kocanız gizlice para biriktirip hep ailesine gönderse ne yapardınız. ?

Aman Allahım ne kadar vicdansiz yorumlar yapmış bazıları. .
Bu konuya açıklık getireyim.
Daha önce calisiyordum.öyle rahat islerde değil. Zor ve stresli işlerde. Günde 8-10saat arasi.Ama bazı sağlık sorunları yüzünden çalışmadım evdeyim.
Yazar'lar tabi konuna donup ilgilenmiyosun ki kaç kişi sorular soruyo lütfedip cevaplamıyosun çevrimiçisin görüyoruz ama gelen giden yok açtın konuyu çıktın kenara canım sende

40 metrelik evde kirada yaşıyoruz. Eşyalarım insanlarin cöpe attıkları mobilyalar. Kıyafetler cogu kac yillik kiyafet. Bazıları da tanıdıkları eski kıyafetleri. Çalıştığım sirada eşimle karar verdik kredi çekip ev almaya. Ama ailesi bunu engelledi. Bu fikrimizi annesine deyince esim hemen değişti. Bana düsman oldu resmen. Hemen kaynanam gil ev yaptırmaya başladı. Kocamin gönderdigi parayla saray gibi ev yaptılar. Ev tika basa mobilya dolu. Biz sıkıntı yasarken onlarin sefa sürmesi beni cok üzüyor. Bizim halimizi hic düsünmüyor kaynanam. Hep bana hep bana diyorlar hep. Ben artik saglik sorunları yüzünden calisamiyorum. Tek maaş olunca kredi çıkmıyor bize. Kocamda anneci olduğu icin ezilen hep biziz

sanırım bu cevap sizi haksız bulanlara yeterli. kocandan bir cacık olmaz afedersin. Allah ıslah etsin onu da anasını da.
bir oğlum var evim olsa ben kirada otururum onu oturtmam. bu annecikleri kafam anlamıyor.

40 metrelik evde kirada yaşıyoruz. Eşyalarım insanlarin cöpe attıkları mobilyalar. Kıyafetler cogu kac yillik kiyafet. Bazıları da tanıdıkları eski kıyafetleri. Çalıştığım sirada eşimle karar verdik kredi çekip ev almaya. Ama ailesi bunu engelledi. Bu fikrimizi annesine deyince esim hemen değişti. Bana düsman oldu resmen. Hemen kaynanam gil ev yaptırmaya başladı. Kocamin gönderdigi parayla saray gibi ev yaptılar. Ev tika basa mobilya dolu. Biz sıkıntı yasarken onlarin sefa sürmesi beni cok üzüyor. Bizim halimizi hic düsünmüyor kaynanam. Hep bana hep bana diyorlar hep. Ben artik saglik sorunları yüzünden calisamiyorum. Tek maaş olunca kredi çıkmıyor bize. Kocamda anneci olduğu icin ezilen hep biziz
Bu kadar zor durumdayken tabiki esinin yaptigi yanlis.kv ile konus acik acik vicdaniniz rahat mi biz boyle iken bunlari yapiyorsunuz de.esinede soyle onlara yaptin saray gibi ev bizim icin planin ne de.

Eveeett demek ki ortada üç çalışan olduğu haldee çooook ihtiyacı olan kanatsız melek ebeveyn falan yokmuş!

Klasik bir aç gözlü kan emici erkek ailesi ve onların enayi ötesi oğulları konusu!
Buyrun hanımlar, kadın çalışmıyorsa erkek tüm parasını istediği gb harcar muhabbetine devam edin.

Yazık ya

sonuna kadar haklısın ama kocan aklını başına toplamadıkça yapabileceğin pek de bir şey yok.

Ee eşiniz bu durumu görmeyecek kadar kör mü çöpten aldıgınızı çöpe geri atın o zaman, kimseden kıyafette almayın baksın çaresine

Yazar'lar tabi konuna donup ilgilenmiyosun ki kaç kişi sorular soruyo lütfedip cevaplamıyosun çevrimiçisin görüyoruz ama gelen giden yok açtın konuyu çıktın kenara canım sende
Öyle tabi canım. İlk konuda son yazdığı durumu belirtmiş olsaydı kimse de acımasız yorum yapmazdı. Durumunu tam olarak yazmadan biz ne bilelim..

Esiniz ne kadar para yolluyor merak ettim?
Onlarin evleri dortdortluk sizim 40 metrekare ev saka gibi esiniz aile olamamis
Konustunuz mu hic esinizle araniz nasil peki cocuk var mi

sizden gizli neden veriyor oturup onu düşünün denmiş de açık açık verse ne yapacak kadın.

buna karşı çıkmaya gücü var mı yok mu ona bakacaz yorum yaparken.

sen de çok harca denmiş:adam para vermezse neyi harcayacak.

boşan denmiş:boşanıp da gidecek bir yeri var mı acaba.

cevap şu bence:eğer karşı çıkmaya ve bunu engellemeye gücün varsa gerekeni yap .ama sanırım buna gücün yetmeyecek konumdasın.

öyleyse bu deveyi güdecekesin.

boşanacak durumun yoksa ve de kocan seni dinlemyorsa sessizce bekle .yoksa daha da hasar alırsun.

Çok konustum eşimle ama fayda yok

Peki bu durumda neden bu evliliği sürdürüp üzerine bu kadar sorumsuz bir adamdan çocuk yapmaya çalışıyorsunuz? Evine bağlanır artık oraya göndermez diye mi? Gönderir, hiç bu yola girmeyin.

Evet açıklamadan sonra fikrim değişti. Ama yine bir çok kişiyle aynı yönde değişmedi. Burda mesele adamın ailesine para göndermesi değil sorumsuz olması.

Değildir
Kimse kazanmadığı parada söz sahibi değildir
Aç, açıkta değilse, evi bakılıyorsa başka bir talep abartıdır
Madem çalışmıyor ama bol ama idareli şartlara razı demektir
Ben çalışıyorum, ablamın çeyiz atölyesi var, iş sahibi yani ama bazı nedenlerden ötürü sıkışıyor bende yardım ediyorum, bunu eşime söyleme gereği bile duymam, o parayı ben kazanıyorum. Evimin ihtiyacını gördükten sonra kimseye sormam
Ben çalışmıyorum çalışmamı eşim istemedi,aç değilim açıkta değilim ama evin kölesi de değilim evim bakılıyor diye hiç bir şey isteme hakkım yokmu,karnın doyuyor daha ne istiyorsun bu mu yani parayı eşim kazanıyorsa evi de ben idare ediyorum,eşiniz bir sebepten çalışamasa vay haline demekki aç değilsin açıkta değilsin başka hiç bir şey isteyemezsin o parayı ben kazanıyorum diyeceksiniz

Neden gizli gönderiyor siz göndermesini istemediniz mi daha önce keşke size sorsaydı daha iyi olurmuş ama belkide istemediğiniz için gizlidir

Back
X