• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCANIZ SİZE BÖYLE DERSE?

ben se aynı düşünüuyorum, aynı evdeyiz ama varlığı ile yokluğu bir, bana bir zararı yok fiziksel olarak şu an için, ama şutlanacak yakındaçünkü ben de sevilmek istiyorum güvenmek istiyorum
Iyi de siz vajinismus tunuz değil mi tedaviye de yanasmiyordunuz üstelik.
Adamın sizden uzak durması mutsuz olması çok normal çünkü o da sevilmek sevişmek istiyordur belki ama görememiş bunları belli ki.
Şimdi diyorsunuz ki ben de sevilmek güvenmek istiyorum.
Peki biri çıktı karşınıza diyelim ne olacak bu vajinismus olayı her sağlıklı erkekte illaki hayal kırıklığı yaratacak.
E bu adama da yazık değil mi o halde ?
Bence siz ruh haliniz ve vajinismus için tedavi gördükten sonra düşünün sevmeyi sevilmeyi yoksa aynı şeyleri yine yaşarsınız.

Mutlu değilsin bu evlilikte ben onu anladım yani mutlu olmadığın bir ortamdan herkes ayrilmak ister benim anlamadığım neden boşanmayı dusunmuyorsunuz esinizin bu yorumu hiç normal değil oda boşanmak istiyor belli ki

boyle bir cumle kurarmı seven adam ya sankia rkadasıyla konusuyor 35 yasındayım yas gidiyor yuva kurcam sende iyi kızsın mutlu ol lafa bak aman daha esine esi gibi davranamıyor baskasıyla evlenecek onuda yakacak

Vajinusmus dışında asıl sorun sen cinsellik istemiyorsun. Yani her insan hastalanabilir ama uğraşır tedavi için. Senin için cinsellik hiç olmasa iyi olur, vajinusmus olman işine geliyor sanki. Sevilmek, güvenmek istiyorum diyorsun. Aseksuel birini bulman gerekli. İşyerinde de çok sorunların olduğundan bahsediyordun. Kimseyle aran iyi değildi. Bir gariplik var sende tam çözemedim, düşünce sisteminde bir sorun var bence.

Oo vajinismus ve tedavi olmama durumu varmis. Adami azad et de gitsin o zaman. Bu duruma katlanmak zorunda degil.

Kocam ne beni ne de çocuğumuzu sahipleniyor,yanımızda ama öylesine sanki candanlıkyok, dayısına gittik mesela, kuzenleriyle ve dayısıyla olan iletişimini ihtimamını özenini görünce ne denli değersiz olduğumu anladım.en son gece çok hastayım dedim, kusuyordum, ve yatağından kalkmadı, kapıyı kapadı ve yattı, gerekçesi de o kalkmadığı içinçok bağırmışım oysa o hastayım dediğimi duymamışmış, bir ara bana 'koçum' diye hitap etti, kankayız ya ne biliyim ne söylersem gider oraya buraya anlatır, bir iyilik yapsa başa kakar mesela
Bugün eşime boşanalım dedim, yalnız ben ücretsiz izinden işime döneyim ve düzenimi oturtayım dedim ve boşanalım(aklımdaki bu)
o da dediki boşanacaksak hemen boşanalım ben 8-10 ay bekleyemem, seneye 35 yaındayım ve hayat geçiyor, daha evleneceğim ve yuva kuracağım...
sen de iyi bir kızsın senin de boşandıktan sonra mutlu olmanı iyi bir evlilik yapmanı isterim
bunları samimi olarak dedi, o an aklımdan geçirdim yürümeyen sevgisiz bir evliliği yürütmeye çalıştığımı, birbirimizi sevmediğimizi sahiplenmediğimizi vs
siz ne düşünürdünüz, ne yapmalı
çocuk kaç yaşında? kimde kalacakmış sorsaydin. yazık değilmi çocuğa?

Beyimize hayatını isediği gibikurabileceğini hatırlattım dün sabah büyük bir olgunlukla, e tabiki nafaka ve sağlık giderlerini ödeyerek, birden bizi yeniden sevmeye başladı, gülüyorum ağlanacak halimize

Kocam ne beni ne de çocuğumuzu sahipleniyor,yanımızda ama öylesine sanki candanlıkyok, dayısına gittik mesela, kuzenleriyle ve dayısıyla olan iletişimini ihtimamını özenini görünce ne denli değersiz olduğumu anladım.en son gece çok hastayım dedim, kusuyordum, ve yatağından kalkmadı, kapıyı kapadı ve yattı, gerekçesi de o kalkmadığı içinçok bağırmışım oysa o hastayım dediğimi duymamışmış, bir ara bana 'koçum' diye hitap etti, kankayız ya ne biliyim ne söylersem gider oraya buraya anlatır, bir iyilik yapsa başa kakar mesela
Bugün eşime boşanalım dedim, yalnız ben ücretsiz izinden işime döneyim ve düzenimi oturtayım dedim ve boşanalım(aklımdaki bu)
o da dediki boşanacaksak hemen boşanalım ben 8-10 ay bekleyemem, seneye 35 yaındayım ve hayat geçiyor, daha evleneceğim ve yuva kuracağım...
sen de iyi bir kızsın senin de boşandıktan sonra mutlu olmanı iyi bir evlilik yapmanı isterim
bunları samimi olarak dedi, o an aklımdan geçirdim yürümeyen sevgisiz bir evliliği yürütmeye çalıştığımı, birbirimizi sevmediğimizi sahiplenmediğimizi vs
siz ne düşünürdünüz, ne yapmalı
Boşanmalısın.

Beyimize hayatını isediği gibikurabileceğini hatırlattım dün sabah büyük bir olgunlukla, e tabiki nafaka ve sağlık giderlerini ödeyerek, birden bizi yeniden sevmeye başladı, gülüyorum ağlanacak halimize
vazmıgeçti boşanmaktan ne dedi?
açıkcası boşanmanız hayrınıza olur.
evlilik yok zira ortada.
ancak yılları harcarsınız böyle.
ama senin durumun sıkıntılı işte.
az çok konularını biliyorum.
işle ilgili,kendinle ilgili sorunların var.
ailenin yanına da dönemeyecekmissin.
üstesinden gelebilmen için yeni hayatına hazırlıklı olman lazım.
bundan korktuğun için muhtemelen sen de uzunca bir süre daha boşanmayı askıya alacaksındır.

yapılacak şey belli. boşanmak. siz demişsiniz zaten bu lafı. adam da zaten kabul etmeye dünden hazırmış.

Bence tüm bu olanlardan sonra ne yapmalıyım diye sormanız bile ilginç. Kesinlikle boşanın daha fazla kendinizi yıpratmayın derim.

vazmıgeçti boşanmaktan ne dedi?
açıkcası boşanmanız hayrınıza olur.
evlilik yok zira ortada.
ancak yılları harcarsınız böyle.
ama senin durumun sıkıntılı işte.
az çok konularını biliyorum.
işle ilgili,kendinle ilgili sorunların var.
ailenin yanına da dönemeyecekmissin.
üstesinden gelebilmen için yeni hayatına hazırlıklı olman lazım.
bundan korktuğun için muhtemelen sen de uzunca bir süre daha boşanmayı askıya alacaksındır.
vazgeçti nafaka deyince değişiyor

Back
X