KOCANIZ EVLİ BİR KADINLA R SİZİ ALDATSA NE YAPARDINIZ

evet bu bir kamu spotudur hanımlarr kocalarımızla ilgilenmezsek bizi aldatabilir hakkıdır elinin kiridir kocalarımız muhteşem varlıklardır kıymetlerini bilmezsek böyle sınavlardan geçebiliriz hadi hep beraber üç kere büyük harflerle ÇOK YAŞASIN KOCALARIMIZ ÇOK YŞASIN KOCALARIMIZ ÇOK YAŞASIN KOCALARIMIZ

sanki bekar biri olsaydı kocan onu bırakırdı. evliymiş . hamile kalmış kocasına dönmüş . bekar olsaydı ayrılmazlardı.

3 çocuk annesiyim . ama kendime bakmayı sevyiorum. eşimi de seviyorum. evet çocuklarım çok önemli hepsinin yeri ayrı.ama kocamın da yeri bambaşka.
kocan ise hemen ilgisiz kaldım ayağına yatmış . yani herkesin yeni doğum yaptığı zamanlarda uykusuz , yorgun olduğu dönemler var. kocalar hemen aldatıyor mu . Allah korusun

N yani kadın suçlu ama eşin akça pakça mı? Kadının ailesine kadar her şeyi buldub çıkıp söyle ama eşini affetmişsin o ne olacak? Eşinin gözü dışarda bugün bu kadın yarın başkası aldatılacaksın o kadar da eminim.Ama yakalanır mı eşin bilemem.

Bosanırdım. İstersem aşkımdan öleyim kadınlık gururuma yediremem. İhaneti geç insanlığına kadınlığına saygısızlık. Kendime bunu yaptıramazdım. Büyük konuşmayayım da ne yapacağım? Bir yandan çocukla uğraşıp bir yandan beni aldatan adamın kirlilerini mi temizlicem? İnşallah imkanın vardır ve boşanırsın. Nedense hiç boşanacağını da düşünmüyorum. Sadece buna üzülüyorum

bu bahane degil baosansaydı ikisiede

Kocaöı boşardım
Tüm delilleri de kadının ailesine gönderirdim.
Artık adam karısıyla eski kocama bir şey yapar mı umurumda olmazdı

hamile kaldığından eşimden ayrıydı demişsin... seni aldatmış, sonra kadın kendi kocasından hamile kalmış. yani olayın üzerinden baya zaman geçmiş. hala berabersin. aileler duymuş belki senin ailen de duydu. hala berabersin. o erkekliğini sen kadınlığını yapıyormuşsun. yatak ilişkiniz de var. sen kolay kolay bu adamdan boşanmazsın bu adamdan

Bekar bir kadinla aldatsa ne yaparsam aynisini yapar bosardim. Seven adam aldatmaz. Kadinlik yaomadin falan bahane. Sen de kocani affettiysen karina bir şey demeye hakkin yok. Seni ilgilendiren koçan. Ben kocami affedeyim ama kadinin hayatini bozayim çok iki yuzluce bir davranış.

Bekar bir kadinla aldatsa ne yaparsam aynisini yapar bosardim. Seven adam aldatmaz. Kadinlik yaomadin falan bahane. Sen de kocani affettiysen karina bir şey demeye hakkin yok. Seni ilgilendiren kocan. Ben kocami affedeyim ama kadinin hayatini bozayim çok iki yuzluce bir davranış.

Ya bana midesiz gelir
O adama bi daha dokunamam
Sevemem
Kaldiramam bunu
Cok tiskinc degil mi?
Bunlari gecelim peki ya senin gururun?
Kadinlik yapmama mevzunu kabul edemezsin
Hem is gucle ugras hem cocuklarla hemde adami memnun et
Hepsi mukemmel olamaz
Bu aldatma sebebi degildir

Taşa gömen bu tip kadın ben mi oluyorum ?
Hayir. Kendi gibiler. Karılık görevini yapmadın. Kocan ilgiyi dışarda aradı.. diyen kadınlar. bi de konu konu sahibi gibi o kötü kadın hayatımdan gitsin diye kadına beddua eden kadınlar. Kocanın suçu yok ya.. kadına beddua edilir. Ayrıca aldatacaksa tercihimiz bekar kızdir. Evli kadınla aldatıŕsa kadına edilen bedduaların ayarı yükselir.. ama adam daima ve daima masumdur.. Ayrıca kadın aldatıra o taşa gömülür. Ama erkek aldatırsa binlerce sebep mazeret öne sürülür . Ve dikkat ederseniz bunu da kadınlar yapar. Kocana ilgi göstermedin mi.. kocn ilgiyi dışarda mı aradı... gibi sorularla aldatan adam aklanırken masum kadın suclanır. Kendi hemcinsleri tarafından. Tepkim cahil kadınlara..

Ben olsam o erkegin erkeklik hormonlarini alırdım bi daha yapmayacagi ne malum kusura bakmayin eger siz buna goz yumacaksaniz sizinde ondan kalır bi yaniniz olmaz haksizlik karsisinda sussun dilsiz seytandir size haksizlik yapılıyor ona göre

Of senin dusuncelerinde iğrenç bekar olsa hazmedecekmisin ben bosarım net o kadının kocasinada ailesine de söylerim beter olsunn

Bekar mi yoktu dediginize gore aldatmayi kabul etmekten once normal goruyorsunuz. Yorumsuzsunuz.

kadın senin kocandan hamiledir belki.
bence boşa ve dna testi iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…