- Konu Sahibi leyla aslan
-
Orda kocamı ihbar edin var mı.sadece içimi döktüm ne suç oldu ya.üyeliğimi iptal edecem sizin yüzünüzdenÖyle şeyler yaşadım ki bırakıp gidemiyorum konuşuncada kabul etmiyor.susup oturuyorum aldatsa susuyorum içse susuyorum çok konuşsam kızımın önünde dövüp yerde bırakıyor.bende susuyorum ne ailem var ne arkadaşım buraya bile gizliden teleondan giriyorum.
bunu yazan sizsiniz. hapise girmesini istiyorum diyende. insanlarda vatandaşlık görevini yapmışlar. her duyarlı vatandaşın yapması gerekeni
ben ihbar etmedim zaten. siz demeyin.konuyuda şimdi gördüm.Orda kocamı ihbar edin var mı.sadece içimi döktüm ne suç oldu ya.üyeliğimi iptal edecem sizin yüzünüzden
ben ihbar etmedim zaten. siz demeyin.konuyuda şimdi gördüm.
imanız ima gibi değil. size yardım edenlere kızıyorsunuz. hapise girmesini istiyorum. şiddet tecavüz yaşadım diyende sizsiniz. o zaman bunları yazmayacaktınız. daha dün takside giderken bir araba bizi uçuruma sürüklüyordu.
155 i aradım. taksici bile yapmadı. makas yapa yapa gidiyordu. bize birşey olmadı belki ama bir başkasına olabilir. şikayet ettim. plakasına varana kadar.
ne derler komşunuz dayak yerken susmayın. o kocamdır desede bile bu suç. polise haber verin. aynı onun gibi işte. buda vatandaşlık görevi. bizler böyle yapmazsak bir gün bu duyarsızlık yüzünden hayatımızdsn oluruuz. herkes duyarlı olmak durumunda[/QUOT burda herkes sorunlarına yardım Edin ne yapmalıyım yazıyor ama kimse benim gibi sabah polis tarafından aranmıyor.neyse inanın öyle pişmanım ki üye olduğuma üyeliğimi iptal edecem de onun hakkında bilgim yok.ben tecavüze uğramadım bu arkadaşın konusuna yorum yaptım gelmiş burda beni bulmuş alttan alttan tehdit ediyor kimse çocuk değil.neyse üyelik iptali için konu açtım yardım eder misin.bir daha tövbe
Ya yapıtımda 2 gündür haber alamadım yardımcı olur musun senin aracılığı la belki dönerlerkazene mesaj yazın. mune a yada. özel mesaj. yada bize ulaşın var en yukarda oraya mail atın
tamam ben mune a yazayımYa yapıtımda 2 gündür haber alamadım yardımcı olur musun senin aracılığı la belki dönerler
ben sizi tehdit etmedim. Sizin iğneli lafınıza istinaden dedim ki;
Kendi derdinizi unutmuşsunuz. Ben sizi karakola ihbar etmedim Bilişime bildirdim IP niz takibe alınıp bulunun diye. Bu konuda tanıdıklarım var çünkü.. Başta fake konu diye düşündüm ama o kadar ağlıyordu ki mesajlarınız da o kadar çaresizdiniz ki.. Siz o kadar dert yanar ağlarken birden ihbar lafını duyunca her şeyden pişman oldunuz. Birden aniden her şeyi düzene soktunuz bir gecede.. Ama bugün hala kızınızın kimliği yok...
Sizi takip etmiyorum ayrıca.. Ama göze battınız, konu sahibine konusu ile ilgili yorum yapmaktansa buradakiler ben ve benim gibi sizi ihbar edenlere lafı göndermişsiniz...
Lütfen önce siz ben ne yaptım da bunlar oldu diye kendinize sorun. Şu mesajımdan sonra kesinlikle sizinle muhatap olmam zaten..[/ lütfen yardım etmeyin çok sağolun zaten üyeliğimi iptal edip bir daha tövbe edecem.herkes ağlıyor dert yanıyor kimse şikayet edilmiyor.neyse olan oldu bencede muhattap olmayın.
