- 14 Aralık 2011
- 1.712
- 1.703
- 333
- Konu Sahibi edaligeceler
-
yok yahu kızmadım niye kızayım öyle anlaşldıysam özür dilerim :) sadece vakit lazım olduğnu anlatmak istedm.eve geldn 7de çockla mı evle mi yemekle mi kendinle mi uğraşcaksn manasınd4a
Çocuk sahibi olunca kadının kendine zaman ayırma si zor oluyor ama salmak ta olmaz asla dışarı makyajsız çıkmam saçlarıma şekil veririm kokumu sürer im.gecen kuoforum abla zaten eşin le iliski yaşamıyorsun agdaya daha geç gel dedi temiz ve bakımlı olmak için illa kocam la yatmak gerekmez dedim belirli bir zaman kendinize zaman ayırınca alışkanlık haline gelir ve kendinizidaha iyi hissedersinizBen bekarkende öyleydim çok severim bakımı..Kendim yanlızken bile yaparım kendim için bişeyler. Kocam illa beni beğensin diye değil ben aynada kendimi beğeneyim diye yani. İnsan kendine değer verdiğinde karşıdakide veriyor. Ye kürküm ye demişler..Eşim bana değer vermeseydi ben yine aynı olurdum. İnsan kendini mutlu edecek önce.
kesinlikle katılıyorum.Gayet açık "kütük"mü? tersten okuduğunda da aynı işte "kütük".Sen ne yaparsan yap olmuyor.arkadaşlar ben size bir şey diyim mi çok net iş adamda biter.siz ne yaparsanz yapın adamın içinde varsa iyi olur yoksa olmaz.bu kadar basit.ben eşime inanın her seyi deneim tatlı söz kötü söz işve cilve kızgınlık boşvermişlik aşırı ilgi seksilik bakımzsılk ne varsa ama nlatamam sonuç mu? 10 gündür ayrı gibiyiz.ne yaparsam yapıyım olmadı olmuyor.ben de bıktım artık.aklıma başka bir şey gelmiyor.her zaman bakmlı güler yüzlü olamazsınki insansın sende .varsa önerisi olan dinlerim.ama bildiğim yegane şey iş adamda bitiyor
kesinlikle katılıyorum.Gayet açık "kütük"mü? tersten okuduğunda da aynı işte "kütük".Sen ne yaparsan yap olmuyor.
n yaErkekler icin misler gibi tertemiz ev, utulu coraplar degil, iyi bir arkadas olan es, kendine bakan, kendini temiz tutan es onemli bence. Temiz evi severim ama kendimi paralamam. Evlendigimiz zaman esim bana demisti ki "ben isten eve geldigimde tertemiz bir ev ama yorulmus ve keyifsiz bir es istemiyorum, bana ayirabilecegin enerjin olsun, keyfin nesen yerinde olsun, ev isi umrumda degil". Hakikaten de oyle, bazen ev berbat duruma geliyor; hic umrunda degil. Beraber guler egleniriz, yemekti, filmdi, gunun dedikodulariydi gecer gider zaman. Zaten cogu erkek farki da anlamiyor; bir keresinde hafta sonu cok dagilmis salonu topladim, eve geldiginde "oo temizlik yapmissin bugun" dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?