- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Şaka yapıyorsun dimiEşiniz kendi kazandığı parayı kendi ailesine yollamak istiyorsa yollar..bunu neden gizli yapıyor acaba diye oturup bir düşünmek lazım. Sizin tepkinizden kaynaklanıyor gibi..
Para yolladığı halde evini ihmal etmiyorsa sorun değil bence. .
tamam gizli yapmasın da eşim annesine gidince 100 Tl bıraktı ise örneğin akşam bana bunu rapor etmez ki
etmemeli de zaten benim bütçe şartlarımda ama annesine 10000 TL verecekse atıyorum araba alınacakken onu bana tabii ki sormalı
yani eşin haber vemesi, bilgi vermesi sorması vs her biri somut olayda değerlendirilir, yani 3-5 hesabı gelire gidere ve özellikle paranın verildiği amaca göre değişir
zira burada ne konular var cebinde sabah 50 vardı akşam 30 vardı arada annesi doktora gelmişti onu gördü demek ki ilaç parasını vermiş diye
şimdi adam burada gizli mi yapmış oluyor kadın bunu bile kontrol ettiğine göre söylese zaten çıngar çıkacak da eşlerin de birbirlerinden habersiz bir miktar harcama hakkı da olmalı bence
Siz onun eşiyseniz, onlarda onun ailesi..Hayır çalışmıyorum.
Soz sahibi derken ben calisirken odemem gerekenleri oder gerisini kendime harcardım.esimde hic karismazdi.simdi cocuklar oldu evdeyim.ihtiyaclarimi söylerim esim halleder.geri kalani istedigini yapabilir karismam.beni ve cocuklarimi mağdur etmedikten sonra.annesine de versn kardeşine sorun olmaz.bende anneme verirken ona soylemem gizlemekten degil sormaz parani nereye harcadin diye.Bir kadın kocasının maaşında söz sahibi değil midir yani
Bir kadın da böyle düşünüyorsa...
Bir kadın kocasının maaşında söz sahibi değil midir yani
Bir kadın kocasının maaşında söz sahibi değil midir yani
Yok valla saka degil.ben olsam eşime bunun hesabını böle sormaya utanırım. Sonuçta çalışıp kazanan o.ha ben çalışıyorsam ve adam bütün gelirimizı yolluyorsa açarım ağzımı. Ama burada karşı tarafı bilmiyoruz. Belki ihtiyaç durumu söz konusu.yada konu sahibi cimri bilmiyoruz.Şaka yapıyorsun dimi
Habersiz harcama başka bir şey
HEP göndermek ayrı bir şey ama
Kesinlikle katiliyorum.tamam gizli yapmasın da eşim annesine gidince 100 Tl bıraktı ise örneğin akşam bana bunu rapor etmez ki
etmemeli de zaten benim bütçe şartlarımda ama annesine 10000 TL verecekse atıyorum araba alınacakken onu bana tabii ki sormalı
yani eşin haber vermesi, bilgi vermesi sorması vs her biri somut olayda değerlendirilir, yani 3-5 hesabı gelire gidere ve özellikle paranın verildiği amaca göre değişir
zira burada ne konular var cebinde sabah 50 vardı akşam 30 vardı arada annesi doktora gelmişti onu gördü demek ki ilaç parasını vermiş diye
şimdi adam burada gizli mi yapmış oluyor kadın bunu bile kontrol ettiğine göre söylese zaten çıngar çıkacak da eşlerin de birbirlerinden habersiz bir miktar harcama hakkı da olmalı bence
herkes çalışma konusunda şanslı olmayabilir ya da tercih etmeyebilir. Bu adam yuva kurarken kendi ailesi olacağını idrak etmemişse sorun kadının çalışmaması mı ? unutmayalım artık evli bir erkeğin ailesi öncelikle eşidir. söz sahibi tabi olur o zaman çocukları için ilerisi içinde birikim yapmasın onlarda çalışmıyor herkes kendi parasıyla ayrı takılsın !Hem çalışma, hem adamın binbir emekle kazandığı parada ailesi konuyken söz sahibi olmaya kalk. Benim aklımın almayacağı bişey bu.
Yada bir esyanin makinenin taksidi odemeyi falan.ustlendi esi olabilirKuaför dükkanı ve kafeden bahsedilmiş. Bunların gelir getirip getirmediğini ya da ne kadar getirdiğini bilmiyoruz. Ticaret zor iştir, belki sıkıntılı bir durum var ortada. Yani dükkan var sıkıntıları yok demek değil. Sanmıyorum ki sıkıntı içinde olmasalar adam gizli gizli göndersin, kendinden kıssın.
Muhtemelen konu sahibi bu duruma çok tepkili olduğu için eşi gizlemek zorunda hissediyor. Mutlaka öncesinde yaşanan olaylar vardır bu konuyla ilgili.
Konu sahibi cimriyse bilmem ama kimse kimseyi enayi yerine koyamaz bi çok kişi sende çalış demiş ama ev durumu zorsa kadının çalışması belki de ucu ucuna yetecek fahat ferah Bi hayat yine yaşamayacak bunu istemesi suçmu yani duşunsene emeklilik ,kuaför,ve kafeden gelen para onlara yetmiyosa bi maaşta bana yetmezYok valla saka degil.ben olsam eşime bunun hesabını böle sormaya utanırım. Sonuçta çalışıp kazanan o.ha ben çalışıyorsam ve adam bütün gelirimizı yolluyorsa açarım ağzımı. Ama burada karşı tarafı bilmiyoruz. Belki ihtiyaç durumu söz konusu.yada konu sahibi cimri bilmiyoruz.
Evet ama konu sahibinin kocası da herhalde o kadar enayi olamaz.kendi ihtiyaçlarını düşünmeyip sıkıntıyı göze alacak kadar umarsız değildir herhalde.hem bunu herzaman mi yapıyor?hem ne kadar yolluyor gibi sorularda var.ve gizli ise konu sahibi nerden öğrenmiş?biraz tuhaf geldi konu sahibinin durumu bana..Konu sahibi cimriyse bilmem ama kimse kimseyi enayi yerine koyamaz bi çok kişi sende çalış demiş ama ev durumu zorsa kadının çalışması belki de ucu ucuna yetecek fahat ferah Bi hayat yine yaşamayacak bunu istemesi suçmu yani duşunsene emeklilik ,kuaför,ve kafeden gelen para onlara yetmiyosa bi maaşta bana yetmez
Neden çalışmıyorsunuz?Hayır çalışmıyorum.
herkes çalışma konusunda şanslı olmayabilir ya da tercih etmeyebilir. Bu adam yuva kurarken kendi ailesi olacağını idrak etmemişse sorun kadının çalışmaması mı ? unutmayalım artık evli bir erkeğin ailesi öncelikle eşidir. söz sahibi tabi olur o zaman çocukları için ilerisi içinde birikim yapmasın onlarda çalışmıyor herkes kendi parasıyla ayrı takılsın !
ha kafe ve kuaför de getirisi yoksa kapatıp başka işe girsinler.. herkes bilir kendi işinin patronu olmayı ! el işçisi olmamayı.. koca ailenin yükünü bir kardeş çekmemeli.
belki evine sorumluluğunu yerine getiriyordur ama bir kademe daha üst yaşamak varken, rahat harcamak varken niye hep başkaları için sıksın bütçeyi !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?