Kocanız en çok neyinize karısır?

Kızlar herseye karısan erkeklere de bi ara süpheli gözle bakılıyordu..
Gecen o aklıma geldide eşime cattım. Hayırder dedim noluyo ???

karışmaz mi??
bende dinlemiyorum sinirleniyor illa dinlesin istiyor
çok kıskanç.. beni erkeklerden adamlardan kıskanir konuşma der aman da amann...
bende iş arkadaş diyorum laftan anlamiyor. uyuzdur işde benim kocam yinede çok seviyorum ben onu

Biz birbirimize olumlu yönde katkı sağlayacak konularda karışırız. Aksi durumda karışılacaksa zaten evlenilmemesi gerekir. İki tarafta birbirini olduğu gibi kabul etmeli

Makyaj yapmama deli oluyor özellikle bir yere giderken. Onun disinda pek karismaz.
Ayrıca onunla niye konustun falan diye karismaz ya erkek de kadin da olsa yani.
Ama bir işte calisirsam sadece erkeklerin olduğu bir büroda calismama karsi. İş görüşmesine gidecektim bu yüzden istemedi. Erkek tabi ki olacak ama işyerinde tek kadin sen olma diyor

ohoooo herşeye karışır üstüne bide herşeyide bilir..Misal bu hafta tatile gidicez ben regli olacam tampon kullanmayı düşünüyorum ona bile karıştı neymiş ya geciktirici ya erken getirici kullansaymışım, yada saçımı boyatmamalıymışım deniz suyu boyalı saça iyi gelmezmiş bi kendine gel sen kocasın herşeyi bilmemelisin...

eve gelecek temizlikçi kadından,kullanılan deterjana,ütünün nasıl yapılması gerektiğinden ,turşunun nası yapılması gerkriğine kadar karışır
ilk zamanlar çok kavga ediyorduk ama sonra alıştık birbirimize,ben beceremiyorum sen yap diyip eline tutuşturuyorum çünkü artık
ama hala fikri var her konuda
neysse aşamadığım tek karışması kısa saç...evet evet ben kısacık parmak kadar saç seviyorum,kestirmek istiyorum ama eşim asla diyor..yıllardır kırılmadı inadı.nefret ediyorum diyor.

aynısı yeminle....tatilde regl oldum ben de,üstelik sızlanmadım mızırdanmadım,denize bile girdim hep..sadece 1 gün oğlum havuz istedi ona giremem dedim....efendim tatilin tarihi belliymiş de neden geciktirici kullanmıyormuşum,her ay olduğum bir olguyu bu kadar büyütmeye gerek yokmuş..yahu diyorum geciktirici sonrdan dğzen bozuyor..zaten tiroid hastasısısn düzenin belli olmuyor ki diyorherifle tartıştıımız konuya bak

Bak şüphelendim şimdi? ?
Eskiden giyimime karışan eşim artık hiç karismiyor baya baya acildim tık yok
Neden acaba!
benim eşim de eskiden
sevgili ve nişanlılık dönemınde
bana hergun foto attırırdı , işe giderken makyaj yapmamız ıstemezdi
ne giydiğime bakmak ısterdı
bisiklet yaka tsort bile onun için acık olabilirdi
ya da popo illa kapanacaktı dar bi kot gıydı ısem

ama sımdı hersey serbest
çok çokkkk acık gıyınmem lazım kı karıssın

eşim araba kullanmama karısır en çok
yavas git , dikkatli kullan , hız yapma , telefonda konusma der ben sabah işe giderken
o da kapıdan ugurlarken
dikkatli git der bir de
baska bırseyıme karısmaz

bu şekilde cok zor ya nasıl alıstınız
benım eşim bana bazen evle ılgılı çok nadir birseyler soyler benım acayip sinirime dokunur

yemek yapıyorum geliyor yanımaa soğanı ben doğriyim mi bak şöle daha güzel oluyor sote yapsam ben yapiyim mı aşkım sen büyük doğradın sanki der. iki dk susmaz genellikle mutfaga girince meraklı cocuk gibi önce bakar sonra karışır halbuki evlenmeden önce mutfaga gidip bi bardak su almışlığı yokmuş makyajıma ve bacak bacak üstüne atınca hiçç susmuyor ben böle rahat ediyorum adam niye karışırsın ki

benım eşim bana bazen evle ılgılı çok nadir birseyler soyler benım acayip sinirime dokunur
eşim temiz titiz düzenli bir insandır.ben ise biraz dağınık:):)ilk zamanlarda çok kavga ettik. baktım olmuyor.ya ben yapamıyorum sen dene istersen diyorum eline tutuşturuyorum,ya da tamam cnm tabi olur bidahakine öyle yaparım diyorum,kendi bildiğimi okuyorum o da diyor ki sen benimle dalga geçiyorsun
herkes kendini biraz törpülerse oluyor bu iş.mesela ben yürürken evde yerdeki kırıntıyı falan görmem.o görür ama..eskiden derdi gözünün önünde nasıl görmezsin basılıp içeri gidecek diye,baktı ki olmuyor.şimdi hiç demeden kendisi elinde el süpürgesi topluyor yerdekileri mesela.:):)

bir de konu şu ki ,herşeyi bildiği sanır.gerçi az çok fikri var her konuda..mesela çoğu erkek bilmez ütü yapmayı,gömlek kolu iz olmadan ütü yapar,başka türlü giymez çünkü.ya da ne bileyim eve gelecek temizlikçi hakkında bile fikri vardır.hatta kadına direkt söyemeye utanır da bana söyler,canım şu lambaların üstü toz kalıyor alsın oraları diye

ne güzel idare etmıssınız bırbırınızı
benımkı temızlıge falan karısmaz
genelde ev dekorasyonuna dikkat eder
ben de zevklıyımdır ama mesela eve bor bardak alıcam
o onu begenmezse uyuz olurum
begenmezse de begenmedım demez
köylü gbi kıro gbi falan der
ben de o ara kendımı kıro gbi hissederım sankı bana kıro dıyormus gbı sinir olurum

mesela yemek yedıgımız masanın örtüsünden sıkıldım der
değiştirelim bunu der
sinir olurum
ya da yeni bi halı alalım der ben bu halıyı sevmıyorum der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…