- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Aynen benimde aklima ilk bu geliyorHangi davranışım bunu gizli yapmasına sebep oluyor acaba diye oturur düşünürdüm.
yok degilmişş.. kayınpederi emekli maaşli görümcesinin de kuaför dükkani kaynin cafesi varmiş.. açgözlüymüş.. eşi de durumu sıkışık olduğu halde para gönderiyormuş.. yorumlarda okudum.Ya mesela bizde boyle seyler konusulmaz. Eşim istedigine veriyor gönderiyor benim haberim bile olmuyor ha cekinip de soylemediginden degil para konusulmaz bizim evde sevmiyoruz ayip geliyor , ben de dert etmiyorum gonderebilir sonucta bu beni ilgilendirmiyor. Ben de gonderiyorum onun da haberi olmuyor. Ama sorsa soylerim o da soyler. Bu bizim iliskimize bağlı..
Sizin iliskiniz nasil? Neden gizli gonderiyor? demekki sizden cekiniyor?
Ve durumunuz cok mu kötü?
yok degilmişş.. kayınpederi emekli maaşli görümcesinin de kuaför dükkani kaynin cafesi varmiş.. açgözlüymüş.. eşi de durumu sıkışık olduğu halde para gönderiyormuş.. yorumlarda okudum.
ne insanlar varyaa.. okudukça içim daraldi valla.
Hangi davranışım bunu gizli yapmasına sebep oluyor acaba diye oturur düşünürdüm.
E kocasi kendi durumunu dusunmuyorsa bir sey yapmazdim, sonucta kendi kazandigi para, kendisi sıkışık olacak.
Ama ben bu durumda bir ise girer kazandigim parayi da sadece kendime harcardim..
Kayin Peder emekli maaşı alıyor. Görümcemin kuaför dükkanı kayniminda cafesi var
bende ayni senin düşündüğü gibi düşündüm diyorum yaE kocasi kendi durumunu dusunmuyorsa bir sey yapmazdim, sonucta kendi kazandigi para, kendisi sıkışık olacak.
Ama ben bu durumda bir ise girer kazandigim parayi da sadece kendime harcardim..
Hiç bir davranış bu saçma ve saygısız davranışın nedeni olamaz.
O zaman her yanlışa bir bahane bulabiliriz.
Eşlerin birbirinden gizli şeyler yapmasına tamamen karşıyım, hiç bir bahaneyi kabul etmiyorum.
Senin kocan saf mı size mi garezi varKayin Peder emekli maaşı alıyor. Görümcemin kuaför dükkanı kayniminda cafesi var
Hem çalışma, hem adamın binbir emekle kazandığı parada ailesi konuyken söz sahibi olmaya kalk. Benim aklımın almayacağı bişey bu.
Saygıyı insan kendi hak eder. Karşınızdaki insan size saygı duymuyorsa da oturup bi düşünmek lazım neden diye.
cinnet geçiririmNe yapıcam bilemiyorum. Kocam , biz sıkıntı içinde yaşarken parayı hep ailesine gönderiyor
Peki karşındaki insan görünümlü odunsaSaygıyı insan kendi hak eder. Karşınızdaki insan size saygı duymuyorsa da oturup bi düşünmek lazım neden diye.
Hiç bir davranış bu saçma ve saygısız davranışın nedeni olamaz.
O zaman her yanlışa bir bahane bulabiliriz.
Eşlerin birbirinden gizli şeyler yapmasına tamamen karşıyım, hiç bir bahaneyi kabul etmiyorum.
bende ayni senin düşündüğü gibi düşündüm diyorum ya
konu sahibi işe girse senin dediği gibi Yapar...
benim eşim de ailesine para gönderiyo ama çok sıkışık içindeler..
kayınpederim emekli olucak gelecek ayda..
sonra istemiycek
biz eşimle iki maaşı birleştiriyoruz. gönlümüze göre harcayabiliyoruz.
emekli olsun sora sağa sola harcicam tabi..ama konu sahibinin durumu farkli eşinin ailesi açgözlü.. hem kendileri sıkışık içindeler.. ben konu sahibiye hak veriyorum böle gizlice gönderirse nasıl güvenebilir ki..
kendi işe girerse gönlüne göre harcar en güzeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?