Kocanız ve bekar arkadaşları ile tatil?

Eşiniz ve bekar arkadaşları ile tatil?

• Kesinlikle kıyamet kopar! Bensiz nereye??

OY: 131 57,7%
  • Benim için sorun olmaz, gidip gezebilir. Hatta gitsin bi zahmet.

OY: 41 18,1%
  • O giderse bende arkadaşlarımla giderim!

OY: 67 29,5%

• Ankete Katılan
    227
  • Anket Kapalı .
İnanır mısın öyle paranoyak kadınlar var ki adamları çileden çıkarıyorlar. Ortada hiç sebep yokken karşısındaki adamı deli gibi kıskanan onlarca kadın tanıyorum ben. Kadın hiç bir erkeğe güvenmiyor ki kendi eşine güvensin. Baştan güvensizlikle başlıyor ilişkiler. Güvenmedikleri adamlarla sevgili olup, güvenmedikleri adamlarla evleniyorlar.
eskiden yapardım kısmen böyle şeyler ama yanlış anlamama sebep olucak davranışları vardı eşimin çok dikkat etmezdi. sanki b konular üzerine tartıştıkça daha iyi anlıyoruz birbirimizi. hatta onunla ilgili kötü düşüncelere sahip olduğum için utanıyorum bile bazen:oops:

İnanır mısın öyle paranoyak kadınlar var ki adamları çileden çıkarıyorlar. Ortada hiç sebep yokken karşısındaki adamı deli gibi kıskanan onlarca kadın tanıyorum ben. Kadın hiç bir erkeğe güvenmiyor ki kendi eşine güvensin. Baştan güvensizlikle başlıyor ilişkiler. Güvenmedikleri adamlarla sevgili olup, güvenmedikleri adamlarla evleniyorlar.

Oyleleri normal degil zaten
Durup dururken asiri kiskanclik hastalik gibi geliyo bana
Ben cidden supheli davranan tiplerden bahsetmistim
Oyleleri insani cidden hasta ediyo
Normal bi insan durup dururken delirmez bence

Herseyin basi guven iste
Guvenilmeyen kisilerle hic evlilik yapmamak lazim
Cunku guven yoksa huzur da yok

Gidemez.
Kıyamet koparmam.

O giderse ben de arkadaşlarımla giderim misillemesine de girişmem.

Ama gitmemesi lazim.
Yani adam benimle tatilden zevk almıyorsa, arkadaşlarıyla ne gibi bir alternatifi olabilir?

Bilmiyorum çok sığ düşünüyor olabilirim, bana böyle bir teklif gelse ben üzülürüm.
Kizmaktan ziyade kirilirim yani.
Bensiz eğlenmeyi düşünüyor, bensiz gezip tozacak.
Ben evde olacağım.

Ben eşim olmadan arkadaşlarımla tatile gitsem zevk almam bir kere. Eksik hissederim.
Diğer yarım yok.

Gideceği arkadaşlarının evli ya da bekar olması da fark etmez. Yani bekar adam kızlara bakar evliler bakamaz diye bir kaide yok.
Mesele güven konusu da değil.

Beni tek başına bırakıp gidemez.

Böyle bir teklifle gelecek düşünce yapısında değil eşim. Bende aynı şekilde.
Eşim evde yok diye kafayi dinliyorum modum olmuyor adamin evde olmasi bana batmiyor veya yormuyor beni zaten. Ayrıca birlikte gittigimiz yerlerde, cıktigimiz tatilde gayet eğleniyoruz yeterli geliyor ve o anlarda keske osmanda olsaydı demiyordur muhtemelen ama yalnız gitse Elysion da olsaydı der. Bende, eşimde olsaydi keske derim.

benimde böyle bi konum oluştu geçen sene. eşim iş icabı kısmende tatil olarak 1-2 günlüğününe gitmişti. tabi ben delirmiştim burdaki herkes abartıyorsun yapma diye akıl vermişti. ama gerçekten kendimi kandırılmış hissetmiştim. iş için mecbur gidilecekti gitmişken 1-2 gün kalayım demişti. nasıl sinirlenmiştim anlatamam . şuan böyle hissetmiyorum ama. busenede böyle bişey olabilir sanki daha ılımlı daha sakin gibiyim. ya alıştım yada yapan heryerde yapar diyerek saldım galiba..
nebilim geçen seneye göre daha sakinim ben..
Ondan değilde bi kere kandırılmanın veya bunu yapabildiğinizi görmenin rahatlığı vardır.

Gidemez.
Kıyamet koparmam.

O giderse ben de arkadaşlarımla giderim misillemesine de girişmem.

