Kocanız ve bekar arkadaşları ile tatil?

Eşiniz ve bekar arkadaşları ile tatil?

• Kesinlikle kıyamet kopar! Bensiz nereye??

OY: 131 57,7%
  • Benim için sorun olmaz, gidip gezebilir. Hatta gitsin bi zahmet.

OY: 41 18,1%
  • O giderse bende arkadaşlarımla giderim!

OY: 67 29,5%

• Ankete Katılan
    227
  • Anket Kapalı .
Uygun zamansa buyursun gitsin, Adamla 10 yıldır birlikteyim, lise arkadaşlarını bile tanıyorum.
Ama yıllık izinde falan olmaz o iş, 2 hafta tatil yapıcaz diye heveslenirken böyle bir plan tüm moralimi bozar
Bizimkide biraz böyle. Yani o iki gün belki bidaha denk gelmeyecek. Birlikte plan yapmak yerine neden arkadaşlar? Sen ayrısın arkadaşlarım ayrı diyor. Doğru söylüyor ama günübirlik veya akşam çıkması değil ki bu. Zaten o kadar da tutucu değilim..

Bizimkide biraz böyle. Yani o iki gün belki bidaha denk gelmeyecek. Birlikte plan yapmak yerine neden arkadaşlar? Sen ayrısın arkadaşlarım ayrı diyor. Doğru söylüyor ama günübirlik veya akşam çıkması değil ki bu. Zaten o kadar da tutucu değilim..

Öyle ise ben de sorun çıkarırım.

gitmek istiyosa beni onemsemiyo ve gozden cikarmis demektir zaten.ben gitme demem ama esimin gitmeyecegini bildigim icin demem.cunku kocalik sorumluluk ve ese baglilik gerektirir.neyseki bunlarin farkinda olan bi adamla evliyim :KK200:

Ayri kalmak olayi kisiye göre degisiyor demek ki. Ayri gecirilen bir gecede bile yatakta onun yokluguyla gecer. Ne o ne de ben dayanabiliriz. Mutsuz oluruz kisacasi. Anca beraber kanca beraber. Zaten bütün gün iste calisiyor cogu zaman kimse kimseyi göremiyor. Tatil gibi eglenceli birseyi herseyden cok esimle yasamak isterim. O da ayni fikirdedir.
Iliskiden iliskiye farklilik gösteriyor bu durumlar. Benim icin aldatma söz konusu dahi olamaz. Ama ayri kalmak ne bileyim. Mecburi olmayan bir ayriliksa gerek yok der geceriz herhalde.
Ama bazen biraz uzak kalsak da beni özlesen degisiklik olsa derim dalga gecme der.

Eşim çok sık seyahat eder. Pazartesi akşamı evde değildi mesela, dün ancak gece gelebildi. İki gün bir gece ayrı kaldık. Ben bu sürede "aman tanrım eşim gitti, yatakta yalnız kaldım nasıl uyuyacağım onsuz, koskaca iki gün nasıl geçecek" demek yerine arkadaşlarımı çağırdım. Üç kadın bütün gece şarap içtik, sohbet ettik, film izledik,müzik dinledik, eski günleri andık. Sabah kalkıp kahvaltıya gittik. Bana çok iyi gelen bir mola oldu. Uzun zamandır arkadaşlarımla bu kadar kaliteli vakit geçirmemiştim. Bazen anneme gidiyorum eşim olmayınca evde, bazen ablama. Bu sürelerde onlarla zaman geçirmiş oluyorum. Uzun üç dört günlük seyahatler olacaksa atlayıp ankaraya abime gidiyorum. Ya da eşim akrabalarımın olduğu bir şehire gidiyorsa onun peşine takılıp teyzelerimi, kuzenlerimi görüyorum üç dört gün.

Tatil meselesi farklı diyeceksiniz ama bence değil. Ben kadın arkadaşlarımla bir gece zaman geçirmekten bu kadar keyif aldım, bu kadar tazelendiysem eşimin de buna hakkı var diye düşünüyorum. Bana bu teklifle gelse gider valizini hazırlarım. Çünkü mutlu olursa ben de olurum, mutlu olursa beni de mutlu eder.

