kocaniz tarafından tecavüze uğrasaydiniz ne yapardınız?

Orda kocamı ihbar edin var mı.sadece içimi döktüm ne suç oldu ya.üyeliğimi iptal edecem sizin yüzünüzden

Orda kocamı ihbar edin var mı.sadece içimi döktüm ne suç oldu ya.üyeliğimi iptal edecem sizin yüzünüzden
ben ihbar etmedim zaten. siz demeyin.konuyuda şimdi gördüm.
imanız ima gibi değil. size yardım edenlere kızıyorsunuz. hapise girmesini istiyorum. şiddet tecavüz yaşadım diyende sizsiniz. o zaman bunları yazmayacaktınız. daha dün takside giderken bir araba bizi uçuruma sürüklüyordu.
155 i aradım. taksici bile yapmadı. makas yapa yapa gidiyordu. bize birşey olmadı belki ama bir başkasına olabilir. şikayet ettim. plakasına varana kadar.
ne derler komşunuz dayak yerken susmayın. o kocamdır desede bile bu suç. polise haber verin. aynı onun gibi işte. buda vatandaşlık görevi. bizler böyle yapmazsak bir gün bu duyarsızlık yüzünden hayatımızdsn oluruuz. herkes duyarlı olmak durumunda

bence türkiyede evli olup cinsel şiddete maruz kalan binlerce kadın var hepsi de susuyor. nasıl açıklasın ki kocaman bana zorla sahip oldu diye, cinsellikle ilgili olmayan konularda bile çoğu zaman aileler tarafından susturuluyorlar koca evine dönmeye zorlanıyorlar.. sen görevini yerine getirememişsin deyip konuyu kapatırlar. bir arkadaşın yazdığı gibi dini olarak da cinsellik eşlerin her iki tarafı için de bir görevdir aynen diğer tüm görevler gibi ama bu zorla olamaz. eşler birbirine iyi ve saygılı da davranmalıdır. eğer bunu yerine getiremeyen bi eş varsa onun cinsel isteğini de kimse yerine getirmek zorunda değildir istemeye istemeye, sevmediği içini almadığı bir adamı. veya sevse bile kırılmıştır bir gün canı istemez bunu reddetmek en doğal hakkıdır.

zor bi durum maleself ki yaşadığımız toplum kocandır yapar der

kazene mesaj yazın. mune a yada. özel mesaj. yada bize ulaşın var en yukarda oraya mail atın. üyeliğini iptal ederler

ben sizi tehdit etmedim. Sizin iğneli lafınıza istinaden dedim ki;
Kendi derdinizi unutmuşsunuz. Ben sizi karakola ihbar etmedim Bilişime bildirdim IP niz takibe alınıp bulunun diye. Bu konuda tanıdıklarım var çünkü.. Başta fake konu diye düşündüm ama o kadar ağlıyordu ki mesajlarınız da o kadar çaresizdiniz ki.. Siz o kadar dert yanar ağlarken birden ihbar lafını duyunca her şeyden pişman oldunuz. Birden aniden her şeyi düzene soktunuz bir gecede.. Ama bugün hala kızınızın kimliği yok...
Sizi takip etmiyorum ayrıca.. Ama göze battınız, konu sahibine konusu ile ilgili yorum yapmaktansa buradakiler ben ve benim gibi sizi ihbar edenlere lafı göndermişsiniz...
Lütfen önce siz ben ne yaptım da bunlar oldu diye kendinize sorun. Şu mesajımdan sonra kesinlikle sizinle muhatap olmam zaten..

kadınlarımızdaki bu kabulleniş, olağanlaştırma çabası
zayıflık da beni kahrediyor

sonucunu hayal bile edemediğim için yorum yazmayacağım, fikirlerim yeterlidir!

Lütfen ;

- üzüleceğiniz konulardan,
- başkalarınız üzeceğiniz yorumlardan,
- yasal süreçte başınızı belaya sokacak mesajlardan,
- ola ki (Allah muhafaza) bir ayrılık yaşarsanız burada yazdıklarınızdan dolayı ciddi olarak canınızı sıkacak durumlardan,

uzak durmanızı öneririm.

Konular, mesajlar asla silinmiyor bunu lütfen unutmayın !

- Yazdıklarınızdan sorumlu olduğunuzu yorumlar yazarken, konu açarken iki kez düşünün bir kez yazın !

bdv kuralları sitede her bölüm için geçerli.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rallari-lutfen-okuyunuz.737655/#post-36995287

tamam ben mune a yazayım
Tamam sağol bir daha tövbe edecem çocuğum kucağımda ifDe vermeye gidecem umarım arkadaşlar sevinir.keşke önce senin için böyle Bişey düşündük uygun mu ister misin diye sorsaydılar fake sanıp vurmaya çalıştılar

helal olsun böyle üyelerde var demekki ne iyi olmuş tebrikler burada ağlıyorlar üzülüyorsun elden birşey gelmiyor enazından polis ilgilenir ve o şikayetçi üye kızında ilerde senin dayak yediğini görünce bunun normal birşey olduğunu düşünür...kendine uygulatınca sesi çıkmaz...bukadar küçülmeyin..bundan sonrada kimse fake konu açmasın

aman banlanma ya çok lazımsın muhteşem yorumlarınla

nasıl insansın sen ya ağlıyorsun sızlanıyorsun insanlar sana iyilik ediyor çocuğunu düşünsen ayrılırsın ilerde nasıl psikolojide çocuk olacak hiçmi bilmiyorsun

biran önce üyelim iptal edilsin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…