- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi leyla aslan
-
Cocugunun kimligi cikacak bu vesile ile. Onemli olan bu.Tamam sağol bir daha tövbe edecem çocuğum kucağımda ifDe vermeye gidecem umarım arkadaşlar sevinir.keşke önce senin için böyle Bişey düşündük uygun mu ister misin diye sorsaydılar fake sanıp vurmaya çalıştılar
kimliği olmayan çocuk okula bile gidemiyor. en çok üzüldüğüm o çocuklar zaten. ne annesi nede babasıCocugunun kimligi cikacak bu vesile ile. Onemli olan bu.
Sen nikah kiyma, boşanma da bu cok onemli degil.
Panik yapma hiçbir şey olmaz. İçini dökmüş olabilirsin herhangi bir şekilde eyleme geçmek istememiş olabilirsin. Yapman gerekenleri öğrenmek istersen özel mesajla anlatabilirim. Ne bilişimle ne emniyetle başın belaya girmeyecektir emin ol.ben öyle yazdığımı inkar etmiyorum ki ordan bir arkadaş tazminat aç dedi bende yok parayı Napayım hapse girsin dedim fakat bir imada bulunarak dedim hani onun canı parayla yanmaz diye dedim.o arkadaşın kastını anlayabiliyorum.bışver yardımda istemedim ordan bir cümlemi bulmuş allayıp pullayıp önüme sermiş.neymiş kocamın hapse girmesini istiyorum diye yardım etmiş.ondan öyle Bişey isteyen olmadı bir dahada kesinlikle benimle ilgili yaklaşımda bulunmasın.
Ayrıca o çocuğa nüfus cüzdanı çıkartmak zorundasın. Baba istemiyor olabilir, babası ortadan kaybolan çocuğu kabul etmeyen bir çok insan var. Çocuğun nüfusu çıkarttırılabilir ihmal ediyorsun. Hem yasal bir zorunluluk hem de çocuk için gerekli bu.ya kardeşim senin benimle derdin ne yazdığım her yere atlıyorsun beni takip etmeyi bırak ne yapmışım bilişim suçlarına girecek allahım yarabbim ya.tek suçum varsa kendim kendimi şikayet edeyim.akıllı ol beni takip etmeyi bırak
ya 3 yaşında çocuk. bir anne bunu nasıl görürde o çocuğu ordan alıp evi terketmez. yazıktır günahtır ya.Konudaki tüm mesajları okudum, tamam tecavüze uğramışsınız , susmuşsunuz ki asla kabullenmemeniz gerekirdi böyle bir şeyi ki yurtdışında yaşıyorsunuz sanırım orada cezası daha farklı olurdu diye düşünüyorum, polis sizi oturtup kocandır yapar vs demezdi gibi geliyor bana.
Bunu geçtim o minicik çocuğunuza nasıl kıyabiliyorsunuz aklım almıyor, minicik bedeni tekmeleniyor, unutuyor gülüp geçiyor diyorsunuz ya unutmuyor arkadaşım unutamaz. Öyle bir yaştaki içine en derinine kazınıyor şiddet.
Hadi kendinizden geçtiniz ama lütfen çocuğunuzdan geçmeyin.
Evet aynen ya. Küçücük bedeni , kalbiyle bunları yaşıyor o yavrum.ya 3 yaşında çocuk. bir anne bunu nasıl görürde o çocuğu ordan alıp evi terketmez. yazıktır günahtır ya.
ya 3 yaşında çocuk. bir anne bunu nasıl görürde o çocuğu ordan alıp evi terketmez. yazıktır günahtır ya.
Ne demek kocandır yaa?!! Tecavüz gibi küçültücü bir olaydan bahsediyoruz. Tamam boşanın diyemem ama sıkı bir ders verin o insan bozuntusuna. Sizde insansınız şişme bebek değil!
ben annenınde akıl sağlıgının normal olmadıgını düşünüyorumya 3 yaşında çocuk. bir anne bunu nasıl görürde o çocuğu ordan alıp evi terketmez. yazıktır günahtır ya.
yazık gerçekten değilmi. çocuğun kimliği olmasın, okumasın ,kadın şiddet görmeye devam etsin: gerçekten yazıkKocamın hapise girmesini istiyorum demis arkadas burdan bazı bayanlarda bilişime ihbar etmiş..
Kadın istese kendisi gider sikayetci olurdu buraya bdv ye yazmıs icini dokmek istemiş cesarete bak arkadaslardaki kocayı tutuklasınlar diye ihbar etmişler.
Peki diyelim ki tutukladılar bu kadının hali ne olacak zaten gizli giriyormuş. Hem nete girdigi hemde kocayı karakolluk ettigi icin ailesi kimbilir neler edecek yazıkk...
İşte anlatmak istediğim bu.ya bide bir anlık tazminat aç dediler bende tazminat açacağıma hapise girsin dedim bu lafımdan bana sormadan kalkıp şikayet etmişlerKocamın hapise girmesini istiyorum demis arkadas burdan bazı bayanlarda bilişime ihbar etmiş..
Kadın istese kendisi gider sikayetci olurdu buraya bdv ye yazmıs icini dokmek istemiş cesarete bak arkadaslardaki kocayı tutuklasınlar diye ihbar etmişler.
Peki diyelim ki tutukladılar bu kadının hali ne olacak zaten gizli giriyormuş. Hem nete girdigi hemde kocayı karakolluk ettigi icin ailesi kimbilir neler edecek yazıkk...
Arkadaşım ne demek okumasın o kadarda değiş öyle şeyimi olur şuanlık yok kızım en iyi okullarda okuyacak o kadarda değilyazık gerçekten değilmi. çocuğun kimliği olmasın, okumasın ,kadın şiddet görmeye devam etsin: gerçekten yazık
kimliği olmazsa nasıl okula yazdıracaksınArkadaşım ne demek okumasın o kadarda değiş öyle şeyimi olur şuanlık yok kızım en iyi okullarda okuyacak o kadarda değil
Şuanlık yok çıkartacağız tabikide.ömür boyu kimliksiz kalacak değil.eşimi bekliyorum gelsin üstünde duracamm belkide ben ihmal ettim.üstünde durup yaptıracam kızımı en iyi okullarda okutacam.üyelik iptali için görüşebildiniz mikimliği olmazsa nasıl okula yazdıracaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?