- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi gereksiz_sevgi1
-
evet bu bir kamu spotudur hanımlarr kocalarımızla ilgilenmezsek bizi aldatabilir hakkıdır elinin kiridir kocalarımız muhteşem varlıklardır kıymetlerini bilmezsek böyle sınavlardan geçebiliriz hadi hep beraber üç kere büyük harflerle ÇOK YAŞASIN KOCALARIMIZ ÇOK YŞASIN KOCALARIMIZ ÇOK YAŞASIN KOCALARIMIZkocam beni evli ve çocuklu bir kadınla aldattı ve kadının kocasını ailesini adresini kısacası herşeyini buldum ama bir türlü kimseye bişey anlatamadım bir çok girişimde bulundum fakat her seferinde geri çekildim hazmedemiyorum deliriyorum beni engelleyen bir çok şey var her açıdan düşünüyorum çıldırıyorum anlatırken bile hamile şimdi o kadın çok şükür defolup gitti hayatımdan allaha havale ediyorum seni kocam beni sevdni soluyor aldatılma sebebim eşimle ilgilenmemem miş kadınlık yapmamammış hanımlar evet haklı olur ama iki çocuk var yoruluyorum akşam kadar be olursa olsun bu bahane diil bekar mı yoktu kocam gözümde sapık ve karaktersiz gibi görünüyor kocaman boşanmak istiyorum onu seviyorum artık ilgilenmiyor benimle o erkeklik yapıyo benden kadınlık bekliyor i
Niye eminsin kendi kocasından olduğuna
Fake im ben diye bağım bağım bağırıyorsun,mantıklı dalga geç bari[/QUOTE
Yanlarindaymis
evet bu bir kamu spotudur hanımlarr kocalarımızla ilgilenmezsek bizi aldatabilir hakkıdır elinin kiridir kocalarımız muhteşem varlıklardır kıymetlerini bilmezsek böyle sınavlardan geçebiliriz hadi hep beraber üç kere büyük harflerle ÇOK YAŞASIN KOCALARIMIZ ÇOK YŞASIN KOCALARIMIZ ÇOK YAŞASIN KOCALARIMIZ
bu bahane degil baosansaydı ikisiedekocam beni evli ve çocuklu bir kadınla aldattı ve kadının kocasını ailesini adresini kısacası herşeyini buldum ama bir türlü kimseye bişey anlatamadım bir çok girişimde bulundum fakat her seferinde geri çekildim hazmedemiyorum deliriyorum beni engelleyen bir çok şey var her açıdan düşünüyorum çıldırıyorum anlatırken bile hamile şimdi o kadın çok şükür defolup gitti hayatımdan allaha havale ediyorum seni kocam beni sevdni soluyor aldatılma sebebim eşimle ilgilenmemem miş kadınlık yapmamammış hanımlar evet haklı olur ama iki çocuk var yoruluyorum akşam kadar be olursa olsun bu bahane diil bekar mı yoktu kocam gözümde sapık ve karaktersiz gibi görünüyor kocaman boşanmak istiyorum onu seviyorum artık ilgilenmiyor benimle o erkeklik yapıyo benden kadınlık bekliyor i
Bekar bir kadinla aldatsa ne yaparsam aynisini yapar bosardim. Seven adam aldatmaz. Kadinlik yaomadin falan bahane. Sen de kocani affettiysen karina bir şey demeye hakkin yok. Seni ilgilendiren koçan. Ben kocami affedeyim ama kadinin hayatini bozayim çok iki yuzluce bir davranış.kocam beni evli ve çocuklu bir kadınla aldattı ve kadının kocasını ailesini adresini kısacası herşeyini buldum ama bir türlü kimseye bişey anlatamadım bir çok girişimde bulundum fakat her seferinde geri çekildim hazmedemiyorum deliriyorum beni engelleyen bir çok şey var her açıdan düşünüyorum çıldırıyorum anlatırken bile hamile şimdi o kadın çok şükür defolup gitti hayatımdan allaha havale ediyorum seni kocam beni sevdni soluyor aldatılma sebebim eşimle ilgilenmemem miş kadınlık yapmamammış hanımlar evet haklı olur ama iki çocuk var yoruluyorum akşam kadar be olursa olsun bu bahane diil bekar mı yoktu kocam gözümde sapık ve karaktersiz gibi görünüyor kocaman boşanmak istiyorum onu seviyorum artık ilgilenmiyor benimle o erkeklik yapıyo benden kadınlık bekliyor i
Bekar bir kadinla aldatsa ne yaparsam aynisini yapar bosardim. Seven adam aldatmaz. Kadinlik yaomadin falan bahane. Sen de kocani affettiysen karina bir şey demeye hakkin yok. Seni ilgilendiren kocan. Ben kocami affedeyim ama kadinin hayatini bozayim çok iki yuzluce bir davranış.kocam beni evli ve çocuklu bir kadınla aldattı ve kadının kocasını ailesini adresini kısacası herşeyini buldum ama bir türlü kimseye bişey anlatamadım bir çok girişimde bulundum fakat her seferinde geri çekildim hazmedemiyorum deliriyorum beni engelleyen bir çok şey var her açıdan düşünüyorum çıldırıyorum anlatırken bile hamile şimdi o kadın çok şükür defolup gitti hayatımdan allaha havale ediyorum seni kocam beni sevdni soluyor aldatılma sebebim eşimle ilgilenmemem miş kadınlık yapmamammış hanımlar evet haklı olur ama iki çocuk var yoruluyorum akşam kadar be olursa olsun bu bahane diil bekar mı yoktu kocam gözümde sapık ve karaktersiz gibi görünüyor kocaman boşanmak istiyorum onu seviyorum artık ilgilenmiyor benimle o erkeklik yapıyo benden kadınlık bekliyor i