Ama gitmemesi lazim.
Yani adam benimle tatilden zevk almıyorsa, arkadaşlarıyla ne gibi bir alternatifi olabilir?

Bilmiyorum çok sığ düşünüyor olabilirim, bana böyle bir teklif gelse ben üzülürüm.
Kizmaktan ziyade kirilirim yani.
Bensiz eğlenmeyi düşünüyor, bensiz gezip tozacak.
Ben evde olacağım.

Ben eşim olmadan arkadaşlarımla tatile gitsem zevk almam bir kere. Eksik hissederim.
Diğer yarım yok.

Gideceği arkadaşlarının evli ya da bekar olması da fark etmez. Yani bekar adam kızlara bakar evliler bakamaz diye bir kaide yok.
Mesele güven konusu da değil.

Beni tek başına bırakıp gidemez.
Ayy resmen hislerime tercüman oldun..

Bu bir ankettir, isteyen yorumda yapabilir :)
Eşiniz, bekar arkadaşları ile iki gün tatile yakın bi yere gitmek istese tepkiniz ne olurdu?
İki gün, bir gece kalınacak.

Ben evliysem buna musade etmezdim
Neden benimle değilde arkadaşları ile !!!
Netice onun ki cansa benim ki patlican değil yani

İster bekar arkadaşları olsun ister evli arkadaşları bensiz gidemez. Nokta

Gitmesini istemem kıyameti kopartırım ki zaten eşim de böyle bir taleple gelmez ama bir konuda çok yanlış yapıyorsunuz hanımlar. Sürekli adamların bekar arkadaşlarına takık vaziyettesiniz ama bilmiyorsunuz evliler de en az bekarlar kadar karı kız peşinde olabiliyor. Aklı bekarlardan çok aldatmaya çalışan evli erkek çok. Bence bekar ya da evli olup olmamasından çok adamların güvenilir olmasına yoğunlaşmak lazım.

adam benimle tatilden zevk almıyorsa, arkadaşlarıyla ne gibi bir alternatifi olabilir?

Sıkıntı olan nokta bu sanırım. Yani adam sizinle gidince zevk almıyor arkadaşlarıyla gidince zevk alıyor diye bişey yok ki. İkisinin de keyfi ayrı bence.

Sıkıntı olan nokta bu sanırım. Yani adam sizinle gidince zevk almıyor arkadaşlarıyla gidince zevk alıyor diye bişey yok ki. İkisinin de keyfi ayrı bence.

Tabi ki, arkadaşlarıyla gittiğinde zevk almaz demiyorum.
Ben gitsem keske esim de olsaydı derim mesela. Aklımın bir kenarında hep o olur. Zevk alsam bile doruklara ulaşmaz.

Zaten öyle sürekli izinli olacağı bir durumu yok. Eğer olanı da benimle degerlendirmek yerine arkadaşlarını tercih etse üzülürüm şahsen.
Bunun için kıyamette koparmam, ben de gidicem diye tutturmam.

Ne zaman öleceğimiz belli değil, insan bugün var yarın yok. Ben her güzel animi eşimle geçirmek isterim.
Bencil olabilirim belki :sus:

Eşimde aynen böyle söylüyor. Onlarla etçeğim muhabbet seninle ettiğim ile aynı olabilir mi diyor. Ama ben arkadaşlarınla takılmasına takmadım ki. Daha geçen aynı arkadaşlarınla sahile gittiler. Gece 3 te geldi eve tıkımı çıkarmadım. Yapsa orda da yapar. Ama ben uzaklaşması benden ayrı bi yerde bensiz uyumasını sindiremiyorum.

images.webp

Eşimde aynen böyle söylüyor. Onlarla etçeğim muhabbet seninle ettiğim ile aynı olabilir mi diyor. Ama ben arkadaşlarınla takılmasına takmadım ki. Daha geçen aynı arkadaşlarınla sahile gittiler. Gece 3 te geldi eve tıkımı çıkarmadım. Yapsa orda da yapar. Ama ben uzaklaşması benden ayrı bi yerde bensiz uyumasını sindiremiyorum.

Sizin için söylemiyorum. Sizin ilişkinizde diğer türlü bir eşitlik söz konusu olmadığı için tavırlarınızda haklısınız. Ben olsam arkadaşlarıyla çıkmasına bile sorun çıkarırdım şu durumda.

Ama bu ve benzer konularda gördüğüm kadarıyla bir ayrı yatmak ayrı uyumaktır gidiyor. Benim aklım bunu almıyor işte. Ayrı uyuyunca kimse uzaklaşmaz, aşkı bitmez.. Bu kadar anlam yüklemeyin bir yatağa.

