- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Azmış gibi konuşma ne demek! Çok terbiyesizce... Ayrıca bu söylem basbayağı güvensizliğe işaret ediyor bana kalırsa..
Kaldı ki Türkiye'nin hangi ilinde kadın laf yemeden rahat rahat gezebiliyor acaba da bu konuda onun için dışarısı sorun oluyor? Burada ben varım ne de olsa, dibimde kimseyi bulmaz, ama orada bir yabancı sevdasına (bazı kadınlarda da erkeklerde de vardır bu malum), birilerine kapılabilir korkusu bence bu içten içe..
Mesele yurt dışı seyahati değil,mesele sevgilinin zihniyeti.Öncelikle herkese iyi geceler, iyi sahurlar :)
Ciddi düşündüğümüz erkek arkadaşımla bu akşam bir tartışma yaşadık. Ben uluslararası bir şirketin bilgi teknolojileri departmanında çalışmaya başladım. (2 yıl part time çalıştım öğrenci iken şimdi full e geçtim mezun olduğum için) Burada global çalışıldığı için yurtdışı seyehatleri oluyor. Duruma göre bir kaç ayda bir 1-2 hafta almanya ispanya vs çıkabiliyor. Erkek arkadaşım da yurtdışı seyehatleri konusunda epey rahatsız. Ben de ileride tecrübe edindiğimde çok seyehat istemediğimi söyleyebileceğimi ama bir kaç ayda bir 1 haftanın bir problem olmaması gerektiğini söyledim. Arada bir onu da yanımda götürebileceğini rahatsız olunacak bir ortam olmadığını görebileceğini vs söyledim. Bu akşam bana "evlendiğimizde kesinlikle yurtdışı istemiyorum" dedi. Gerekirse işten çıkarsın yurtdışı olmayan iş bulana kadar çalışmazsın dedi ben de yeni bir iş arayabileceğimi ama bulana kadar işsiz kalmak istemediğimi söyledim onun beğendiği bir iş bulamazsam bulana kadar evlenmeyebileceğimizi söyledim. Bana işi ilişkimizden daha önde tuttuğumu söyledi fedakarlık yapmanı bekliyorum dedi.
Sizce gerçekten bir kaç ayda bir 1 haftalık seyehatler evlilik huzurunu bozan bir durum mu? Bu konuda nasıl bir tepki vermeliyim?
Size katılıyorum bende. 3 yıllık sevgilimi üniversitedeyken erasmus programı ile yurt dışına göndermiştim 5 aylığına filan. Hatta gideceksin bu senin kariyerin için çok önemli tarzı bir sürü morel verici şeyler söyleyip kendi ellerimle ben göndermiştim. Orada bir sürü sağlık sıkıntısı oldu ve o süreçte de yanında tek ben olmuştum. Her neyse daha sonra beyefendimiz geldi Türkiyeye, ve bilgisayarında gizli bı resim dosyası gördüm apar topar elimden aldı ve sildi beni yitirerek, daha sonra bı kızı yanağından öperken resmini gördüm baya samimiydi. Ve ben yıkılmıştım. Aldatmış beni orda, ben Burda onu saf gibi beklerken.. O gün bu gündür babam bile yurt dışına gitcem dese içim hep şüphe doluyor. Ve 2 yıl oldu neredeyse hala bende ki etkisi kalkmadi bunun. Kendimi keriz gibi hissettim. Ve hep ön yargılıyım aşamıyorum hala daha asamıyorum bir türlü.Aslında sorun sizin iş degistirmenizden ziyade bu konunun gündeme gelmesine sebep olan asıl altta yatan nedenin ne olduğu. .
Erkek arkadaşınız yurt dışı seyahatlerinı neden istemiyor?Bir güvensizlik mi soz konusu?Herhalde bir iki ayda bir olan bir haftalık ayrılığa dayanamayacağı için değil. Yada o bir haftalık dönemin evliliginizde bir aksaklık yaratacağı düşünmüyor..
Bence önce bunun asıl nedenini öğrenin ve ona göre verin cevabınızı. .
Size katılıyorum bende. 3 yıllık sevgilimi üniversitedeyken erasmus programı ile yurt dışına göndermiştim 5 aylığına filan. Hatta gideceksin bu senin kariyerin için çok önemli tarzı bir sürü morel verici şeyler söyleyip kendi ellerimle ben göndermiştim. Orada bir sürü sağlık sıkıntısı oldu ve o süreçte de yanında tek ben olmuştum. Her neyse daha sonra beyefendimiz geldi Türkiyeye, ve bilgisayarında gizli bı resim dosyası gördüm apar topar elimden aldı ve sildi beni yitirerek, daha sonra bı kızı yanağından öperken resmini gördüm baya samimiydi. Ve ben yıkılmıştım. Aldatmış beni orda, ben Burda onu saf gibi beklerken.. O gün bu gündür babam bile yurt dışına gitcem dese içim hep şüphe doluyor. Ve 2 yıl oldu neredeyse hala bende ki etkisi kalkmadi bunun. Kendimi keriz gibi hissettim. Ve hep ön yargılıyım aşamıyorum hala daha asamıyorum bir türlü.konu sahibinin konusuna gelince belki erkek arkadaşınizin bu tarz bi travması olabilir.. Birde daha sevgiliyken bu kadar fedakarlık yapmak çok ağır değil mi? İlerde belki ayrıldığınızda sizin canınızı bu bile yakacak. Çünkü bnm hala yakıyor. Kendi elimle gönderdim birde diye.. bogakizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?