Öyle ise ben de sorun çıkarırım.
Çıktı zaten, ama sonuç benm istediğim :rapci:En Büyük KK
Gerçi her ne kadar oda bende senin istediğine saygı duymucam desede, uzun süreceğini sanmıyorum :) :KK55:

Mümkünse iş seyahatine bende giderim tabiki. Veya tek başına iş için gitse o durum farklı sonuçta bi amaç için gidiyor keyif için değil.
Benim kendi düşündüğüm bi tatil planım vardı o bilmiyordu, o kendisi arkadaşlarıyla çıktığı bi gece plan yapmış. Tatil yapmadık..
Benimle plan yapacağınla arkadaşları ile gitmk istemeside ayrı sorun..

İş seyahatinde ne işiniz var allah aşkına, daha neler artık.

Haberi yoksa nereden bilsin planlarınızı. Bence oturup konuşun. Bir hafta tatile gidin sonra o arkadaşlarıyla bir gece zaman geçirsin. Ya da tam tersi. Orta yol bulunur istenirse.

Eşim çok sık seyahat eder. Pazartesi akşamı evde değildi mesela, dün ancak gece gelebildi. İki gün bir gece ayrı kaldık. Ben bu sürede "aman tanrım eşim gitti, yatakta yalnız kaldım nasıl uyuyacağım onsuz, koskaca iki gün nasıl geçecek" demek yerine arkadaşlarımı çağırdım. Üç kadın bütün gece şarap içtik, sohbet ettik, film izledik,müzik dinledik, eski günleri andık. Sabah kalkıp kahvaltıya gittik. Bana çok iyi gelen bir mola oldu. Uzun zamandır arkadaşlarımla bu kadar kaliteli vakit geçirmemiştim. Bazen anneme gidiyorum eşim olmayınca evde, bazen ablama. Bu sürelerde onlarla zaman geçirmiş oluyorum. Uzun üç dört günlük seyahatler olacaksa atlayıp ankaraya abime gidiyorum. Ya da eşim akrabalarımın olduğu bir şehire gidiyorsa onun peşine takılıp teyzelerimi, kuzenlerimi görüyorum üç dört gün.

Tatil meselesi farklı diyeceksiniz ama bence değil. Ben kadın arkadaşlarımla bir gece zaman geçirmekten bu kadar keyif aldım, bu kadar tazelendiysem eşimin de buna hakkı var diye düşünüyorum. Bana bu teklifle gelse gider valizini hazırlarım. Çünkü mutlu olursa ben de olurum, mutlu olursa beni de mutlu eder.
Siz en güzelini yaşamışsınız. Ama eşim benim gece arkadaşlarımla takılmamı istemez, zaten arkadaşlarımda evli olduğu için akşam gelemezler. Anca kocalarıyla gelebilirler. Tek yapabileceğim anneme gitmek olur. Zaten onuda hep yapıyorm hiç eğlenceli geçmeyecek, daha çok aklım onda kalacak nerde ne yapıyor diye. Tek başına eğlenceğine, benimle eğlensin. Ne var yani?? böyle olunca da çok ayak bağı gibi hissediyorum nedense :(

iyide bunun aldatma ile ilgisi ne,ben gidcekde aldatacak demıyorum ki
,razı olmadığın bişşeyi yapıyor,hiçe sayıyor,
Yani hadi aldatma olsa direk boşan, ama bu gibi şeylerin üstü örtülebilir yani :)
Ki zaten benim istemediğim izin vermediğim halde beni hiçe sayıp önemsemeyip gitçek demedim ki. Zaten gitmiyor :)

Siz en güzelini yaşamışsınız. Ama eşim benim gece arkadaşlarımla takılmamı istemez, zaten arkadaşlarımda evli olduğu için akşam gelemezler. Anca kocalarıyla gelebilirler. Tek yapabileceğim anneme gitmek olur. Zaten onuda hep yapıyorm hiç eğlenceli geçmeyecek, daha çok aklım onda kalacak nerde ne yapıyor diye. Tek başına eğlenceğine, benimle eğlensin. Ne var yani?? böyle olunca da çok ayak bağı gibi hissediyorum nedense :KK43:

Benimde arkadaşlarımdan biri evliydi. Bıraktı kocayı evde geldi.

