onların kaldıkları yer kışın çok soğuk oluyor bekarkende eşimin bekar evinde kışı birlikte geçirirlermiş bana evlenincede kalmalarında problem
olurmu dedi eşim ne bilim ben tanımadığım insanlar olmaz dedim normalde 1 aydan fazla kalmazlarmış bu sene benim şansımdan
kış çok uzun olunca 3 ay kaldılar kaynanaya kalsa daha kalacakda kayınbabam sıkıldı gitti amaan ya kayınbabamın gözleri çok iyi görmezmiş
görümceme dolaylı yoldan biri saçınımı kesmiş şuna bak abla diyince gitmiş ailedeki herkese sölemiş eşimde geldi bana dedi babam çekingen bi insan
küserse bi daha hiç gitmez gözleri görmüyo tam temizleyememiş dedi ama tam temizlenmeyen yer yuvarlak paspas kadar bi yer düşünün öle pis bende
bilmiyodum o kzııyla karısının suçu ben akşama kadar babamın pisliğini ayıtlardım insan bi gezer bakar ev temizmi diye
kayınvalidemin dediğini söledim eşime o nası diyosa eşin dedğilmi yapacaksın diyosa o kendide yapsın dedim ama dediğimle kaldım
adım kötü gelin oldu işte söledim diye kendileri temiz insanlar birlikte yaşamak çok zormuş onu anladım eskiler nasıl kalırmış ya