Kocaniza asikmisiniz?

Depiedra

Hedef 60...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.871
1.148
48
35
5 senelik evliyim kocam cok cok iyi biri tam evlilik erkegi her istedigimi yapar falan ama aşk.....daha yasim genc ve esime asik degilim heycanlanmiyorum onu gorunce sarkilar bile onu ifade etmiyor ..peki bir omur gecicekmi...yoksa gecmek zorundami...zorunda...ask ugruna ondan vazgecemem cocugumuzda var ...size sorum sonradan esine asik olan varmi...ilk tanismadaki heyecan gibi...tatli bir duygu istiyorum ona karsi ya bilmiyorum ....peki bitek benmi boyleeyim herkez esine sirilsiklam asik da ben mi degiliim...gercekten zor geciyor hayat ...esimle evlenirken sirf beni cook seviyor diye ısındim alistim ona ve evlendik...bazen tartistigimizda icimden keske asik oldugum birinin kahrini cekseydim bunla evlenmeseydim diyorum .ailesiyle ilgili sikintilara dayanamiyorum..ya bana akil verin kocama hakettigi degeri vermek istiyorum benim ona agrasif tavirlarimi haketmiyor cok uzuluyorum onu mutsuz ediyorum ...mutsuz olmasin diye rol yapiyorum ....mutlu rolu oynuyorum...Bosan demeyin oyle bisey yok ben duygularimi kurtarmak istiyorum evlilimi de....ailem cok seviyir esimi ben ise asik olmak sevmek saymak istiyorum...bana birseyler deyin

1 senem daha yeni dolacak ama çocukluğumdan beri aşıktım, büyüdüm ve elde ettim, aşkım devam ediyor. 5 sene sonra da umarım devam eder. Yaşınız kaç, erken mi evlendiniz ve çocuk var mı?

Kendini rahat bırak, zorlama, eşinin güzel huylarini düşün onu mutlu edecek şeyler yap mesela sevdiği yemeği veya müzik severse radyoda sevdigi sarkiyi istek yap, sende kendini mutlu edecek aktiviteler yap. Sen mutlu ol önce eşininde sana olan sevgisiyle olur inşallah. Bu arada aşk meşk diye yanlış kisilere ilgi duyma sakin

1 senem daha yeni dolacak ama çocukluğumdan beri aşıktım, büyüdüm ve elde ettim, aşkım devam ediyor. 5 sene sonra da umarım devam eder. Yaşınız kaç, erken mi evlendiniz ve çocuk var mı?
Daha yenisin canjm umarim 5 sene sonrada boyle olur ki olur ben evlenmeden oncede asik degildim karakterini seviyordum

Önceden de mi aşık değilsin? Neden evlendin öyleyse. Zamanla mi tükendi. Biz de beş yılı doldurduk ama benim hislerim hala aynı. Üstelik muhteşem bir kocam da yok
Muhtesem bir kocan yok belki canim ama demekki cok sevdin cok asik olarak evlendin aslinda cok severek evlenmek duygulari koreltmeyebiliyor ...karakterini sevdim ben herkez sirtimdan vurdu o elimi tuttu hala da oyle arkadas bana sanki...ama ask yok neyazikki

Zaten o mutlu olsun diye rol yapiyorum canim ama icim baska

Aşk mı mantık mi dersen sadece biriyle yürümüyor ki. Kabul ediyorum çok aşıktım hala da öyleyim. İnsan hala hayranlıkla bakar mı aynı adama yedi yıldır hayatımda. Ama öyle sorunlarımız oluyor ki hayatım zindan oluyor bazen. Keşke biraz da mantık tarafına baksaymisim diyorum. Gerçekten böylesi de çok zor

Ben aşkın sonradan oluşacağına inanmıyorum açıkçası ama en az aşk kadar yüce duygularla da Mutlu olabilirsiniz eşinizle. Üstelik evlilik Zamanla daha başka hislere ihtiyaç duyuyor bence sadakat emek hoşgörü yardım anlayış ki anlattığınızdan anladığım kadarıyla da eşiniz bunları size veren güzel bir insan. Belki eşinizi dış görünüş olarak beğenmiyorsunuzdur sadece tutkunuz yoktur belki de çünkü boşanmayı bile düşünmüyor onu incitmek istemiyorsunuz bu çok güzel bir sevgi ve saygıya sahip olduğunuzu gösteriyor. Eşinizin stiliyle ilgilenin değişim yapın tatlı bir dille hem oda onunla ilgilenmenizden hoşnut olur. Parfümünü sizin sevdiğiniz bir parfümle değiştirin oturtun önünüze saçlarına şekil verin bu hem sizin için iyi olur hemde eşinizin çok hoşuna gider.

İkisi , aşk + mantık nadiren bir arada bulunuyor :) Birini seçmek gerekirse aşkı seçerim, aşk nadiren bulunuyor. Aşık olunca dertlere bir şekilde katlanılıyor, sevmeyince en ufak sorun göze batıyor.

Boşverin aşk olmayacağına mantık olmasın daha iyi.

orası öyle tabiki haklısın . Sevmediğim bir adamla mantık için ben de evlenemezdim. Sonuçta aynı yastığa baş koyuyorsun.

Onda sizi iten bisey mi var peki? Agresif davranmaniza neden ne? Sadece farazi bir ask ihtimali olamaz.
Evet iten seylerde var bakimsiz biraz hep benim cabamla biseyler....ciddi ciddi konustum korktu biraz daha bakimli ama ask olmayinca herseyi batiyor insana mesela disardan bakan biri esime asik olabilir yakisikli sayilir kumral ela gozlu uzun boylu kasli kollari falan ama ben herzaman o hayranlukla bakamiyorum ona

Stilini hallettim canim ben ne istersem onu giyer giyimi guzel itici bir yani yok saclari az malesef hani soyle fonlencek bi sac degil gidip yaptirsa bende asker trasi yaptiriyom onla yetiniyom bi o hosuma gidiyo onda yanlar kisa ustler biraz daha uzun tarzi
Ask sonradan olusmazmi gercekten dua bile ediyorum asik olayim diye ama nedense cok imkansiz geliyor

Evet...
Esimden once biriyle beraberdim inanilmaz asiktim ama o bana degildi...beni aldatmisti ve ben yine boyun egebilirdim ..demekki asik olmak onemli...ama esime hic olmayacak seylerden kiziyorum sonra kendimede kiziyorum

Bende aşk evliliği yaptım 1 yıllık evliyim ve hala aşığım ama kavgalar falan olunca bende senin gibi düşünüyorumm. Mutluysaniz bence aşka falan bakma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…