir süredir evdeyim. proje bazlı bir işti. bitti. Çalışırken de takardım kafaya ama meşgul olmak faydalı tabii. İş arıyorum bir taraftan.

Baska daha neler yapıyorsun mesela ruhunu nasıl dinlendirebilecegini biliyormusun

Hastalıklı bi ruh yapısı bu.normal degil yani bakıp bakıp kendinle kiyaslaman kafanda senaryolar yazman..hem seninde defalarca sevgililerin cinsel birlikteliklerin olmus.böyle yapman anca evliligini yıpratır.bosanmaya kadar gider. Esin senin geçmişini sorgulamadigi icin oluyor bunlar birazda. sorgulamis olsa hic onunkini deşelemezdin. rahat batıyor biz kadinlara herhalde :)

Ben eşimin geçmişini hiç bilmem sorsam söylemez ötle kabarık bi geçmişi yok ama.
Benim geçmişimide o hiç sormaz hatta bu konular açılınca dahi çok rahatsız olur.
Kimse geçmişi değiştiremez oda sürekli size sorup yüzünüze vursa geçmişi çok zorunuza gider.
Çok anlamsız ve yıpratıcı bir takıntınız var.
Bir daha asla sormayın tutun dilinizi.

Bizim ülkede bu geçmiş sorgulama olayı normal karşılanıyor ama heryer burası gibi değil.
Karısının geçmişini sorgulamayan erkek kendininkinin bu kadar sorgulanmasına hiç dayanamaz bence.
Değiştirmezseniz adamın sizi kapının önüne koyması yakındır.
Bunları aklınıza getirin daha fazla özgüvensiz ve küçük düşmemek için.

Off biz türkler ne kadar modern olursak olalım kıskancız işte kıskancız,bu düşünceyle yabancı bir eşle evliliğinde anca sorun yaşarsın..evlenmişsiniz işte adam size aşık olmuşki sizle evlenmiş rahat olun artık boşberin geçmişi,

Yasadiklarinla suanki davranisin tezat bi kere.. cinsellikte yasamissin baskalariyla ama sen adamin eski sevgilileriyle kiyas ediyosun kendini oyle mi?

yani sizde daha once bişeyler yaşamışsınız eşiniz bunu prıblem etmiyosa sizde etmeyin geçmişi sizi ilgilendirmez sizinlke olduktan sonrası onemli boyle kuruntularla huzurunuzu kacırmayın umarım herşey gölünüzce olur

Uzman yardımı alarak !

Benzer şeyler yaşamışsınız, karşı taraf kurup kurup atağa geçmiyorsa sen de geçme ..geçmiş ! Bitmiş ! Bugüne bak ,bir falsosu var mı ? Yoksa sorun da yok ..

Sen Türkiye'de bunları yaşamış olsan seni yerlerdi Nisulaaaa (kinamiyorum, himenoplasti yaptıran bir kesim olduğu için böyle söylüyorum ..herkes kabul etmiyor ) ..bulmuşsun sessiz sakin adamı ,bak dalgana ,derdin mi yok ?!

Psikolojik destek alabilirsiniz cunku nirmal degil bu duygulariniz
Bir yorumunuzda kadinsi duygular demissiniz ama bunun kadin olmakla erkrk olmakla alakasi yok , saglikli bir ruh sagligina sahip insanlar bunu boyle kafaya takip problem haline getirmiyor
Kiskanclik baska birsey sizin hissettikleriniz ve esinize yansittiklariniz bamvaska birsey

Hastalıklı bi ruh yapısı bu.normal degil yani bakıp bakıp kendinle kiyaslaman kafanda senaryolar yazman..hem seninde defalarca sevgililerin cinsel birlikteliklerin olmus.böyle yapman anca evliligini yıpratır.bosanmaya kadar gider. Esin senin geçmişini sorgulamadigi icin oluyor bunlar birazda. sorgulamis olsa hic onunkini deşelemezdin. rahat batıyor biz kadinlara herhalde :)

dogru demişsin gerçekten , rahat batıyor kadınlara ,

onlar o kadar kucuk yaşta yaşıyorlar ki cinselliği neyin hesabını soruyorsun , hangisinin peşine düşeceksin allah aşkına ,
kocana güveniyorsan çokta kurcalama lütfen Sahika Kocarslanli Sahika Kocarslanli

Kıskanmak ölçüleri aşmadıkça güzeldir, seven insan kıskanabilir.
Ama bunu böyle araştırmak, pişirip pişirip önüne sunmak insanı yıldırır, bıktırır, eşeğin aklına karpuz kabuğu sokar.
Kendinizi bu halde bulduğunuzda karşınıza geçip geçmişinizi sorgulayan bir eş hayal edin.
Oda olmadı, destek alın.
Bu ilerler, ilerledikçe sizi bitirir.

Back
X