- 30 Temmuz 2008
- 1.880
- 3.279
- 683
- 47
- Konu Sahibi gereksiz_sevgi1
-
Son cümlelerini neden sildin? Alintilayan arkadaşların yorumlarında farkettim .. sendeki potansiyel de benzerarkadaşlar tepki almak için yazmadım pasifik diil sadece konuşup dertleşmek istedim kimse benim çocuklarıma Acıyamaz herkez kendisine acısın
Ayni bahaneleri öne sürül aldatan kadın olsaydi... taşa gomerlerdi onu bu tip kadınlar. Lütfen dikkat. Taşa gömen yine bu tip kadınlar olur.Hiç bir neden aldatılma sebebi değildir! Yanii her gün, her dakika onunla ilgilenseydiniz sizi aldatmayacak mıydı? Evlenirken sözleşme mi yaptı bunları yapmazsan seni aldatırım diye? Birisi de çıkıp aşık oldum, sana olan hislerim bitti bitirelim bu evliliği' desin ya biriside. Bu ne yüzsüzlük bu ne pişkinlik ya.
Aldatan insanın genel yalanıdır bu. Gider sizi aldatır ama bunun sonucunda bile pişkin pişkin sizi suçlar. Hadi oradan! Kendince haklı gerçi, karaktersizin tekiyim diyemediğine göre sen suçlusun diyecek tabii.
Ayni bahaneleri öne sürül aldatan kadın olsaydi... taşa gomerlerdi onu bu tip kadınlar. Lütfen dikkat. Taşa gömen yine bu tip kadınlar olur.
Kadın evli ya da bekar farkeder mi
Ortada şerefsiz bir adam var o da sizin kocanız
Bekar mı yoktu derken? Bekar biriyle olsa kabullenilecek bir durum mu bu?Ya da bekar biriyle olsa normal bir durum mu?Sağlıklı düşünmüyorsunuz.kocam beni evli ve çocuklu bir kadınla aldattı ve kadının kocasını ailesini adresini kısacası herşeyini buldum ama bir türlü kimseye bişey anlatamadım bir çok girişimde bulundum fakat her seferinde geri çekildim hazmedemiyorum deliriyorum beni engelleyen bir çok şey var her açıdan düşünüyorum çıldırıyorum anlatırken bile hamile şimdi o kadın çok şükür defolup gitti hayatımdan allaha havale ediyorum seni kocam beni sevdni soluyor aldatılma sebebim eşimle ilgilenmemem miş kadınlık yapmamammış hanımlar evet haklı olur ama iki çocuk var yoruluyorum akşam kadar be olursa olsun bu bahane diil bekar mı yoktu kocam gözümde sapık ve karaktersiz gibi görünüyor kocaman boşanmak istiyorum onu seviyorum artık ilgilenmiyor benimle o erkeklik yapıyo benden kadınlık bekliyor i
kocam beni evli ve çocuklu bir kadınla aldattı ve kadının kocasını ailesini adresini kısacası herşeyini buldum ama bir türlü kimseye bişey anlatamadım bir çok girişimde bulundum fakat her seferinde geri çekildim hazmedemiyorum deliriyorum beni engelleyen bir çok şey var her açıdan düşünüyorum çıldırıyorum anlatırken bile hamile şimdi o kadın çok şükür defolup gitti hayatımdan allaha havale ediyorum seni kocam beni sevdni soluyor aldatılma sebebim eşimle ilgilenmemem miş kadınlık yapmamammış hanımlar evet haklı olur ama iki çocuk var yoruluyorum akşam kadar be olursa olsun bu bahane diil bekar mı yoktu kocam gözümde sapık ve karaktersiz gibi görünüyor kocaman boşanmak istiyorum onu seviyorum artık ilgilenmiyor benimle o erkeklik yapıyo benden kadınlık bekliyor i
Sen eşinden niye bosanmiyon ya aldatmış nasıl gururuna yediriyorsun nasıl gece aynı yastığa başını koyuyorsun nasıl yüzüme bakabiliyorsun anlamıyorum ya sen böyle yapmaya devam et daha çok aldatır yemin ederim hakesiyorsunuz varya hiçbirşey demiyorum.kocam beni evli ve çocuklu bir kadınla aldattı ve kadının kocasını ailesini adresini kısacası herşeyini buldum ama bir türlü kimseye bişey anlatamadım bir çok girişimde bulundum fakat her seferinde geri çekildim hazmedemiyorum deliriyorum beni engelleyen bir çok şey var her açıdan düşünüyorum çıldırıyorum anlatırken bile hamile şimdi o kadın çok şükür defolup gitti hayatımdan allaha havale ediyorum seni kocam beni sevdni soluyor aldatılma sebebim eşimle ilgilenmemem miş kadınlık yapmamammış hanımlar evet haklı olur ama iki çocuk var yoruluyorum akşam kadar be olursa olsun bu bahane diil bekar mı yoktu kocam gözümde sapık ve karaktersiz gibi görünüyor kocaman boşanmak istiyorum onu seviyorum artık ilgilenmiyor benimle o erkeklik yapıyo benden kadınlık bekliyor i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?