Hep aşıktım evlendim daha çok aşık oldum ona.umarım sizde bir hata yapıp dışarda aramazsınız bu duyguyu eşinizde Yaşar gerçekten Mutlu olursunuz5 senelik evliyim kocam cok cok iyi biri tam evlilik erkegi her istedigimi yapar falan ama aşk.....daha yasim genc ve esime asik degilim heycanlanmiyorum onu gorunce sarkilar bile onu ifade etmiyor ..peki bir omur gecicekmi...yoksa gecmek zorundami...zorunda...ask ugruna ondan vazgecemem cocugumuzda var ...size sorum sonradan esine asik olan varmi...ilk tanismadaki heyecan gibi...tatli bir duygu istiyorum ona karsi ya bilmiyorum ....peki bitek benmi boyleeyim herkez esine sirilsiklam asik da ben mi degiliim...gercekten zor geciyor hayat ...esimle evlenirken sirf beni cook seviyor diye ısındim alistim ona ve evlendik...bazen tartistigimizda icimden keske asik oldugum birinin kahrini cekseydim bunla evlenmeseydim diyorum .ailesiyle ilgili sikintilara dayanamiyorum..ya bana akil verin kocama hakettigi degeri vermek istiyorum benim ona agrasif tavirlarimi haketmiyor cok uzuluyorum onu mutsuz ediyorum ...mutsuz olmasin diye rol yapiyorum ....mutlu rolu oynuyorum...Bosan demeyin oyle bisey yok ben duygularimi kurtarmak istiyorum evlilimi de....ailem cok seviyir esimi ben ise asik olmak sevmek saymak istiyorum...bana birseyler deyin
bence eşinin dış görünüşüne çok takmışsın saçı az çok bunun aşkla bi alakası yokki. 1o kilo aldın diye kocan seni eleştirse sevmese iyi mi mesela...Stilini hallettim canim ben ne istersem onu giyer giyimi guzel itici bir yani yok saclari az malesef hani soyle fonlencek bi sac degil gidip yaptirsa bende asker trasi yaptiriyom onla yetiniyom bi o hosuma gidiyo onda yanlar kisa ustler biraz daha uzun tarzi
Ask sonradan olusmazmi gercektendua bile ediyorum asik olayim diye ama nedense cok imkansiz geliyor
+1Aşk mı mantık mi dersen sadece biriyle yürümüyor ki. Kabul ediyorum çok aşıktım hala da öyleyim. İnsan hala hayranlıkla bakar mı aynı adama yedi yıldır hayatımda. Ama öyle sorunlarımız oluyor ki hayatım zindan oluyor bazen. Keşke biraz da mantık tarafına baksaymisim diyorum. Gerçekten böylesi de çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?