• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocanız ve bekar arkadaşları ile tatil?

Eşiniz ve bekar arkadaşları ile tatil?

• Kesinlikle kıyamet kopar! Bensiz nereye??

OY: 131 57,7%
  • Benim için sorun olmaz, gidip gezebilir. Hatta gitsin bi zahmet.

OY: 41 18,1%
  • O giderse bende arkadaşlarımla giderim!

OY: 67 29,5%

• Ankete Katılan
    227
  • Anket Kapalı .
Yok öyle bir dünya diye cevap vermek istiyorum ben :14:

Bence sorun yok eşim gidebilir. İçinde kötülük varsa tatilimi bekleyecek

valla bence erkeklerin diğer erkeklere vakit geçirmeye ihtiyacı oluyor, hafta da bi-iki happy hour, yılda bir iki günlük bi kaçamak, bu evliliklere kötü gelmez tam aksine iyi gelir bence, adam dediğim gibi arkadaşlar bekar olmayacak

Anlayamdim, bekar olunca ne oluyor? Her bekar erkek evli arkadasini aldatmayami ikna etmeye calisiyor? Yada her evli erkek cokmu namuslu, gözü disarda degil?

Evlilikten sonra arkadaslar arasinda bekar/evli diye ayirmak cok itici duruyo. Evlilik yüksek bir statü,mertebe degil. Insanin karakterini degistirmez.

Yani konuya gelirsek elbette esim arkadasi ile gidip gezebilir. Hatta gecenlerde bende yapmistim, erkek/kadin karisik bir grup ile hatta. Önemli olan güvenmektir

Benimde uzun yillardir iliskim var nerde duyacagini ne yaparsa beni kaybedecegini cok iyi bilir. Guvenim de tamdır.
Simdi zaten gidiyor arkadaşları ile tatile evlenincede gidebilir hic sıkıntı degil benim icin istedigi her seyi de yapar yeterki dürüst olsun canimi yesin.

Kimse kendini kandırmasın eşinizin gitmesine izin veriyosanız bu ilişkide bi sorun vardır.iki günde olsa dizide gotursun niye yalnız gidiyo ki.normalde erkeği sıkmaktan yana değilim ama tatil başka Bi boyut bence

Anlayamdim, bekar olunca ne oluyor? Her bekar erkek evli arkadasini aldatmayami ikna etmeye calisiyor? Yada her evli erkek cokmu namuslu, gözü disarda degil?

Evlilikten sonra arkadaslar arasinda bekar/evli diye ayirmak cok itici duruyo. Evlilik yüksek bir statü,mertebe degil. Insanin karakterini degistirmez.

Yani konuya gelirsek elbette esim arkadasi ile gidip gezebilir. Hatta gecenlerde bende yapmistim, erkek/kadin karisik bir grup ile hatta. Önemli olan güvenmektir

tabii ki canım herkes aynı kefeye konmaz, ben gözlemimi söylüyorum, mülayim bekarlar olduğu gibi, gözü dışarda evlilerde var

tabii ki canım herkes aynı kefeye konmaz, ben gözlemimi söylüyorum, mülayim bekarlar olduğu gibi, gözü dışarda evlilerde var

Elbette. Bide söyle birsey var, "kötü" arkadaslari olan kisi genelikle kendisinin karakteride farkli degildir. Hani mesela arkadaslar ile denize gitmek isteyen, kiz kestirmek isteyenin karakteri böyledir, sorun bekar yada evli arkadaslari degildir.

Mesela esim kendisi iste normal, olgun biri oldugu icin, arkadaslarida öyledir. Ondan dolayi mesela benim icin sorun yoktur.

1 gün değil isterse 1 ay gitsin.bir erkeğin fikrinde başka kadın varsa kadın heryerde var.ben eşime güvenirim ama yaparsada bişeyler ihtiyacı gelmiş demekki napıyım.sonrasında görüşürüz

evlenmek yapışık ikiz olmak demek degil ki herkes kendi hayatına devam edebilmeli bence. kadınlar benim evim benim mutfagım benim duzenim olsun diye aile evinden kacıyor kendi hayatını kuruyor ozgurlugunu alıyor aynı sey erkekler icin de olmalı, neden kadının kölesi olsunlar ki. sevdigin biriyle hayatını birlestiriyorsun diye onun tapulu malı olmuyorsun

Evli degilim. Evli kadin ve erkeklerin de eslerinden ayri bir sosyal cevre ve aktivitelere sahip olmasi gerektigini dusunuyorum. Ben mesela bekar bir kiz olarak, evli bir kiz arkadasimla birkac gunlugune kacamaklara cikabiliyorum, veya tatil. Hic birinin kocasi cingar cikarmiyor, cikarsalar arkadaslarim zaten teklif etmez. Demek ki boyle evlilikler de var. Ben de bu tur evlilikleri daha saglikli buluyorum. Evlenirsem de fikirlerim degismez. Adam adam gibi olsun, kadin kadin gibi olsun, arada saygi ve guven olsun yeter. Dogru duzgun adam ilk firsatta kadini aldatmaz zaten. Ben de aman gorus mesafesinden cikarsam beni aldatmasin diye kendime yapisik gezdirecegim herifi koca diye yanimda tutmam.

türkiyede evlenen kadınların bütün dünyası kocişleri olduğu icin onlarsız bir sey yapamıyorlar erkeklerin de aynı sekilde olmasını bekliyorlar :işsiz:

Evet konuda bunu sik okuyorum "esim bensiz vakit gecirmek istemez" diyerek bide hava atiliyor.

Anlayamiyorum, nasil bir iliski oluyor o? En basit herseyi beraber yasarsan, sohbet ne oluyor? Sadece esim ile vakit gecirmenin düsüncesi beni daraltiyor. Ki ben esim ile vakit gecirmeyi cok severim üstelik.

Neden hep çevre kötü ya da iyi. Tatile giden kocanın hiç mi aklı yok. Adam adam olduktan sonra Bekar ya da evli arkadaşlarıyla tatile gidebilir. Tabi Eğer benimle de gidiyorsa. Beni hiç tatile götürmeyip kendi gidiyorsa ben buna bozulurum. Diğer türlü gidebilir. İçi bozuk olan insan her yerde yapar. Hic kimse ömür boyu birinin ahlakına sahip çıkmak için evlenmiyor ki kimse de sahip çıkamaz.

Back
X