- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bence erkeklerin diğer erkeklere vakit geçirmeye ihtiyacı oluyor, hafta da bi-iki happy hour, yılda bir iki günlük bi kaçamak, bu evliliklere kötü gelmez tam aksine iyi gelir bence, adam dediğim gibi arkadaşlar bekar olmayacak
Anlayamdim, bekar olunca ne oluyor? Her bekar erkek evli arkadasini aldatmayami ikna etmeye calisiyor? Yada her evli erkek cokmu namuslu, gözü disarda degil?
Evlilikten sonra arkadaslar arasinda bekar/evli diye ayirmak cok itici duruyo. Evlilik yüksek bir statü,mertebe degil. Insanin karakterini degistirmez.
Yani konuya gelirsek elbette esim arkadasi ile gidip gezebilir. Hatta gecenlerde bende yapmistim, erkek/kadin karisik bir grup ile hatta. Önemli olan güvenmektir
tabii ki canım herkes aynı kefeye konmaz, ben gözlemimi söylüyorum, mülayim bekarlar olduğu gibi, gözü dışarda evlilerde var
türkiyede evlenen kadınların bütün dünyası kocişleri olduğu icin onlarsız bir sey yapamıyorlar erkeklerin de aynı sekilde olmasını bekliyorlar![]()