kocanız gizlice para biriktirip hep ailesine gönderse ne yapardınız. ?

Ya mesela bizde boyle seyler konusulmaz. Eşim istedigine veriyor gönderiyor benim haberim bile olmuyor ha cekinip de soylemediginden degil para konusulmaz bizim evde sevmiyoruz ayip geliyor , ben de dert etmiyorum gonderebilir sonucta bu beni ilgilendirmiyor. Ben de gonderiyorum onun da haberi olmuyor. Ama sorsa soylerim o da soyler. Bu bizim iliskimize bağlı..

Sizin iliskiniz nasil? Neden gizli gonderiyor? demekki sizden cekiniyor?

Ve durumunuz cok mu kötü?

Ben de gönlümce harcardım. Tutumlu davranmazdım. Aileme de yollardım. O zaman elde avuçta kalmayınca, aç yatacağını anladığı zaman kendi evine harcamaya başlar kenara kerttiği parayı.

Evde ihtiyaç varken gizlice biriktirip aileye vermek nedir ya?! Evlenmeseydi o zaman hep beraber yeselerdi paracıklarını. Sorumsuz!

yok degilmişş.. kayınpederi emekli maaşli görümcesinin de kuaför dükkani kaynin cafesi varmiş.. açgözlüymüş.. eşi de durumu sıkışık olduğu halde para gönderiyormuş.. yorumlarda okudum.
ne insanlar varyaa.. okudukça içim daraldi valla.

E kocasi kendi durumunu dusunmuyorsa bir sey yapmazdim, sonucta kendi kazandigi para, kendisi sıkışık olacak.
Ama ben bu durumda bir ise girer kazandigim parayi da sadece kendime harcardim..

Hangi davranışım bunu gizli yapmasına sebep oluyor acaba diye oturur düşünürdüm.

Hiç bir davranış bu saçma ve saygısız davranışın nedeni olamaz.

O zaman her yanlışa bir bahane bulabiliriz.

Eşlerin birbirinden gizli şeyler yapmasına tamamen karşıyım, hiç bir bahaneyi kabul etmiyorum.

E kocasi kendi durumunu dusunmuyorsa bir sey yapmazdim, sonucta kendi kazandigi para, kendisi sıkışık olacak.
Ama ben bu durumda bir ise girer kazandigim parayi da sadece kendime harcardim..

Hem çalışma, hem adamın binbir emekle kazandığı parada ailesi konuyken söz sahibi olmaya kalk. Benim aklımın almayacağı bişey bu.

Kayin Peder emekli maaşı alıyor. Görümcemin kuaför dükkanı kayniminda cafesi var

peki eşiniz ne için ne kadar gönderiyor

eşinizin maaşı ne kadar

kirada mısınız

adam 1300 TL asgari ücret alıyorsa ne kadar gönderebilir

13000 TL alıyorsa 1000 Tl annesine gönderse sorun olmaz

önemli olan onlara ne kadarın ne kadarının verildiği ve ne gerekçe ile verildiği

haciz geldi vergi borcundan 500 tl gönder makul gerekçedir

X in sünnet düğünü var abiye alacağım 100 gönder makul değildir.

bende ayni senin düşündüğü gibi düşündüm diyorum ya
konu sahibi işe girse senin dediği gibi Yapar...
benim eşim de ailesine para gönderiyo ama çok sıkışık içindeler..
kayınpederim emekli olucak gelecek ayda..
sonra istemiycek
biz eşimle iki maaşı birleştiriyoruz. gönlümüze göre harcayabiliyoruz.
emekli olsun sora sağa sola harcicam tabi..ama konu sahibinin durumu farkli eşinin ailesi açgözlü.. hem kendileri sıkışık içindeler.. ben konu sahibiye hak veriyorum böle gizlice gönderirse nasıl güvenebilir ki..
kendi işe girerse gönlüne göre harcar en güzeli..

Saygıyı insan kendi hak eder. Karşınızdaki insan size saygı duymuyorsa da oturup bi düşünmek lazım neden diye.

Hem çalışma, hem adamın binbir emekle kazandığı parada ailesi konuyken söz sahibi olmaya kalk. Benim aklımın almayacağı bişey bu.

Bir kadın kocasının maaşında söz sahibi değil midir yani

Bir kadın da böyle düşünüyorsa...

ihtiyaçları olsa dahi benden gizli yaparsa sorun çıkardı ki anladığım kadarıyla ihtiyaçta yok kıyamet kopardı ha dilden anlamıyorsa bende kendime ve aileme harcardım biriktiremez hale getirirdim !
ayrıca aiesidir gönderir olayı bana çok saçma geliyor.. madem öyle evlenip yeni bir aile kurmasın bir ömür baksın

tamam gizli yapmasın da eşim annesine gidince 100 Tl bıraktı ise örneğin akşam bana bunu rapor etmez ki

etmemeli de zaten benim bütçe şartlarımda ama annesine 10000 TL verecekse atıyorum araba alınacakken onu bana tabii ki sormalı

yani eşin haber vermesi, bilgi vermesi sorması vs her biri somut olayda değerlendirilir, yani 3-5 hesabı gelire gidere ve özellikle paranın verildiği amaca göre değişir

zira burada ne konular var cebinde sabah 50 vardı akşam 30 vardı arada annesi doktora gelmişti onu gördü demek ki ilaç parasını vermiş diye

şimdi adam burada gizli mi yapmış oluyor kadın bunu bile kontrol ettiğine göre söylese zaten çıngar çıkacak da eşlerin de birbirlerinden habersiz bir miktar harcama hakkı da olmalı bence

Kuaför dükkanı ve kafeden bahsedilmiş. Bunların gelir getirip getirmediğini ya da ne kadar getirdiğini bilmiyoruz. Ticaret zor iştir, belki sıkıntılı bir durum var ortada. Yani dükkan var sıkıntıları yok demek değil. Sanmıyorum ki sıkıntı içinde olmasalar adam gizli gizli göndersin, kendinden kıssın.

Muhtemelen konu sahibi bu duruma çok tepkili olduğu için eşi gizlemek zorunda hissediyor. Mutlaka öncesinde yaşanan olaylar vardır bu konuyla ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…