- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
- Konu Sahibi gereksiz_sevgi1
-
kabul etmelisin ki sende aklını yitirmek üzeresin. lütfen kendine gel. bir an önce boşanın.valla benden ii anlattın hayal olsun tamda böle benim kocam kendini akıllı sanıyorum ama diil
hanımlar verdiğiniz cvp lar için çok teşekkür ediyorum kocama tek tek okutman hepsini biraz utanabiliyorsa utansın
yok ole bişey ya içimi döktüm klavyeden yanlış kelimeler çıkmış yazdım okumadan onayladım msj
hanımlar verdiğiniz cvp lar için çok teşekkür ediyorum kocama tek tek okutman hepsini biraz utanabiliyorsa utansın
Neeeyyykocam beni evli ve çocuklu bir kadınla aldattı ve kadının kocasını ailesini adresini kısacası herşeyini buldum ama bir türlü kimseye bişey anlatamadım bir çok girişimde bulundum fakat her seferinde geri çekildim hazmedemiyorum deliriyorum beni engelleyen bir çok şey var her açıdan düşünüyorum çıldırıyorum anlatırken bile hamile şimdi o kadın çok şükür defolup gitti hayatımdan allaha havale ediyorum seni kocam beni sevdni soluyor aldatılma sebebim eşimle ilgilenmemem miş kadınlık yapmamammış hanımlar evet haklı olur ama iki çocuk var yoruluyorum akşam kadar be olursa olsun bu bahane diil bekar mı yoktu kocam gözümde sapık ve karaktersiz gibi görünüyor kocaman boşanmak istiyorum onu seviyorum artık ilgilenmiyor benimle o erkeklik yapıyo benden kadınlık bekliyor i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?