Tabi ki, arkadaşlarıyla gittiğinde zevk almaz demiyorum.
Ben gitsem keske esim de olsaydı derim mesela. Aklımın bir kenarında hep o olur. Zevk alsam bile doruklara ulaşmaz.

Zaten öyle sürekli izinli olacağı bir durumu yok. Eğer olanı da benimle degerlendirmek yerine arkadaşlarını tercih etse üzülürüm şahsen.
Bunun için kıyamette koparmam, ben de gidicem diye tutturmam.

Ne zaman öleceğimiz belli değil, insan bugün var yarın yok. Ben her güzel animi eşimle geçirmek isterim.
Bencil olabilirim belki :sus:
Hehhh işte bende aynı düşüncede, hislerdeyim. Bende aynı şekilde. Rüyalarıma bile giriyor eşim bensiz yine uzun süreliğine bir yere gidiyor bende evde onsuz kalıyorm. O kadar içime işlemiş. Ama ben kaldım gerçekten, ne kadar zor bişey olduğunu anlatamam. Ki o zaman daha bu kadar bağlanmamştık. Şimdi daha fazla bağlıyız. Zaten o da gittiğinde pişman olacak farkında değil.

Hehhh işte bende aynı düşüncede, hislerdeyim. Bende aynı şekilde. Rüyalarıma bile giriyor eşim bensiz yine uzun süreliğine bir yere gidiyor bende evde onsuz kalıyorm. O kadar içime işlemiş. Ama ben kaldım gerçekten, ne kadar zor bişey olduğunu anlatamam. Ki o zaman daha bu kadar bağlanmamştık. Şimdi daha fazla bağlıyız. Zaten o da gittiğinde pişman olacak farkında değil.

Niye gittiğine pişman olsun yahu adam gezecek eğlenicek erkek muhabbeti yapacak.

3456897532 kez yazıldı sevgili ayrı, arkadaş ayrı. İnsanın ikisine de ihtiyacı var. Hep sevgili/eş olmaz, arkadaşın yeri ayrı. Kız/erkek muhabbeti eğlencelidir, insanın ihtiyacı var.

Kadınlar Allah aşkına adamlara yapışıp hayatlarını zindan etmesinler artık.

Sizin için söylemiyorum. Sizin ilişkinizde diğer türlü bir eşitlik söz konusu olmadığı için tavırlarınızda haklısınız. Ben olsam arkadaşlarıyla çıkmasına bile sorun çıkarırdım şu durumda.

Ama bu ve benzer konularda gördüğüm kadarıyla bir ayrı yatmak ayrı uyumaktır gidiyor. Benim aklım bunu almıyor işte. Ayrı uyuyunca kimse uzaklaşmaz, aşkı bitmez.. Bu kadar anlam yüklemeyin bir yatağa.
Ama şöyle bi durumda var ki eşim ben ne istersem ikiletmez, hemen götürür gezdirir. Hiç ertelemez. Çok düşkündür hani. Hiç bişeyden mahrum bırakmaz. Ama kendi de tek başına yapmak ister..
Biliyorum genel konuşuyosunuz ama uzun süre ayrı kalsaydınız, bence sizde benim gibi düşünürdünüz.

Niye gittiğine pişman olsun yahu adam gezecek eğlenicek erkek muhabbeti yapacak.

3456897532 kez yazıldı sevgili ayrı, arkadaş ayrı. İnsanın ikisine de ihtiyacı var. Hep sevgili/eş olmaz, arkadaşın yeri ayrı. Kız/erkek muhabbeti eğlencelidir, insanın ihtiyacı var.

Kadınlar Allah aşkına adamlara yapışıp hayatlarını zindan etmesinler artık.
Hahaha :)) kişiliğini isteklerini tanıdığım için pişman olacak diyorum.
Keşke rahat olsam ama maalesef olamıyorum.

Ama şöyle bi durumda var ki eşim ben ne istersem ikiletmez, hemen götürür gezdirir. Hiç ertelemez. Çok düşkündür hani. Hiç bişeyden mahrum bırakmaz. Ama kendi de tek başına yapmak ister..
Biliyorum genel konuşuyosunuz ama uzun süre ayrı kalsaydınız, bence sizde benim gibi düşünürdünüz.

Yok düşünmezdim. Ben kendimden çok kimseyi sevemeyen bir insanım. Eşimi çok seviyorum ama kendim için ön planda olan yine benim. Kimseye deli gibi bir bağlılık duymadım şimdiye kadar. Biraz özgğr ruhlu bir insanım sanırım sizlerin aksine. O yüzden çok anlayamıyorum ya da anlamlandıramıyorum burdaki kadınların tavrını çoğu zaman. Belki de yanlış olan benim, bu daha mümkün sanırım.

Back
X