Şu durumda konuya bakış açım değişti. Siz hiç bir şey yapamayacaksınız ama eşiniz tatile gidecek, olmaz öyle şey. Özgürlük her iki taraf için de gerekli. Şu durumda ayak bağı olan siz değilsiniz, eşiniz. Sizin tek başınıza tatile gitme lüksünüz yoksa ona da bu lüksü vermeyin. Olmaz öyle şey.

Benimde arkadaşlarımdan biri evliydi. Bıraktı kocayı evde geldi.

Şu durumda konuya bakış açım değişti. Siz hiç bir şey yapamayacaksınız ama eşiniz tatile gidecek, olmaz öyle şey. Özgürlük her iki taraf için de gerekli. Şu durumda ayak bağı olan siz değilsiniz, eşiniz. Sizin tek başınıza tatile gitme lüksünüz yoksa ona da bu lüksü vermeyin. Olmaz öyle şey.

Diyorum sana, sen başka bir dünyada yaşıyorsun diye :KK48:

Dedigim gibi göreceli. Her iliski kendine has.
Benim zaten burada arkadasim yok. Sartlar farkli olsa baska sekillenirdik ama esimin de zaten sevdigi bir cevresi yok. Bu durumda birbirimizin en iyi dostuyuz. Böyle sekillendi hayatlarimiz. Ha ben okudugum yillarda o yine gezmeyi tercih etmedi hatta bana da herseyi beraber yapalim derdi pek gönlü olmazdi gezmemde. O zamanlar tabi ben Türkiyedeydim kendisi Almanyada yasiyordu. Ayri kalmaya tahammülümüz kalmadi belki de bu yüzden. Cocugumuz aramizda yatmaya basladi yeniden, sarilamamak da özletiyor ayni yatakta olsak bile özletiyor. Kimisine hastalikli abarti gelebilir.
Ama iliskiler binbir cesit. Bizimki de böyle. Bu dogrudur ya da yanlistir diyemem. Bizde ayrilik kolay söz konusu olmaz sadece.

İş seyahatinde ne işiniz var allah aşkına, daha neler artık.

Haberi yoksa nereden bilsin planlarınızı. Bence oturup konuşun. Bir hafta tatile gidin sonra o arkadaşlarıyla bir gece zaman geçirsin. Ya da tam tersi. Orta yol bulunur istenirse.
O işine gidebilir, bende otelde kalırım. Yanlız olmamış oluruz. Günübirlik bi işse neden gideyim o kadar da değil kalacaksa elbet otel vardır.
Zaten karara bağlandı, sadece başka bayanlarda benim gibi mi düşünüyor, ben mi hakszlık ediyorum diye sormak istedim. Sonuç GİTMİYOR. ;) :)

Dedigim gibi göreceli. Her iliski kendine has.
Benim zaten burada arkadasim yok. Sartlar farkli olsa baska sekillenirdik ama esimin de zaten sevdigi bir cevresi yok. Bu durumda birbirimizin en iyi dostuyuz. Böyle sekillendi hayatlarimiz. Ha ben okudugum yillarda o yine gezmeyi tercih etmedi hatta bana da herseyi beraber yapalim derdi pek gönlü olmazdi gezmemde. O zamanlar tabi ben Türkiyedeydim kendisi Almanyada yasiyordu. Ayri kalmaya tahammülümüz kalmadi belki de bu yüzden. Cocugumuz aramizda yatmaya basladi yeniden, sarilamamak da özletiyor ayni yatakta olsak bile özletiyor. Kimisine hastalikli abarti gelebilir.
Ama iliskiler binbir cesit. Bizimki de böyle. Bu dogrudur ya da yanlistir diyemem. Bizde ayrilik kolay söz konusu olmaz sadece.

Tabi ki her ilişkinin dinamiği farklı. Bana bir insana bu kadar bağımlı olmak, bu kadar hayatın merkezine koymak sağlıklı gelmiyor sadece. Hayatın bin bir türlü hali var, kimin başına ne geleceği belli olmaz.

Back
X