kocaniz tarafından tecavüze uğrasaydiniz ne yapardınız?

Cocugunun kimligi cikacak bu vesile ile. Onemli olan bu.
Sen nikah kiyma, boşanma da bu cok onemli degil.

Panik yapma hiçbir şey olmaz. İçini dökmüş olabilirsin herhangi bir şekilde eyleme geçmek istememiş olabilirsin. Yapman gerekenleri öğrenmek istersen özel mesajla anlatabilirim. Ne bilişimle ne emniyetle başın belaya girmeyecektir emin ol.

Tecavüz kadına yapılan saygısızlıktır ve kadın için çok onur kırıcıdır. Bu eşiniz dahi olsa buna hakkı yoktur. Eşinizden şikayetçi olabilirsiniz bunun için eşinizden boşanır mısınız hiç sanmıyorum çünkü çocuğunuza tokat atıp hatta ayaklarıyla tekmeleyen bir adama dahi tepki vermediniz anladığım kadarınca. Benimde psikolojim bozuk lafının arkasına sığınmayın bir anne olarak çocuğunuz için psikolojinizi düzeltip en azından çocuğunuzu öyle bir adamdan uzaklaştırmanız gerekiyor. Çünkü bu insan her ne kadar çocuğunuzun babası olsa da "BABA"lığı hiç haketmiyor. Ben bu duruma asla müsaade etmezdim. En azından benim psikolojimi bozan bir adamın çocuğumun psikolojisine zarar vermesini seyretmezdim. Benimde 5 yaşında bir oğlum var ve ben o konunuzu okuduktan sonra bir anne olarak sadece çocuğunuz için üzüldüm. Çünkü tüm bunlara gözyuman sizsiniz. Bir an düşündüm de ben olsam ne yaparım böyle bir durumda diye eşim çocuğumu ayaklarıyla tekmeleyip tokat atacak yemin ediyorum boşanmakla kalmam anasından emdiği sütü burnundan fitil fitil getiririm.

şöyle konuya genel bir bakıyorumda
insan hadi kendine acımazda ulan cocugunadamı acımaz
ne kadar düşüncesiz ve analığın hakkını vermeyen kadınlar var.
aslında bu kocanın yanında alıcaksın kadınıda atıcaksın hapse
bakalım bu kadar zaman o cocugu bu ıskencelere hangı analık vazifesiyle susmuş

olan cocuga olmus
herkez tercihlerini yasamış bana göre

Ayrıca o çocuğa nüfus cüzdanı çıkartmak zorundasın. Baba istemiyor olabilir, babası ortadan kaybolan çocuğu kabul etmeyen bir çok insan var. Çocuğun nüfusu çıkarttırılabilir ihmal ediyorsun. Hem yasal bir zorunluluk hem de çocuk için gerekli bu.

Konudaki tüm mesajları okudum, tamam tecavüze uğramışsınız , susmuşsunuz ki asla kabullenmemeniz gerekirdi böyle bir şeyi ki yurtdışında yaşıyorsunuz sanırım orada cezası daha farklı olurdu diye düşünüyorum, polis sizi oturtup kocandır yapar vs demezdi gibi geliyor bana.
Bunu geçtim o minicik çocuğunuza nasıl kıyabiliyorsunuz aklım almıyor, minicik bedeni tekmeleniyor, unutuyor gülüp geçiyor diyorsunuz ya unutmuyor arkadaşım unutamaz. Öyle bir yaştaki içine en derinine kazınıyor şiddet.
Hadi kendinizden geçtiniz ama lütfen çocuğunuzdan geçmeyin.

ya 3 yaşında çocuk. bir anne bunu nasıl görürde o çocuğu ordan alıp evi terketmez. yazıktır günahtır ya.

ya 3 yaşında çocuk. bir anne bunu nasıl görürde o çocuğu ordan alıp evi terketmez. yazıktır günahtır ya.
Evet aynen ya. Küçücük bedeni , kalbiyle bunları yaşıyor o yavrum.
Birde yurtdışında yasıyorlar orada çok daha hassas yaklaşılıyor bu konulara.
Tecavüzden geçtim şu an o çocuk için kahroluyorum.
Ne olur konu sahibi arkadaşım çocuğuna acıda birşeyler yap. Bir yolu vardır muhakkak. Siz yanmişsınız çocuğunuz yanmasın.

Ve o anne çocuk zaten bir iki dakika ağlayıp sonra gülüyor, hemen utunuyor zaten diyerek kendini avutuyor. Çocuklar unutmazlar tamam belki büyükler gibi kin tutup küsmezler ama bu unuttukları anlamına da gelmez. Ben oğluma azıcık kızsam aradan birkaç gün geçse bile ama sen bana geçen gün kızmıştın anne diyor çocuk onu bile unutmazken o kadar şiddeti nasıl unutsun ki?

Ne demek kocandır yaa?!! Tecavüz gibi küçültücü bir olaydan bahsediyoruz. Tamam boşanın diyemem ama sıkı bir ders verin o insan bozuntusuna. Sizde insansınız şişme bebek değil!

Ne dersinden bahsediyosunuz?
Tecavüzcüleriyle evlenmek gibi tecavüz edenle aynı havayı solumak bile iğrenç.

ben annenınde akıl sağlıgının normal olmadıgını düşünüyorum
yoksa kim kara kaşına kara gözüne resmi nikahsız senelerce evli kalır, kötü muamele görür, cocuk yapar
normal bir insan bunlara katlanmaz zaten

Kocamın hapise girmesini istiyorum demis arkadas burdan bazı bayanlarda bilişime ihbar etmiş..
Kadın istese kendisi gider sikayetci olurdu buraya bdv ye yazmıs icini dokmek istemiş cesarete bak arkadaslardaki kocayı tutuklasınlar diye ihbar etmişler.
Peki diyelim ki tutukladılar bu kadının hali ne olacak zaten gizli giriyormuş. Hem nete girdigi hemde kocayı karakolluk ettigi icin ailesi kimbilir neler edecek yazıkk...

yazık gerçekten değilmi. çocuğun kimliği olmasın, okumasın ,kadın şiddet görmeye devam etsin: gerçekten yazık

İşte anlatmak istediğim bu.ya bide bir anlık tazminat aç dediler bende tazminat açacağıma hapise girsin dedim bu lafımdan bana sormadan kalkıp şikayet etmişler

yazık gerçekten değilmi. çocuğun kimliği olmasın, okumasın ,kadın şiddet görmeye devam etsin: gerçekten yazık
Arkadaşım ne demek okumasın o kadarda değiş öyle şeyimi olur şuanlık yok kızım en iyi okullarda okuyacak o kadarda değil

öyle bir ülkede yaşıyoruz ki sokaktaki caniler masum çocuklara tecavüz ediyor da doğru düzgün ceza almıyor kaldı ki eşini şikayet et cezası var diyorlar... Allah yardımcın olsun iyilikle çözülür inşallah...

kimliği olmazsa nasıl okula yazdıracaksın
Şuanlık yok çıkartacağız tabikide.ömür boyu kimliksiz kalacak değil.eşimi bekliyorum gelsin üstünde duracamm belkide ben ihmal ettim.üstünde durup yaptıracam kızımı en iyi okullarda okutacam.üyelik iptali için görüşebildiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…