- Konu Sahibi Kestane Sekeri
-
he sağolGeçen ay doğum günüydü pasta yaptım en sevdiği yemekten yaptım. Eve geldi ve hiçbir şey yokmuş gibi oturdu yedi ben doğum günüm kutlu olsun deyince de he sağol dedi. Öküz anacım öküz.
Kizlar merak ediorum kocalariniz yaptiginiz dogum gunu yada diger ozel bi gunde yaptiginiz surprizi nasil karşılıyor esimin dogum günüydü bugun ve emek emek ona hediye baktim pasta aldim (yapmaya vaktim olmaz die)eve geldim pizza yaptım en sevdiği seydir pizza ve kalp sekli verene kadar baya uğraştım masayı hazirladim mumlar falan gorunce ne gerek var bunlara die bi tepki alınca cok kirildim sevinmedi bile sonra ozur diledi ugrasmasaydin keske die soyledim dedi ama ben mi abartiorum sizce hamileyim bu arada insan verdiği emeğin hiçe sayılmasına cok uzuluo
ben ilk kez hamile olduğumu haber vericem zaman süpriz yaptım güzel bi masa güzelde paket hazırladım içine hamilelik testini koydum oda doktordansonra yapmıştım bide emzik koydum ayyyy ne şok olmuştuu çok ağladı garibim tabi bendee sabaha kodar konuştuk söy yapıcaz böyyle yapcaz diye güzell bee ama bazısı anlamıyo ne dicen yapma sende anlar belkiKizlar merak ediorum kocalariniz yaptiginiz dogum gunu yada diger ozel bi gunde yaptiginiz surprizi nasil karşılıyor esimin dogum günüydü bugun ve emek emek ona hediye baktim pasta aldim (yapmaya vaktim olmaz die)eve geldim pizza yaptım en sevdiği seydir pizza ve kalp sekli verene kadar baya uğraştım masayı hazirladim mumlar falan gorunce ne gerek var bunlara die bi tepki alınca cok kirildim sevinmedi bile sonra ozur diledi ugrasmasaydin keske die soyledim dedi ama ben mi abartiorum sizce hamileyim bu arada insan verdiği emeğin hiçe sayılmasına cok uzuluo
Kizlar merak ediorum kocalariniz yaptiginiz dogum gunu yada diger ozel bi gunde yaptiginiz surprizi nasil karşılıyor esimin dogum günüydü bugun ve emek emek ona hediye baktim pasta aldim (yapmaya vaktim olmaz die)eve geldim pizza yaptım en sevdiği seydir pizza ve kalp sekli verene kadar baya uğraştım masayı hazirladim mumlar falan gorunce ne gerek var bunlara die bi tepki alınca cok kirildim sevinmedi bile sonra ozur diledi ugrasmasaydin keske die soyledim dedi ama ben mi abartiorum sizce hamileyim bu arada insan verdiği emeğin hiçe sayılmasına cok uzuluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?