Ya bana midesiz gelirkocam beni evli ve çocuklu bir kadınla aldattı ve kadının kocasını ailesini adresini kısacası herşeyini buldum ama bir türlü kimseye bişey anlatamadım bir çok girişimde bulundum fakat her seferinde geri çekildim hazmedemiyorum deliriyorum beni engelleyen bir çok şey var her açıdan düşünüyorum çıldırıyorum anlatırken bile hamile şimdi o kadın çok şükür defolup gitti hayatımdan allaha havale ediyorum seni kocam beni sevdni soluyor aldatılma sebebim eşimle ilgilenmemem miş kadınlık yapmamammış hanımlar evet haklı olur ama iki çocuk var yoruluyorum akşam kadar be olursa olsun bu bahane diil bekar mı yoktu kocam gözümde sapık ve karaktersiz gibi görünüyor kocaman boşanmak istiyorum onu seviyorum artık ilgilenmiyor benimle o erkeklik yapıyo benden kadınlık bekliyor i
Hayir. Kendi gibiler. Karılık görevini yapmadın. Kocan ilgiyi dışarda aradı.. diyen kadınlar. bi de konu konu sahibi gibi o kötü kadın hayatımdan gitsin diye kadına beddua eden kadınlar. Kocanın suçu yok ya.. kadına beddua edilir. Ayrıca aldatacaksa tercihimiz bekar kızdir. Evli kadınla aldatıŕsa kadına edilen bedduaların ayarı yükselir.. ama adam daima ve daima masumdur.. Ayrıca kadın aldatıra o taşa gömülür. Ama erkek aldatırsa binlerce sebep mazeret öne sürülür . Ve dikkat ederseniz bunu da kadınlar yapar. Kocana ilgi göstermedin mi.. kocn ilgiyi dışarda mı aradı... gibi sorularla aldatan adam aklanırken masum kadın suclanır. Kendi hemcinsleri tarafından. Tepkim cahil kadınlara..Taşa gömen bu tip kadın ben mi oluyorum ?
Of senin dusuncelerinde iğrenç bekar olsa hazmedecekmisin ben bosarım net o kadının kocasinada ailesine de söylerim beter olsunnkocam beni evli ve çocuklu bir kadınla aldattı ve kadının kocasını ailesini adresini kısacası herşeyini buldum ama bir türlü kimseye bişey anlatamadım bir çok girişimde bulundum fakat her seferinde geri çekildim hazmedemiyorum deliriyorum beni engelleyen bir çok şey var her açıdan düşünüyorum çıldırıyorum anlatırken bile hamile şimdi o kadın çok şükür defolup gitti hayatımdan allaha havale ediyorum seni kocam beni sevdni soluyor aldatılma sebebim eşimle ilgilenmemem miş kadınlık yapmamammış hanımlar evet haklı olur ama iki çocuk var yoruluyorum akşam kadar be olursa olsun bu bahane diil bekar mı yoktu kocam gözümde sapık ve karaktersiz gibi görünüyor kocaman boşanmak istiyorum onu seviyorum artık ilgilenmiyor benimle o erkeklik yapıyo benden kadınlık bekliyor i
Bekar mi yoktu dediginize gore aldatmayi kabul etmekten once normal goruyorsunuz. Yorumsuzsunuz.kocam beni evli ve çocuklu bir kadınla aldattı ve kadının kocasını ailesini adresini kısacası herşeyini buldum ama bir türlü kimseye bişey anlatamadım bir çok girişimde bulundum fakat her seferinde geri çekildim hazmedemiyorum deliriyorum beni engelleyen bir çok şey var her açıdan düşünüyorum çıldırıyorum anlatırken bile hamile şimdi o kadın çok şükür defolup gitti hayatımdan allaha havale ediyorum seni kocam beni sevdni soluyor aldatılma sebebim eşimle ilgilenmemem miş kadınlık yapmamammış hanımlar evet haklı olur ama iki çocuk var yoruluyorum akşam kadar be olursa olsun bu bahane diil bekar mı yoktu kocam gözümde sapık ve karaktersiz gibi görünüyor kocaman boşanmak istiyorum onu seviyorum artık ilgilenmiyor benimle o erkeklik yapıyo benden kadınlık bekliyor i
kadın senin kocandan hamiledir belki.kocam beni evli ve çocuklu bir kadınla aldattı ve kadının kocasını ailesini adresini kısacası herşeyini buldum ama bir türlü kimseye bişey anlatamadım bir çok girişimde bulundum fakat her seferinde geri çekildim hazmedemiyorum deliriyorum beni engelleyen bir çok şey var her açıdan düşünüyorum çıldırıyorum anlatırken bile hamile şimdi o kadın çok şükür defolup gitti hayatımdan allaha havale ediyorum seni kocam beni sevdni soluyor aldatılma sebebim eşimle ilgilenmemem miş kadınlık yapmamammış hanımlar evet haklı olur ama iki çocuk var yoruluyorum akşam kadar be olursa olsun bu bahane diil bekar mı yoktu kocam gözümde sapık ve karaktersiz gibi görünüyor kocaman boşanmak istiyorum onu seviyorum artık ilgilenmiyor benimle o erkeklik yapıyo benden kadınlık bekliyor i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?