Kocaniz yaptiginiz surprizleri nasil karsiliyor

Canım üzülme, yanlız degilsin.benim elimde hiç sevmez sürprizleri.Ben ona hediye bile alsam götür kendi beğendi hediyeyi alırım.

Kocama en son ne zaman sürpriz yaptığımı hatırlamıyorum
Doğum gününe az kaldı,o zaman yapıyım bari,pek öyle sürpriz yapan biri değilimdir.
En fazla sevdiği yemekleri yaparım,cüzdanına notlar bırakırım,sevinir,sarılır vs.

Düşününce yahu insan hiç mi sürpriz yapmaz dedim kendime...
Uff şuraya yazacak tek bir sürpriz yaptığım anım yok mu yani

Sizinkisi de biraz odunsuluk yapmış ama belki hamilesinizdir,yormasaydınız kendinizi diye şeyetmiştir,büyütmeyin.
Bir daha da kalpli pizza yapmayın

Belki de sizden bogle bisey beklemediyi icin sasirmamis, ne gerek var demistir. Ben kocama surpris yaptigimda sevinir, tesekkur eder, oper. Ne gerek var derse bi daha yapmam. Anlamayan biri icin yormam kendimi ...

Hanile oldugun icin gercekten yorulmani istememis olabilir :) bize gelecek olursam ben surpriz yapmayali yillar oluyor

Mesela , gectigimiz yaz esimin dogumgunuydu.
Cok yogun calisiyordu deyim yerindeyse aksama kadar helak oluyordu. Kendisiyle ilgilenemiyordu hicbir anlamda . Bende onu mutlu etmek istedim
Esim ve ailesi dogumgunu hic kutlamazlar tabi esimde hic tahmin etmemisti benim ona supriz hazirlayacagimi , ki yorgunluktan aklina dahi gelmedi dogumgunu oldugu.

Esim ise gitti ardindan ben pasta sus ivir zivir hepsini ayarladim. Surekli calisiyor bir giysi bile almaya vakti olmuyordu.

Dogumgunune iki gun kala annesine giderken vitrinde bir kombin gorduk ve bayildim oda cok begenmisti . Tamam dedim icimden ben hediyeyi buldum ( Pantolon triko gomlek ) yaninada mutevazi bir saat Aldim

Tvden guzel bir dans sarkisi ayarladim. Hediye posetini masanin altina balonlarin yanina koydum . Pastaya guzel bir not ilistirdim. Kisacasi cok guzel bir gorsellik vardi cok ugrasmistim degmisti .

Ve esimin eve gelme saati geldi. Kapiyi acti tataaaa esim okadar mutlu oldukii okadar mi degisir bir insanin yuz ifadesi gozler dolu dolu dokunsam aglayacak.

Hele hediyesini gorunce beni bi 100 kez optu heralde hatirlamiyorum . Bir cocuk gibi sevinmisti..

Onun haricinde ufak tefek suprizlerde yaptim . Onada banada iyi geliyor. Ama esim beceremiyor supriz yapmayi eline ayagina dolastiriyor. Bikeresinde gul getirmis bana iki eli arkada boyle utangac cocuklar olur ya yuzu kipkirmizi AL dedi iki eliyle gulu bana uzatip ve ben hala olayi anlamaya calisiyodum sonra bir kahkaha patlattim .

Oyuzden supriz falan yapilacaksa ben yaparim sonucta yine biz mutlu oluyoruz ayni sey . Yapamiyor adam dogasinda yok ne yapsin eslik etsin o supriz yapmasin

:) Daha evleneli 2 yil olacak. Bakalim neler gorecegiz baskaaa. Iyi oldu bu konu hatirlamak guzel oldu o anlariii tesekkur ederim sana vesile olmus oldun :)

Esin Tabiki mutlu olmustur . Belkide ne diyecegini bilememistir. Bir anlik saskinlikla neden zahmet ettin gibi bir imada bulunmustur. Sikma canini bence ..

Eşime hiç sürpriz yapmadığım için nasıl karşılar bilmiyorum. O da bana yapmaz. Biz sevmediğimiz için sorun olmuyor..

