kocaniz icin degerli olmak istiyorsaniz

Biz olamayız arkadaşım baksana sorguluyoruz Allah herkese kıymet veren eş nasip etsin.

Bende kisin cok usuyorum kat kat giyiniyorum o yuzden esimde bana.babaanneme.benziyosun demisti havalar isindi bende rahatladim biraz ince dekolte sexi şeyler giyince lafini geri aldi :)

valla helal olsun

öylede öteki türlü yapmıyorsa adam ne yapacaksın?bin kere iyilkle söylersn anlamaz espriyle söylersn anlamaz cilveyle söylersn anlamz kızarsn anlamaz.ee ev b.k içinde kalıcak bu sefer tshirtler bir yerde pantolon bir yerde bir şeyler içmiş yemiş çöpler orda burda? nasıl bir çözüm bulmalı sizce?

çocuk var mı? çalışıyor musun? yoksa bulursun vakit ne varki herkes bilir bunları yapmayı zaten

valla bnm etrafmda çok var çoook güzel becerikli seksi her türlü on numar akadın aldatıldı hemde defalarca boşandı.bir değil bir kaç tane bunlar.iş adamda bitiyor kadın her türlü evine çocğuna eşine bağlı zaten

ayneeenn!!!

ne doğru bir söz o yahu!

arkadaşlar ben size bir şey diyim mi çok net iş adamda biter.siz ne yaparsanz yapın adamın içinde varsa iyi olur yoksa olmaz.bu kadar basit.ben eşime inanın her seyi deneim tatlı söz kötü söz işve cilve kızgınlık boşvermişlik aşırı ilgi seksilik bakımzsılk ne varsa ama nlatamam sonuç mu? 10 gündür ayrı gibiyiz.ne yaparsam yapıyım olmadı olmuyor.ben de bıktım artık.aklıma başka bir şey gelmiyor.her zaman bakmlı güler yüzlü olamazsınki insansın sende .varsa önerisi olan dinlerim.ama bildiğim yegane şey iş adamda bitiyor

sizin bir şey yapmanıza gerek yok ki aten.maşallah.şöyle düşünn size yardım etmeseydi kıskanç sinirli bir adam olsaydı ve kör kütük aşık olup evlenseydinz ne olacaktı?

Herşey hala ayni mi ?

="kaymerikaa, post: 40234856, member: 666270"]hem nankor hem salak. hmde iylikten anlamayan mahluk hepsi.[/QUOTE]
Hersey

İçinde yoksa dediği doğru

="cay, post: 40446717, member: 200975"]arkadaşlar ben size bir şey diyim mi çok net iş adamda biter.siz ne yaparsanz yapın adamın içinde varsa iyi olur yoksa olmaz.bu kadar basit.ben eşime inanın her seyi deneim tatlı söz kötü söz işve cilve kızgınlık boşvermişlik aşırı ilgi seksilik bakımzsılk ne varsa ama nlatamam sonuç mu? 10 gündür ayrı gibiyiz.ne yaparsam yapıyım olmadı olmuyor.ben de bıktım artık.aklıma başka bir şey gelmiyor.her zaman bakmlı güler yüzlü olamazsınki insansın sende .varsa önerisi olan dinlerim.ama bildiğim yegane şey iş adamda bitiyor[/QUOTE]
İcinde

[Qimple2015, post: 40245926, member: 540441"]valla deneyımlerıme dayanarak bır erkegın gozunde degerlı olmak ıstıyorsanız bır es olarak, herseyden once kendı dogrularınız, maddı ve manevı anlamda gucunuz olsun,yerı geldımı ona dur demeyı bılın ve o da bılsınkı o sızın sahıbınız degıl sadece sız ızın verdıgınız surece sızın yol arkadasınız..

gerektıgınde fedakar olun ve azla yetınmeyı bılın,dunya halı her zaman her ıstedıgınız olmaz sartlar ve zaman bazen bazı seylere engel olabılıyor.

ev ıslerınle elınızden geldıgınce temız ve duzenlı olun, karnını doyuracak kadar yemek yapabılın, yerı geldıgınde bır sevgılıden zıyade bır dost, bır arkadas olun ama asla annelık yapmayın! kadınlar sevkatlıdır ama bu sevkat duygusunu abartmayın yanı ozgur bırakın herseyıne mudahale etmeyın!

ee tabıkıde ıyı bır yatak arkadası da olmanız gerek yoksa ya sızden ya evden uzaklasırlar.

ıyı bır es olmakla kalmayıp, aılesıne, cevresıne karsıda saygıda kusur etmezsenız ama yerı geldıgınde de haklı ısenız kendınızı savunmayı becerebılırsenız her erkek sıze saygı duyar.

bırde ısın su kısmı var herkesın sevgısını ıfade edısı, ılıskı anlayısı,beklentılerı farklıdır. sız karsınızdakını ıyı tanıyorsanız eger ona gore bır yol cızersenız her zaman sevılırsınız ve deger gorursunuz..!![/QUOTE]

Erkeğin ailesine jarsibsaygili ol.onlara karsi yüzün Gülsün ve eşine burbokadar sevecen iluyir
Erkegin

çocuk var mı? çalışıyor musun? yoksa bulursun vakit ne varki herkes bilir bunları yapmayı zaten

8 aylık bebeğim var, işyerimi yeni devrettim şuan çalışmıyorum...ben kimse yapamaz demiyorum ki, arkadaşın konusuna kendi yaşantımdan sadece örnek verdim..sende yapıyorsan ne mutlu kızma yani

Dediğin gibi iş adamda bitiyor...Yapacak bişey kalmamış sizde...

Arkadaslar bende 5 yıllık evliyim bir oğlum var diğerine yolda ilk 4 sene hem eşime hemde ailesine köpek gibi hizmet ettim ama her defasında karşımda memnuniyetsiz hep daha fazlasını bekliyen üstelik yaptıklarım i hiçe sayan insanlar buldum son bir senedir evde doğru dürüst yemek pisirmiyorum eşim rica etmedikçe ütü yapmıyorum bütün enerjimi sadece oğluma harcıyoru m karşılığında kocaman Öpücükler alıyorum. Bazı erkeklerin anlayacağı dili konuşmak gerekiyo .

8 aylık bebeğim var, işyerimi yeni devrettim şuan çalışmıyorum...ben kimse yapamaz demiyorum ki, arkadaşın konusuna kendi yaşantımdan sadece örnek verdim..sende yapıyorsan ne mutlu kızma yani

yok yahu kızmadım niye kızayım öyle anlaşldıysam özür dilerim :) sadece vakit lazım olduğnu anlatmak istedm.eve geldn 7de çockla mı evle mi yemekle mi kendinle mi uğraşcaksn manasınd4a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…