Kocanız için işsiz kalır mısınız?

she does not go oversees she only travels for a limited timeframe. and there is not always job openings in turkey mam, we have 25% unemployment in uni grads.

3 ayda 3-5 gün gitmeniz çocuk yokken hiç sıkıntı olmaz bence küçük çocukla belki olabilir onu o zaman düşünürsünüz.
esas sorun adamın uslübu. çok semisiz, dayatmacı, size saygı duymayan bir uslup.

bu arada gerek barça'da gerek başka avrupa şehirlerinde ben hiç rahatsız olmadım hep de kız başıma gezdim. asıl istanbulda gece 3-4'te gezmek daha büyük sıkıntı bence. size kötü denk gelmiş.

Ben kalmazdım. En baştan belliymiş işin gücün. Niye başlamış sevgili olmaya. Gidip yurt dışı seyahati olmayan biri ile görüşseymiş. Diye düşünüyorum. Ayrıca kendi tercihi edirnede büro açmamak. Sen açsaydı onun tercihine saygı duymayacakmıydın? O da senin tercihlerine saygı duymali bence.

ben askerden dedesinin ölüm iznine gelen eşimi bırakıp yurtdışında bir kongreye gittim
eşimin bana giderken dediği şey "gitmek zorundasın, geleceğin için yap bunu, beni düşünme belki de oraya hayatında bir kere gideceksin lütfen aynı zamanda eğlen" oldu

beni engelleyecek biriyle olmak istemem
hele ki işten çıkarsın diye benim adıma karar veren birini hiç istemem

hı bi de benim eşim lise mezunu
maaşı da benim maaşın yarısı
ama adam vizyon sahibi ve komplekssiz yahu
vallahi tekrar aşık olasım geldi
üstelik 6 aydır farklı şehirlerde yaşıyoruz ne benden şüphe etti ne ben ondan.
sen bu sevgilini bi daha düşün
bencil bi adam gibi

Bu arada ben konuya tekrar bakınca bu azmış lafını çok yanlış anladığımı fark ettim, sanki az süreymiş demek istemiş adam, bazen çok gaza geliyorum ben de, bayağı hakaret anlamışım Ama buralarda neler okuyoruz, hep ondan.. 'Terbiyesizce' lafımı geri alıyorum tabi ki, kusura bakmayın

Ama diğer tüm yazdıklarımın arkasındayım elbette. Çirkin talepler bunlar... Ayrıca evliliği sarsacak kadar uzun süreler de değil bence

Son düzenleme:
Ben söyle düşünüyorum , benim eşimin ayda bir hafta yurtdışı seyahati olsa hoşlanmam. Yani arada sırada olur tabi ama böyle her ay istemezdim. Ben haksız görmedim erkek arkadaşınızı .

Tabi ki birakmazdim isimi,bana isi biraktiran bir insanla berabersem zaten hayir beklemem o iliskiden ,ve emin ol buna evet dersen bir adim daha ileriye gidecek

Eşim bayramdan sonra 2 aylığına yurt dışına çıkacak. Kariyeri için son derece önemli, onun için çok mutluyum. "Ben olsam ben de istemem" diyen arkadaşlar var, sizin vesilenizle onlara bir örnek vermek istiyorum: Geçen sene oluşan yurt dışı görevi için eşimin mesai arkadaşlarından biri belirlenmişti. Kendisinin eşi aynen "Ben izin vermiyorum" tribinde olduğu için çocuk "Evliliğim sallandı, gidemem" dedi. Gitmedi de ama performansı C'ye düşürüldü, pozisyonu sallantıda.

Ben de IT'ciyim, yeri geliyor her hafta iki gün seyahat ediyorum. Eşim daha hiç "Başka iş bul" demedi, aklına bile gelmemiştir sanırım. Sizi seven, bir birey olarak size değer veren kişi kendinize yatırım yapmanızdan rahatsız olmaz. Lütfen geri adım atmayın.

Sevgiliniz niye yapmıyor fedakarlık. Bu devirde iş bulmuşsunız güzel bi iş heö de. Ama böyle bir erkek için vazgeçeceksinizöyle mi? Sanki sınavlara o çalıştı okula o gitti ya fda sizi o okuttu da size Karışma hakkını kendinde buluyor. Terbiyesiz ya. Bazı kadınlar da ilginç. Ben ailemden utanırım işi bırakmaya

Sevgiliniz niye yapmıyor fedakarlık. Bu devirde iş bulmuşsunız güzel bi iş heö de. Ama böyle bir erkek için vazgeçeceksinizöyle mi? Sanki sınavlara o çalıştı okula o gitti ya fda sizi o okuttu da size Karışma hakkını kendinde buluyor. Terbiyesiz ya. Bazı kadınlar da ilginç. Ben ailemden utanırım işi bırakmaya

Normalde şehir değiştirme gibi durumlar söz konusu ise işten ayrılınabilir ama ayda bir kaç kere için? Bence sevgiliniz maddi manevi bağımsızlığınızdan hoşnutsuz gibi. Ortada olmayan sebepten güvensizlik kıskançlık var galiba. Buda adamın zihniyeti hakkında bilgi veriyor. Yurt dışına giden aldatabilir nasılsa ruhu duymaz gibi düşünüyor bence.
Evlenmeden bir daha düşünün

Ne yapiyormussunuz da sevgiliniz yurt dışı seyahatlerinden rahatsız? Iggghh!

Başlığı okuyunca adam 'işinden ayrıl,çalışmanı istemiyorum' diyor sandım,saydıracağım diye konuya girdim ama kötü bir şey dememiş ki. Şimdi ben olsam ben de eşimden 1-2 hafta ayrı kalmak istemem,konuya yorum yazan çoğunluktan farklı olarak adama hak verdim. Evlenirsin,iş yerine söylersin,konaklamalı seyahatlere başka kişiler gidebilir ya da farklı iş bakarsın.Kötü bir şey yok bunda

Keşke benim de 3 ayda bir yurtdışına gideceğim bir işim olsa, bazen ofiste çoook sıkılıyorum. İşini sakın bırakma.

Fedakarlık yapmıyon diyen adama bak.
Gerçekten saçma düşünceli birisiymiş. Fedakarlık yapmıyorsun lafı ile de desteklemiş dengesizliğini.

Söyle bakalım ona en az çalıştığın yer gibi bir iş bulabilecek mi kısa zamanda.
Bulasa kadar her ay aldığın maaş kadarda paranı verebilecek mi?

Ben olsam bunları sorarım.
Kolay mı bu kadar. Sen yıllarını ver çalış adamın biri "istemiyooom çıkkk işteeennn" desin sende çık.

Oldu paşam senin anan güzel mi derler adama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…