Demek ki eşinizde bizim gibilerden.
Siz tüm iyi niyetinizle, hevesle yapmışsınız ama onun için hoşlanmadığı bir şeyin dayatılması gibi olmuş, yine de hamile halinizle emek vermişsiniz en azından siz bu tür şeylerden hoşlanıyorsunuz diye saygı gösterebilirmiş..

Benim de eşim sürpriz sevmiyor sizinki gibi. Her zaman da sevmediğini soyler yaparsam yaptığıma pişman eder kasılır öyle şeylerde. Böyle iç çamaşırı çorap pijama gibi hediyeler alırım sevinir. Birbirimizin ihtiyaçlarını bilecek kadar yakınız der. Her adamın bakış açısı farklı.

ya bence erkeklerin sevmediği şey sürprizler değil de, aşırı romantik sürprizler
yani konu sahibi ilk mesajı okurken, hediye+ pasta + kalp pizza tamam demiştim ama "mumlar" kısmını okuyunca ben bile bi tuhaf oldum yani. eşim bana öyle bi sürpriz hazırlasa odun gibi kalırım, bir kadın olarak ben bile hoşlanmıyorum o tarz şeylerden
yani mesela sürpriz, 1-2 çift yakın arkadaşınızı çağırıp, birlikte kalp pizza yiyerek gülüp eğlenmek olsaydı belki hoşuna giderdi, kendi evinde mum ışığında kalpli pizza fazla romantik gelmiş olabilir.

ben ilk kez hamile olduğumu haber vericem zaman süpriz yaptım güzel bi masa güzelde paket hazırladım içine hamilelik testini koydum oda doktordansonra yapmıştım bide emzik koydum ayyyy ne şok olmuştuu çok ağladı garibim tabi bendee sabaha kodar konuştuk söy yapıcaz böyyle yapcaz diye güzell bee ama bazısı anlamıyo ne dicen yapma sende anlar belki

Yapmıyorum.
Evlendigimizde balayından dönüp evde ilk akşam yemeği yiyecegimiz zaman enfes bir masa kurdum, giyindim suslendim, etrafı susledim.
Adam geldi, pijamalarını giydi sonra yemeğini yiyip içeri geçsek de uzansam ya salon rahat değil dedi.
Peki dedim ve son oldu.
Yani erkeklerin çoğu bu tarz hareketler hoşlanmıyor ama yemek olarak sevdiği bir şey yapsam offf ellerin dert görmesin biricik askim diye peşimde geziniyor.

Hayır romantizm sevmeyen niye öküz oluyor ben de onu anlamıyorum.. Hiç de duygusuz değilimdir haberlere bile salya sümük ağlarım..

Mum, çiçek, yüzük, balon, kalp vs. bana aşırı uzak şeyler.. Herkesin birbirinden görüp yaptığı şey ile birinin bana kendi duygularını ifade etmesini ben samimi bulamıyorum.

Bana tektaş alacağına sarımsak rendesi alsın daha mutlu olurum, rendem kayboldu..

Ay ben bayılırım boyle şeylere. Hele mum en sevdiklerimdendir. Tek basima otururken bile yakarim mumlarimi, açarım şarabımi, mis mis
Sagolsun eşim de cok sever. Hatta beni alıştıran o oldu diyebilirim. Romantik surprizler yapmayi cok sever, kendisine yapildiginda da cok hoşuna gider.
Hayat sartlari malum, yoruluyoruz vs, cok sık yapamasak da ozel gunleri mutlaka guzel bir masa, bir suru mumla kutlariz.

Niye uğraştın yordun kendini hamile hamile demek yerine kısaca ne gerek var demiş.
Erkekler kendini ifade etmekte sıkıntılılar :)
Hamilesin diye alınmış olabilirsin üzme kendini bebişin strese girmesin

Bende sürpriz sevmiyorum.
Taa eski zamanlarin birinde bir eski sevgilim vardi vallahi yaptığı abartılı (yani bana göre öyle ) sürprizlerden bikip ayrıldım .
Cok kirici duruyor belki ama gelemiyorum böyle şeylere.
Masayi pembe kalpli balonlarla süslemisti sanki çocuk doğum günü partisi var.
Birde cafede kutluyoruz yani o balonlarla.
Yine cocuk gibi gitmiş pembe seyler almis iykkkk hic gelemem vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…