Kız Müge benimki de hiç bir şeyime karışmaz.
Bende de cadalozluk var tabi, hemen cırlıyomBebeğim zorla karıştırtİlgilen benle de
Ne tatlı enişte, ben eniştenin tarafındayım. Her şeye hötleme acık sus aa
Evet var canımÇocuk var mı
aynısı yeminle....tatilde regl oldum ben de,üstelik sızlanmadım mızırdanmadım,denize bile girdim hep..sadece 1 gün oğlum havuz istedi ona giremem dedim....efendim tatilin tarihi belliymiş de neden geciktirici kullanmıyormuşum,her ay olduğum bir olguyu bu kadar büyütmeye gerek yokmuş..yahu diyorum geciktirici sonrdan dğzen bozuyor..zaten tiroid hastasısısn düzenin belli olmuyor ki diyorohoooo herşeye karışır üstüne bide herşeyide bilir..Misal bu hafta tatile gidicez ben regli olacam tampon kullanmayı düşünüyorum ona bile karıştı neymiş ya geciktirici ya erken getirici kullansaymışım, yada saçımı boyatmamalıymışım deniz suyu boyalı saça iyi gelmezmişbi kendine gel sen kocasın herşeyi bilmemelisin...
benim eşim de eskidenBak şüphelendim şimdi? ?
Eskiden giyimime karışan eşim artık hiç karismiyor baya baya acildim tık yok
Neden acaba!
bu şekilde cok zor ya nasıl alıstınızeve gelecek temizlikçi kadından,kullanılan deterjana,ütünün nasıl yapılması gerektiğinden ,turşunun nası yapılması gerkriğine kadar karışır
ilk zamanlar çok kavga ediyorduk ama sonra alıştık birbirimize,ben beceremiyorum sen yap diyip eline tutuşturuyorum çünkü artık
ama hala fikri var her konuda
neysse aşamadığım tek karışması kısa saç...evet evet ben kısacık parmak kadar saç seviyorum,kestirmek istiyorum ama eşim asla diyor..yıllardır kırılmadı inadı.nefret ediyorum diyor.
eşim temiz titiz düzenli bir insandır.ben ise biraz dağınık:):)ilk zamanlarda çok kavga ettik. baktım olmuyor.ya ben yapamıyorum sen dene istersen diyorum eline tutuşturuyorum,ya da tamam cnm tabi olur bidahakine öyle yaparım diyorum,kendi bildiğimi okuyorumbu şekilde cok zor ya nasıl alıstınız
benım eşim bana bazen evle ılgılı çok nadir birseyler soyler benım acayip sinirime dokunur
bir de konu şu ki ,herşeyi bildiği sanır.gerçi az çok fikri var her konuda..mesela çoğu erkek bilmez ütü yapmayı,gömlek kolu iz olmadan ütü yapar,başka türlü giymez çünkü.ya da ne bileyim eve gelecek temizlikçi hakkında bile fikri vardır.hatta kadına direkt söyemeye utanır da bana söyler,canım şu lambaların üstü toz kalıyor alsın oraları diyebu şekilde cok zor ya nasıl alıstınız
benım eşim bana bazen evle ılgılı çok nadir birseyler soyler benım acayip sinirime dokunur
ne güzel idare etmıssınız bırbırınızıeşim temiz titiz düzenli bir insandır.ben ise biraz dağınık:):)ilk zamanlarda çok kavga ettik. baktım olmuyor.ya ben yapamıyorum sen dene istersen diyorum eline tutuşturuyorum,ya da tamam cnm tabi olur bidahakine öyle yaparım diyorum,kendi bildiğimi okuyorumo da diyor ki sen benimle dalga geçiyorsun
herkes kendini biraz törpülerse oluyor bu iş.mesela ben yürürken evde yerdeki kırıntıyı falan görmem.o görür ama..eskiden derdi gözünün önünde nasıl görmezsin basılıp içeri gidecek diye,baktı ki olmuyor.şimdi hiç demeden kendisi elinde el süpürgesi topluyor yerdekileri mesela.:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?