Valla yok öyle bi dünya ben zorluk içinde yaşarken,istediğim birşey olduğunda alamazken eşim kalkıp ailesine para gönderiyorsa adamın alnını karışlarım. Onlar ailesi de ben sütçü beygiri miyim?
İnsan ailesine elbette ki yardım eder ama zaruri durumlar dışında sırf içinden geliyo diye bunu yapmamalı sonuçta evde bir eşi var ve ona karşı sorumlulukları var.
Evdeki eşin kocasının parasına karışma hakkı yok diyenler de akıl tutulması yaşıyorlar galiba. Hayat arkadaşlığı bu, ev arkadaşlığı değil..elbette ki eve giren parada her iki tarafın da söz hakkı var. Evin hizmetçisi gibi evin işini gücünü yapsın kadın,kocasının karnını doyursun,gönlünü de hoş tutsun ama iş para hesabı sormaya gelince o para senin değil kocanın o yüzden karışamazsın denilsin.
Kadın çalışmasa da o parada sonuna kadar söz hakkı var çünkü onu temiz kiyafetlerle kim gönderiyo işe,kahvaltısını,akşam yemeğini kim hazırlıyo?..İlmek ilmek hakkı var hem de.
Ben konu sahibinin yerinde olsam eve eşya alır bir güzel borca girip ailesine gönderecek para bırakmazdın elinde.Tartışmaktan daha iyi bir yöntem bu..