Kocaniz ve kizkardesleri

hclc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
150
0
46
İstanbul
Arkadaslar aslinda bugun sevincli olmam gereken birgun fakat esimin ablasinin yapmis oldugu bir davranis kendimi kotu hissetmeme neden oldu.
Ben tup bebek denemesi sonucu hamile kaldim. bu sureci yasarken de esimin ablasini kendime yakin hissederek(cunku benim annem kizdasim teyzem vb
bayan yakinim yok) paylasttim. Paylasirken de kendisine simdilik aramizda kalmasini istedim. Buradaki aramizda kalsinda ki kastim annesi yani kavinvalidem
ve diger gorumcemdi. Ben neden bunu istedim.
o zamanlar sadece tedavi sureci icinde idim kimsenin beni aramasini ne oldu ne oldu diye sikstirmasini istemedim.
isler kesinlesince paylasacaktim. Kendisine soylememin bir nedeni kendiside tup bebek yontemiyle anne olmustu.
Peki bugun ne oldu.
sonucu ogrenince kedisine tel edip soyledim. beni tebrik etti tel kapadi. aradan 5 dk sonra aradi ve aynen sunlari soyledi. `hclc`nin hamileligi tutmus, ama
henuz ikiz mi degil mi belli degil. serappppp beni duyuyor musun? ` benden cevap evet ..... abla ben hclc duyuyorum
. tabi saskinlik icinde aaaa Serap a
haber vermek icin aramistim yanlislik oldu dedi ve kapadi.

Aslinda yadirgamamam lazim bende bir kizdasim olsa gelinimizin yaptigi birseyi saniirim anlatirdim. Peki ben neden uzuldum?
evet kizlar yorumunuzu bekliyorum

emin ol şuan oda utanç içindedir, bazen böyle güzel hbrleri tutamayız icimizde, kötü bi niyet olmaksızın. Normalde gelin görümce ilişkiniz iyiyse bu olaydada bi kasıt hissetmediysen, çokda takılma bu güzel haberin keyfini çıkar cnm, bebişini saglıkla sıhhatle kucagına alırsın inşallah

emin ol şuan oda utanç içindedir, bazen böyle güzel hbrleri tutamayız icimizde, kötü bi niyet olmaksızın. Normalde gelin görümce ilişkiniz iyiyse bu olaydada bi kasıt hissetmediysen, çokda takılma bu güzel haberin keyfini çıkar cnm, bebişini saglıkla sıhhatle kucagına alırsın inşallah

Kotu bir niyeti olmadigini biliyorum. Sanirim benim ki birazcik baskasindan abla rolu oymasini beklemekti. Tabi ki olmadi Su an Allah tan tek istedigin saglikli
hayirli bir kiz evlat. Belki bu sekilde sir tutabilen birileri olur hayatimda.
Heart26,
Dedigin gibi yapip olaya fazla takilmamayi dusunuyorum.
yazdigin icin tesekkurler...

Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşındı.

Arkadaslar aslinda bugun sevincli olmam gereken birgun fakat esimin ablasinin yapmis oldugu bir davranis kendimi kotu hissetmeme neden oldu.
Ben tup bebek denemesi sonucu hamile kaldim. bu sureci yasarken de esimin ablasini kendime yakin hissederek(cunku benim annem kizdasim teyzem vb
bayan yakinim yok) paylasttim. Paylasirken de kendisine simdilik aramizda kalmasini istedim. Buradaki aramizda kalsinda ki kastim annesi yani kavinvalidem
ve diger gorumcemdi. Ben neden bunu istedim.
o zamanlar sadece tedavi sureci icinde idim kimsenin beni aramasini ne oldu ne oldu diye sikstirmasini istemedim.
isler kesinlesince paylasacaktim. Kendisine soylememin bir nedeni kendiside tup bebek yontemiyle anne olmustu.
Peki bugun ne oldu.
sonucu ogrenince kedisine tel edip soyledim. beni tebrik etti tel kapadi. aradan 5 dk sonra aradi ve aynen sunlari soyledi. `hclc`nin hamileligi tutmus, ama
henuz ikiz mi degil mi belli degil. serappppp beni duyuyor musun? ` benden cevap evet ..... abla ben hclc duyuyorum
. tabi saskinlik icinde aaaa Serap a
haber vermek icin aramistim yanlislik oldu dedi ve kapadi.

Aslinda yadirgamamam lazim bende bir kizdasim olsa gelinimizin yaptigi birseyi saniirim anlatirdim. Peki ben neden uzuldum?
evet kizlar yorumunuzu bekliyorum

hic hic uzulmeyin bence
ne guzel anne oluyorsunuz
iki kisinin bildigi sir olmazmis derler zaten
onun da kotu niyetle soyledigini zannetmem
oyle bir niyetleri olsa bildikleri zaman yuzunuze carparlardi neden bizden sakladin gibisinden

dayanamayıp söylemiş olabilir.ona kızma yinede.baya heyecanlanmış yalnız.kimi arayacağını bile şaşırmış.o da çok kötü olmuştur kesin

Çok Sevindim..
Allah Bebeğinizi Sağlıklı Sıhhatli Kucağınıza Almayı Nasip Etsin Öncelikle..
İsteyen Herkese Nasip Etsin..

Mutlu Ol Sakın Moralini Bozma..
Çok Güzel Bir Haber ve İçinde Tutamamış ve Bu Sevincini Paylaşmış..

sanırım kardeşlerini çok seviyor olmalılar.bir hala adayı olarak sevincini paylaşmış.ne güzel işte!!!demek ne kadar hevesliler.bence sevinin bile:)) benim de erkek kardeşim var. benim kardeşimin kuzusu olacak da ben susup oturacağım!asla...:10::10::74::74::74:

Allah bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Yalnız halası nasıl heyecanlı maşallah.tabi sözünde durmamış ama napsın sevincinden duramamış hoş görmek lazım :1:

Back
X