Kocanız ve bekar arkadaşları ile tatil?

Eşiniz ve bekar arkadaşları ile tatil?

• Kesinlikle kıyamet kopar! Bensiz nereye??

OY: 131 57,7%
  • Benim için sorun olmaz, gidip gezebilir. Hatta gitsin bi zahmet.

OY: 41 18,1%
  • O giderse bende arkadaşlarımla giderim!

OY: 67 29,5%

• Ankete Katılan
    227
  • Anket Kapalı .
O işine gidebilir, bende otelde kalırım. Yanlız olmamış oluruz. Günübirlik bi işse neden gideyim o kadar da değil kalacaksa elbet otel vardır.
Zaten karara bağlandı, sadece başka bayanlarda benim gibi mi düşünüyor, ben mi hakszlık ediyorum diye sormak istedim. Sonuç GİTMİYOR. :KK66: :)

Şu şartlarda gitmesin zaten.

Bazen ben de öyle hissediyorum gohacım. Gelsenize burası çok güzel :KK53:

Valla öyle görünüyor gerçekten,
Bak ben de deli kıskançlardandım, çok değiştim, eşim rahat ben rahatım.
Yine de bazen bdv geri sardırıyor benim ayarları ama demek ki değişim tam tamamlanmamış :)
Bir İzmir havası iyi gelir böyle Zamanlarda

Dedigim gibi göreceli. Her iliski kendine has.
Benim zaten burada arkadasim yok. Sartlar farkli olsa baska sekillenirdik ama esimin de zaten sevdigi bir cevresi yok. Bu durumda birbirimizin en iyi dostuyuz. Böyle sekillendi hayatlarimiz. Ha ben okudugum yillarda o yine gezmeyi tercih etmedi hatta bana da herseyi beraber yapalim derdi pek gönlü olmazdi gezmemde. O zamanlar tabi ben Türkiyedeydim kendisi Almanyada yasiyordu. Ayri kalmaya tahammülümüz kalmadi belki de bu yüzden. Cocugumuz aramizda yatmaya basladi yeniden, sarilamamak da özletiyor ayni yatakta olsak bile özletiyor. Kimisine hastalikli abarti gelebilir.
Ama iliskiler binbir cesit. Bizimki de böyle. Bu dogrudur ya da yanlistir diyemem. Bizde ayrilik kolay söz konusu olmaz sadece.
Aynı şeyleri hissediyoruz, benzer şeyler yaşamışız.. Çok paronayakça ama bende öyletim.

Sadece evliler mi cevap versin?
Evli değilim ama 2 günü hayatta problem etmem böyle bir durumda. İnsan bıkar sürekli dip dibe ya. Üstelik kız kıza eğlence başka olabildiği gibi, erkekler de hemcinsleriyle hoş vakit geçirebiliyor.
Ben de kafamı alıp gidebilirim bazen, o gittiğinde de seve seve başka arkadaşlarla fırsata çevirirdim boş vakti.

Lütfen gitsin arada diyorum :KK66:
Evlendikten sonrasında 1 gün kocansız uyu uyan da göriym
Nası bi yarım kalıyosun.
Ben de hep öyle derdim, sürekli dip dibe olmaz yaaa azcık özlemek lazım vs vs.. :KK3:
Olmuyo, istemiyosun :KK51:

Aynı şeyleri hissediyoruz, benzer şeyler yaşamışız.. Çok paronayakça ama bende öyletim.

Paronayakca falan degil. Bana göre de diger iliskiler inanilmaz geliyor. Her yigidin yogurt yiyisi farklidir. Her karakter farklidir. Esim benden de duygusal. Bu da bana zarar veren birsey degil. Seviyoruz, huzur buluyoruz ne yapalim. Böyle istiyoruz. ben kimseyi elestirmem ama bizim evin kurallari da böyle yani, paranoyaliktan ziyade tercihdir bu bizim icin.

Valla öyle görünüyor gerçekten,
Bak ben de deli kıskançlardandım, çok değiştim, eşim rahat ben rahatım.
Yine de bazen bdv geri sardırıyor benim ayarları ama demek ki değişim tam tamamlanmamış :)
Bir İzmir havası iyi gelir böyle Zamanlarda

Eşimden önce ben de kıskanç bir insandım biliyor musun? Sonra kıskançlığımın benden değil karşımdaki adamlardan kaynaklandığını anladım.

