- 22 Eylül 2014
- 519
- 683
- 78
- Konu Sahibi edaligeceler
-
sevindim benlen ayni birini bulmayaSeni çok iyi anlıyorum bende almanyada doğdum büyüdüm bende yazamıyordum ki hala tam anlamıyla yazamıyorum hele biraz alman kanalı fln izliyim hemen kayıyor konusmam.yazi da yazamıyorum bazen nereye hangi harf gelicek unutuyorumkafana takma canım
Hayirr kopek yer koymadim oyle anladiysaniz ozur dilerimBen sinirlenmiyorum ki sizin neden bu kadar negatif olduğunuzu anlamaya çalışıyorum. Herkes gibi bende bir kaç kendimden örnek vererek fikir beyan ettim o kadar ama siz beni köpek yerine bile koydunuzona ragmen yineden güzel açıklamalarda bulunuyorum. Rabbim herkesin yuvasını mutlu etsin inşallah...
Yorulmak tembel insanların işidir ben günde 5 saatten fazla uyumam...buna ilaveten Rabbime olan görevlerimide yerine getiririm
Hayirr kopek yer koymadim oyle anladiysaniz ozur dilerim
Hic birimiz deyiliz dedim hatta
Af edersiniz
5 saat uyuyarak nasıl ayakta duruyorsun. Vitamin gibi şeyler alıyor musun. Ben de az uyumak istiyorum. Bir iki gün idare ediyorum ama üçüncü gün hasta gibi dolaşıyorum ortalıkta.
Yok canım benim 3 sene bitti üye olalı daha atmadılarsevindim benlen ayni birini bulmaya
Ne yapalim heralde atmazlar bizi siteden
:):)
daha dün eşimin erkek arkadaşının facebook ta ki bir yazısını okudum,şöyle yazıyordu;Slm kizlar.
Dun bir kiz arkadasim bana geldi gunduz.
Buraya evlenerek geldi
Dil ogrendi ama cok deyil
Cocuklari var iki..
Neyse
Boyle konusuyorduk
Bana dedi "
Esim artik beni begenmiyormus
Yuzume soyledi
copculere benziyormusumm.
Ama kendime bi parca giyecek ve ya makeup malzemesi alsam lafini yapiyor dedi..."
Eh simdi para yok,aksama kadar evin isi iki cocuk derken arkadasim hakli.ki cok anne ruhlu bir kadin.Kocasina annesi gibi davranir bir suru yemekler hergun,corabina kadar utuler,(kendi anlatiyor)herseyini onune koyar
Evdeki herseyi kendi ustleniyormus
Uzuldum adina.
Yani benim bundan cikardigim
Boyle kadinlar malasef hicc deger gormuyor.
Ama para harcayan,evine doru durust bakmayan,tek sus giyim dusunenler kiymetli oluyor.
Neden boyle.. Salakmi bu adamlar
Cok nankorler
Saygisizlar
Bunu kim söylemisse çok dogru demişdaha dün eşimin erkek arkadaşının facebook ta ki bir yazısını okudum,şöyle yazıyordu;
*Evi temizleyip yorulduktan sonra, yüzünüze bakılmayacak haldeyseniz, yaptığınız temizliğin bizim içinbir anlamı yoktur, takdir beklemeyin.Temiz bir evden önce güzel en azından bakımlı görünen bir kadınlabir evi paylaşmak daha anlamlıdır...
*Ev işlerinden sonra yattığınız yerde sızıp kalıyor ve her türlü kur çabasına yorgunum diyorsanız bu bizi bozar... Bir erkeğe temiz evden önce temiz bir eş ve hatta sadece bir eş lazımdır. Temizlik bir temizlikçi tarafindan da yapılabilir ama bazı şeyler temizlikçi ile yapılmaz...yapılmamalı da.
Eşim benim için çok şey yapar. Bir kere hiç özel günü atlamaz, hatta hediye ve çiçek almak için özel gün beklemez, en kötü halimde bile ne kadar güzel olduğumu söyler, sevgisini gösterdiği gibi cümlelerede döker. Adımız sevgilimdir, aşkımdır, hayatımdır, ömrümdür...bu şekilde hitap ederiz birbirimize...Kazandığı rızkının hesabı bendedir ve hiç hesap sormaz, ailesi çok iyi insanlar ama yinede öncelik hep bendedir...banyo temizliği, çamaşır makinaya atma ve asma hep ona aittir. Her zaman gezmeye götürür...Ben sinirli olduğumda hep susar...çok temizdir ve çok güler yüzzlüdür hep güldürür beni...Yeterli sanırım bu adam için ömrümü vermeye.....
Benim esimde bunlari, hatta daha fazlasini yapar, ve ben senin yaptiginin yarisini bile yapmiyorum
Benim esimde bunlari, hatta daha fazlasini yapar, ve ben senin yaptiginin yarisini bile yapmiyorum
AynennDeveye diken , insana ...... yaranır .istisnaları saymazsak hayat böyle geçiyor; ne kadar anlayışlı olursan kocan o kadar tepene çıkıyor, kayınvalidesine en az giden ve davet eden gelin değerli oluyor, anne babasına bile en çok değer veren evlat hep fedakarlık yapmak zorunda annesiyle en az ilgilenen kıymetli oluyor, iş yerinde işini yapar kimseye karışmazsın tepene çıkarlar dişini gösterince yöneticin bir adım geriye çekilir hayat zor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?