Arkadaslar aslinda bugun sevincli olmam gereken birgun fakat esimin ablasinin yapmis oldugu bir davranis kendimi kotu hissetmeme neden oldu.
Ben
tup bebek denemesi sonucu hamile kaldim. bu sureci yasarken de esimin ablasini kendime yakin hissederek(cunku benim annem kizdasim teyzem vb
bayan yakinim yok) paylasttim. Paylasirken de kendisine simdilik aramizda kalmasini istedim. Buradaki aramizda kalsinda ki kastim annesi yani kavinvalidem
ve diger gorumcemdi. Ben neden bunu istedim.
o zamanlar sadece tedavi sureci icinde idim kimsenin beni aramasini ne oldu ne oldu diye sikstirmasini istemedim.
isler kesinlesince paylasacaktim. Kendisine soylememin bir nedeni kendiside tup bebek yontemiyle anne olmustu.
Peki bugun ne oldu.
sonucu ogrenince kedisine tel edip soyledim. beni tebrik etti tel kapadi. aradan 5 dk sonra aradi ve aynen sunlari soyledi.
`hclc`nin hamileligi tutmus, ama
henuz ikiz mi degil mi belli degil. serappppp beni duyuyor musun? ` benden cevap evet ..... abla ben hclc duyuyorum. tabi saskinlik icinde aaaa Serap a
haber vermek icin aramistim yanlislik oldu dedi ve kapadi.
Aslinda yadirgamamam lazim bende bir kizdasim olsa gelinimizin yaptigi birseyi saniirim anlatirdim. Peki ben neden uzuldum?
evet kizlar yorumunuzu bekliyorum