İlk zamanlar eşimi de kıskandım, sonra bir gün aldı karşısına "sen güzel bir kadınsın, ben yakışıklı bir adamım istersek karşımıza onlarca insan çıkar. Sen de istersen beni aldatabilirsin ben de yaparım. Ama istemiyorum. Ben seni sevmeyi seninle olmayı seçtim lütfen bu kıskançlık mevzularını bir kenara bırakalım" dedi. O gün ben bu tanıdığınız kadına dönüştüm işte. Aslında kıskanç bir kadın değilmişim de toplumdan, çevreden, hayatımdaki adamlardan gördüklerime göre davranıyormuşum onu hissettim.

Evlendikten sonrasında 1 gün kocansız uyu uyan da göriym
Nası bi yarım kalıyosun.
Ben de hep öyle derdim, sürekli dip dibe olmaz yaaa azcık özlemek lazım vs vs.. :KK3:
Olmuyo, istemiyosun :KK51:
Hadi inşallah, ben büyük konuşmuş olayım bu konuda, umarım dediğiniz kadar sever sevilirim de, hiç yanımdan ayırmak istemem. ;)
Çok şüpheliyim velakin; Evlenelim ama 2 ayrı evde yaşayalım diye teklif etmiş insanım, kabul eden olmadı henüz :D

Eşimden önce ben de kıskanç bir insandım biliyor musun? Sonra kıskançlığımın benden değil karşımdaki adamlardan kaynaklandığını anladım.

İlk zamanlar eşimi de kıskandım, sonra bir gün aldı karşısına "sen güzel bir kadınsın, ben yakışıklı bir adamım istersek karşımıza onlarca insan çıkar. Sen de istersen beni aldatabilirsin ben de yaparım. Ama istemiyorum. Ben seni sevmeyi seninle olmayı seçtim lütfen bu kıskançlık mevzularını bir kenara bırakalım" dedi. O gün ben bu tanıdığınız kadına dönüştüm işte. Aslında kıskanç bir kadın değilmişim de toplumdan, çevreden, hayatımdaki adamlardan gördüklerime göre davranıyormuşum onu hissettim.
Bizde aynı şekilde düşünüyoruz. Ama bu aldatabilme olayı değil ki.
Zaten birbirimizin böyle bişey yapmayacağından eminiz.
O nasıl erkeklere güvenmiyorum istediğin kadar kapalı ol yine yapacağını yaparlar içinde varsa diyosa, oda aynı durumda. Ne kadınlar var yapmadığı şeyi yaptı der iftiranın alasını atar. Zaten asıl evli erkeklere sataşırlar mecbur kalsın diye. Ne bileyim saçmalıyor muyum, haklımıyım ben anlayamadım.

Vaaaay,
Aynen eşim benzer konuşmayı yaptı, kıskanç insan en büyük zararı kendine verir, hayatı önce kendine sonra yanındakilere zindan eder diye.

Bizde aynı şekilde düşünüyoruz. Ama bu aldatabilme olayı değil ki.
Zaten birbirimizin böyle bişey yapmayacağından eminiz.
O nasıl erkeklere güvenmiyorum istediğin kadar kapalı ol yine yapacağını yaparlar içinde varsa diyosa, oda aynı durumda. Ne kadınlar var yapmadığı şeyi yaptı der iftiranın alasını atar. Zaten asıl evli erkeklere sataşırlar mecbur kalsın diye. Ne bileyim saçmalıyor muyum, haklımıyım ben anlayamadım.

Yok konunuz için demedim zaten. Goha kıskançlıktan bahsetmiş ona cevap yazdım. Sizin meselenizin kıskançlık olduğunu düşünmüyorum.

Hiç bir erkek yüz bulmadığı evli bir kadına kolay kolay asılmaz, hiç bir kadın da yüz bulmadığı adama kafayı takmaz. Hasta insanlar yok değil ama onlar da herkesin karşısına çıkmaz. Bir kadın gelen talepleri geri püskürtebilecek yeteneğe sahiptir. Yani kimse içinde varsa bile bişey yapamaz.

Eşimle yaş farkı var aramızda. Bu dışardan bakınca yanlış bir bakış açısı oluşturup beni elde edilebilecek kadın olarak görmelerine sebep oluyor bazı erkeklerin. Bunun yanında giyim tarzım, sosyalliğim, hareketliliğim de bazı adamların bana farklı gözle yaklaşmasına sebep oluyor. Hiç biri de bişey yapamıyor ama. Çünkü öyle bir durumda reddetmeyi, geri püskürtmeyi biliyorum. Eşim hiç müdahale etmez böyle şeyler yaşadığımızda, en fazla yaptığı gelip elimi tutmak, belime sarılmaktır. Dışarıdaki insanlardan bu kadar korkmamanızı tavsiye edeceğim. Siz birbirinize güvenir sırtınızı yaslarsanız hiç bir kadın ya da erkek yaklaşamaz yanınıza.