Tamam sağol bir daha tövbe edecem çocuğum kucağımda ifDe vermeye gidecem umarım arkadaşlar sevinir.keşke önce senin için böyle Bişey düşündük uygun mu ister misin diye sorsaydılar fake sanıp vurmaya çalıştılartamam ben mune a yazayım
Kişisel fikrim Hiç bişey yapmazdım kaçınılmaz ise zevk almaya bakardım
helal olsun böyle üyelerde var demekki ne iyi olmuş tebrikler burada ağlıyorlar üzülüyorsun elden birşey gelmiyor enazından polis ilgilenir ve o şikayetçi üye kızında ilerde senin dayak yediğini görünce bunun normal birşey olduğunu düşünür...kendine uygulatınca sesi çıkmaz...bukadar küçülmeyin..bundan sonrada kimse fake konu açmasınben sizi tehdit etmedim. Sizin iğneli lafınıza istinaden dedim ki;
Kendi derdinizi unutmuşsunuz. Ben sizi karakola ihbar etmedim Bilişime bildirdim IP niz takibe alınıp bulunun diye. Bu konuda tanıdıklarım var çünkü.. Başta fake konu diye düşündüm ama o kadar ağlıyordu ki mesajlarınız da o kadar çaresizdiniz ki.. Siz o kadar dert yanar ağlarken birden ihbar lafını duyunca her şeyden pişman oldunuz. Birden aniden her şeyi düzene soktunuz bir gecede.. Ama bugün hala kızınızın kimliği yok...
Sizi takip etmiyorum ayrıca.. Ama göze battınız, konu sahibine konusu ile ilgili yorum yapmaktansa buradakiler ben ve benim gibi sizi ihbar edenlere lafı göndermişsiniz...
Lütfen önce siz ben ne yaptım da bunlar oldu diye kendinize sorun. Şu mesajımdan sonra kesinlikle sizinle muhatap olmam zaten..
aman banlanma ya çok lazımsın muhteşem yorumlarınlaKonu sahibi konunun içeriğini sonradan anlatmaya başlamış her sayfayı okuyup anlamaya çalışmamızmı gerekiyor. Asla kimsenin üzüntüsüyle dalga geçmedim sizlere cevap vererek beni banlatmanıza müsade etmeyeceğim
nasıl insansın sen ya ağlıyorsun sızlanıyorsun insanlar sana iyilik ediyor çocuğunu düşünsen ayrılırsın ilerde nasıl psikolojide çocuk olacak hiçmi bilmiyorsunTamam sağol bir daha tövbe edecem çocuğum kucağımda ifDe vermeye gidecem umarım arkadaşlar sevinir.keşke önce senin için böyle Bişey düşündük uygun mu ister misin diye sorsaydılar fake sanıp vurmaya çalıştılar
Lütfen ;
- üzüleceğiniz konulardan,
- başkalarınız üzeceğiniz yorumlardan,
- yasal süreçte başınızı belaya sokacak mesajlardan,
- ola ki (Allah muhafaza) bir ayrılık yaşarsanız burada yazdıklarınızdan dolayı ciddi olarak canınızı sıkacak durumlardan,
uzak durmanızı öneririm.
Konular, mesajlar asla silinmiyor bunu lütfen unutmayın !
- Yazdıklarınızdan sorumlu olduğunuzu yorumlar yazarken, konu açarken iki kez düşünün bir kez yazın !
bdv kuralları sitede her bölüm için geçerli.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rallari-lutfen-okuyunuz.737655/#post-36995287[/QUOTE
biran önce üyelim iptal edilsin lütfenLütfen ;
- üzüleceğiniz konulardan,
- başkalarınız üzeceğiniz yorumlardan,
- yasal süreçte başınızı belaya sokacak mesajlardan,
- ola ki (Allah muhafaza) bir ayrılık yaşarsanız burada yazdıklarınızdan dolayı ciddi olarak canınızı sıkacak durumlardan,
uzak durmanızı öneririm.
Konular, mesajlar asla silinmiyor bunu lütfen unutmayın !
- Yazdıklarınızdan sorumlu olduğunuzu yorumlar yazarken, konu açarken iki kez düşünün bir kez yazın !
bdv kuralları sitede her bölüm için geçerli.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rallari-lutfen-okuyunuz.737655/#post-36995287
online olduğunda mesajımı görür ve eder mune.biran önce üyelim iptal edilsin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?