Kocanız en çok neyinize karısır?

bitter34

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
99
36
18
35
Eşininiz günlük hayatınızda size karıştığı ,bunalttığı yapmamasinı karısmamasini istediğiniz hal ve hareketler nedir?

Sizinde kocanız şuna karışıyormu diye konu açarsan ve detay verirsen dert temalı konu olur,
Eşininiz günlük hayatınızda size karıştığı ,bunalttığı yapmamasinı karısmamasini istediğiniz hal ve hareketler nedir?
Dersen geyik olur..

Ogretmenim.benim esim en cok okula gec kalma.toplanti kagidini zamaninda teslim et falan gibi gorevle ilgili islerime karisir.sinir eder beni.babam sanki .

Ay nerden aklına geldi bu konu
Eşim ruh haline göre ota b..ka karışan bir adamdır.
Örneğin 24 yıldır prof araba kullanırım direksiyon dersleri veriyorum eşim araba kullanmayı bilmez arabamla Türkiye'de eşimi gezdirmediğim götürmediğim yer kalmadı amaaaa yolda giderken "Yavaş git sağına bak soluna bak karşıdan araba geliyor çukur var taşı görmedinmi" demesinden öğğhhhkkk geldi artık.Daha dün araba giderken kapıyı açıp bir tekmeyle eşimi atmayı düşündüm
O derece boğuyor beni.
Giyimime karışır makyajıma karışır konuşmama hareketlerime yediklerime gittiğim yerlere herşeye ama herşeye karışır
Amaaaa sadece karışır peki ben dinlermiyim?
Tabisi de HAYIRRRR....
Eşime tamam canım derim bir kulbunu bulup yine kendi bildiğimi yaparım
Yıllardır ne o karışmaktan vazgeçmedi nede ben kendi bildiğimi okumaktan vazgeçmedim.

hiç bi şeye karışmıyo , sanki ben 4-4 lük mükemmel insanmıyım. azcık karışsın yaa

Karıştı silikon taktırmak istedim taş koydu önüme onun dışın da ufak tefek şeyler ama ben üstesinden geldim bi tek bunu haklayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…