- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi melekler-engelchen
süper bi öneri ya ne seviyorsunuz yangına körükle gitmeyiDaha fazla para harcarım. Almıcagım şeyi bile alırım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süper bi öneri ya ne seviyorsunuz yangına körükle gitmeyiDaha fazla para harcarım. Almıcagım şeyi bile alırım![]()
Bana cvp vericeğinize konuya odaklanın bayan.süper bi öneri ya ne seviyorsunuz yangına körükle gitmeyi
Yapma Allah aşkına burada ne koca örnekleri kaynana örnekleri gördükEvet ama konu sahibinin kocası da herhalde o kadar enayi olamaz.kendi ihtiyaçlarını düşünmeyip sıkıntıyı göze alacak kadar umarsız değildir herhalde.hem bunu herzaman mi yapıyor?hem ne kadar yolluyor gibi sorularda var.ve gizli ise konu sahibi nerden öğrenmiş?biraz tuhaf geldi konu sahibinin durumu bana..
çalışıyorum.Kendim bildim bileli çalışırım. Eşim evlenirken ailesinden kaynaklı çok büyük bir borçla geldi zaten, onun kredisini ödediği için ev kredisi bana kaldı.Eyvallah. Ama bende öğreniyorum ki eşim kendi borçlarını kapamak yerine hala ailesine para tıkıştırıyor. Çalışmıyorsun karışamazsıncılar; eğer karşı taraf yüzsüzse ,istersen yüksek düzey çalışan ol senden ne koparırsam kardır mantığıyla yaklaşana gül mü uzatacaksınız? benim eşimin ailesine de 5 maaş giriyor eve ama hala yok yok yok.Kendi eşim ve konu sahibinin eşi için diyorum, sinir olmakta haklısınız.Bu admalar eşek olduğu sürece de semer vuranları bitmeyecek.
çok isabet bir örnek gerçekten .senin açından ise bi o kadar üzücü.çalışıyorum.Kendim bildim bileli çalışırım. Eşim evlenirken ailesinden kaynaklı çok büyük bir borçla geldi zaten, onun kredisini ödediği için ev kredisi bana kaldı.Eyvallah. Ama bende öğreniyorum ki eşim kendi borçlarını kapamak yerine hala ailesine para tıkıştırıyor. Çalışmıyorsun karışamazsıncılar; eğer karşı taraf yüzsüzse ,istersen yüksek düzey çalışan ol senden ne koparırsam kardır mantığıyla yaklaşana gül mü uzatacaksınız? benim eşimin ailesine de 5 maaş giriyor eve ama hala yok yok yok.Kendi eşim ve konu sahibinin eşi için diyorum, sinir olmakta haklısınız.Bu admalar eşek olduğu sürece de semer vuranları bitmeyecek.
ben de böyle düşünüyorum.eve giren para her cekirdek ailenin kendi butcesidir. akrabalarin acil durumlarinda yardim edilmeli tabiki ancak bunu aliskanlik haline getirmek, enayilikten baska birsey degil.
Aslında neden gizlice yolladığıni anlıyorum sorun çıksın istememiş ama ben olsam bunu açıkça yapardım ki doğrusuda bu.bir evin gelir gider durumları hesaplandiktan sonra bir problem yoksa neden ailesine göndermesin?Yapma Allah aşkına burada ne koca örnekleri kaynana örnekleri gördük
İşte bende buna takıldım. Ve herzaman mi yolluyor bu parayı bilmiyoruz. Belki önemli bir ihtiyaç oldu mecbur kaldı. .biz konuşuyoruz da konu sahibi buralarda değil galiba
zira ne kadarlık bütçeden ne kadar vermiş asıl konu ama bir cevap alamadık
eşinizden gizli gizli mi destek verdiniz ? bende eşimde ailelerimize destek veririz.. onun üniversite öğrencisi kız kardeşine o düşünmese bile ben destek veririm. aileyi geçtim dedesi ve babannesinin bazı ihtiyaçlarını eşim üstlenmiş durumda ve ben seve seve destekliyorum.. ama asla birbirimizden gizli gizli yapmayız.. eşimin rızası olmadığı şey benim içime sinmez.. o da benimle fikrini paylaşmadan bu yardımı yapmaz. yada yapar ben şuna da bu kadar verdim haberin olsun der.. o ay benim başka bir harcamam planım vs olabilir..ama gizli yapsaydı ne olursa olsun tepkili olurdum..ihtiyaç olsa bileÇalışmayı tercih etmiyorsa eşinin kurallarına tabi olacak demektir. Bunu en baştan kabullenmiş olur. Aile konusunda öncelik olmaz. Ne ailemi bir adım öne alabilirim ben ne eşimi. İki taraf da ailemdir çünkü.
Kardeşiniz var mı bilmiyorum, biz dört kardeşiz. İkisi ticaretle uğraşıyor. Zaman zaman sıkıntıları oluyor. Ve ben o sıkıntıdan haberdarsam elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışırım. Kurulmuş bir iş yeri öyle ha deyince kapatılmaz. İlk yıllar sıkıntılı geçer, destek olmak lazım. Eşimin ablasının kurduğu iş yeri 10. yılında doğru düzgün gelir getirmeye başladı. 12. yılda ikinci şube açıldı. Biz ona en başta kapat demeliydik sizin bakış açınıza göre. Ama aksine arkasında olduk, destek verdik çok çok iyi duruma geldi. Kardeşlik böyle bişey.
eşinizden gizli gizli mi destek verdiniz ? bende eşimde ailelerimize destek veririz.. onun üniversite öğrencisi kız kardeşine o düşünmese bile ben destek veririm. aileyi geçtim dedesi ve babannesinin bazı ihtiyaçlarını eşim üstlenmiş durumda ve ben seve seve destekliyorum.. ama asla birbirimizden gizli gizli yapmayız.. eşimin rızası olmadığı şey benim içime sinmez.. o da benimle fikrini paylaşmadan bu yardımı yapmaz. yada yapar ben şuna da bu kadar verdim haberin olsun der.. o ay benim başka bir harcamam planım vs olabilir..ama gizli yapsaydı ne olursa olsun tepkili olurdum..ihtiyaç olsa bile
ha belki bayan sorun çıkarıyordun ama eşi de anlatmayı bilecek o halde.. ailede aç gözlü olmadıkları hissini verecek..