Vaaaay,
Aynen eşim benzer konuşmayı yaptı, kıskanç insan en büyük zararı kendine verir, hayatı önce kendine sonra yanındakilere zindan eder diye.

Aynen öyle. Bak burdaki sıkıntılı evliliklerde çoğu zaman problem kıskançlık. Gerçi bazı adamlar da çok yamuk yahu.

Hadi inşallah, ben büyük konuşmuş olayım bu konuda, umarım dediğiniz kadar sever sevilirim de, hiç yanımdan ayırmak istemem. :KK66:
Çok şüpheliyim velakin; Evlenelim ama 2 ayrı evde yaşayalım diye teklif etmiş insanım, kabul eden olmadı henüz :KK70:
Hahahah ya de get :KK70:
Evlen bi seni takibe alıcam :)
Mutlu günlerin olsun

Aynen öyle. Bak burdaki sıkıntılı evliliklerde çoğu zaman problem kıskançlık. Gerçi bazı adamlar da çok yamuk yahu.

adam o guveni vermis olsa cogu kadin umursamaz belki ama bazi erkekler zaman icinde supheli davranislarda bulunuyo
Guven yok olunca da kadinlar paranoyak oluyo
Yakalamaktan ayrilmaktan korkuyolar iste

Yoksa insan guvendigi birine karsi suphe duymazki o zamana kadar guvenini sarsmadiysa

Döndüğünde beni bulamaz!! Bu kadar net.

Öyle bir teklifle gelemez çünkü bende ona öyle bir teklifle gitmem.

İlla gezecekse ben ona her türlü ayak uydururum delilikse delilik çılgınlıksa çılgınlık eğlenceyse eğlence benden baskasıyla plan yapamaz!!.

Hayali bile kötüymüş ya.

Güvenmemek değil bu ben evdeyken o eğlenemez adil değil bir kere. Kendi başına plan yapacaksa evlenmeyecekti bekar free takılacaktı. Evlendiyse eşine karşı sorumluluğunu ve artık tek başına hareket etmemesi gerektiğini bilecek.
Erkeğin ipi fazla gevşek bırakılmaz.

Döndüğünde beni bulamaz!! Bu kadar net.

Öyle bir teklifle gelemez çünkü bende ona öyle bir teklifle gitmem.

İlla gezecekse ben ona her türlü ayak uydururum delilikse delilik çılgınlıksa çılgınlık eğlenceyse eğlence benden baskasıyla plan yapamaz!!.

Hayali bile kötüymüş ya.

Güvenmemek değil bu ben evdeyken o eğlenemez adil değil bir kere. Kendi başına plan yapacaksa evlenmeyecekti bekar free takılacaktı. Evlendiyse eşine karşı sorumluluğunu ve artık tek başına hareket etmemesi gerektiğini bilecek.
Erkeğin ipi fazla gevşek bırakılmaz.
Gitmesini istememenin nedeni ne canım?

adam o guveni vermis olsa cogu kadin umursamaz belki ama bazi erkekler zaman icinde supheli davranislarda bulunuyo
Guven yok olunca da kadinlar paranoyak oluyo
Yakalamaktan ayrilmaktan korkuyolar iste

Yoksa insan guvendigi birine karsi suphe duymazki o zamana kadar guvenini sarsmadiysa

İnanır mısın öyle paranoyak kadınlar var ki adamları çileden çıkarıyorlar. Ortada hiç sebep yokken karşısındaki adamı deli gibi kıskanan onlarca kadın tanıyorum ben. Kadın hiç bir erkeğe güvenmiyor ki kendi eşine güvensin. Baştan güvensizlikle başlıyor ilişkiler. Güvenmedikleri adamlarla sevgili olup, güvenmedikleri adamlarla evleniyorlar.

benimde böyle bi konum oluştu geçen sene. eşim iş icabı kısmende tatil olarak 1-2 günlüğününe gitmişti. tabi ben delirmiştim burdaki herkes abartıyorsun yapma diye akıl vermişti. ama gerçekten kendimi kandırılmış hissetmiştim. iş için mecbur gidilecekti gitmişken 1-2 gün kalayım demişti. nasıl sinirlenmiştim anlatamam . şuan böyle hissetmiyorum ama. busenede böyle bişey olabilir sanki daha ılımlı daha sakin gibiyim. ya alıştım yada yapan heryerde yapar diyerek saldım galiba..
nebilim geçen seneye göre daha sakinim ben..

Back
X