Aşk sonradan olmaz kiStilini hallettim canim ben ne istersem onu giyer giyimi guzel itici bir yani yok saclari az malesef hani soyle fonlencek bi sac degil gidip yaptirsa bende asker trasi yaptiriyom onla yetiniyom bi o hosuma gidiyo onda yanlar kisa ustler biraz daha uzun tarzi
Ask sonradan olusmazmi gercektendua bile ediyorum asik olayim diye ama nedense cok imkansiz geliyor
Asik olmak gurursuzlugu getirmemeli... asik olmak kendini ezmek demek degildir.. belkide kocana asik olmaman gerekiodur boyle dusun bide cunku bak asik olmssn ve resmen anani aglatmis adam.. belkide sen oylesini hakediyosundur...Evet...
Esimden once biriyle beraberdim inanilmaz asiktim ama o bana degildi...beni aldatmisti ve ben yine boyun egebilirdim ..demekki asik olmak onemli...ama esime hic olmayacak seylerden kiziyorum sonra kendimede kiziyorum
Aşık olmayarak evlendigin için öyle hissediyorsun canim...Daha yenisin canjm umarim 5 sene sonrada boyle olur ki olur ben evlenmeden oncede asik degildim karakterini seviyordum
belki de annesi hayatta olsa bu kadar asik olmayacaktiniz kavgalarin bi sebebi de onlar hep.Esime asigim..ise gittiginde hep onu dusunurum kizima bakip sukrederim bol bol... eve gelmesini 4 gozle beklerim kapida karsilarim oper koklarm.. kokusuna kurban oldugum diye severim... opup koklamadan ise gondermem...tabii kucuk hanim uykusuz birakmadiysa beni,bazen kalkamiyorum :)))bzde de oluyo huzursuzluk oxaman hemen sunu dusunurum bu gece ve sonraki geceler eve gelmeyecek olsa??? Hayir dayanamam buna... hemen sevgm askim Agir basar ve tartismis olsak da aramamazlik yada tlfn cikmamak? Benlik degil asla... keske annesi hayatta olsaydi da teşekkür edebilseydim...
belki de annesi hayatta olsa bu kadar asik olmayacaktiniz kavgalarin bi sebebi de onlar hep.
buda dogru da benim kv bisey yapmasina gerek yok benim esimin dirdiri 5 kv den beterYanlışınız var bence. Kavgaların sebebi onlar değil. Eşler... onlar anne dur dese sorun çözülür. Misal annenin k.validesi yok. Ama bi o kadar kendini kaynana sanan yakın akrabalar var... babam başlarda onlara inandı. Sonra onların hatalı olduğunu anladı. Durun dedi...
Sanmam.. esimin huyu belli...belki de annesi hayatta olsa bu kadar asik olmayacaktiniz kavgalarin bi sebebi de onlar hep.
Esime asigim..ise gittiginde hep onu dusunurum kizima bakip sukrederim bol bol... eve gelmesini 4 gozle beklerim kapida karsilarim oper koklarm.. kokusuna kurban oldugum diye severim... opup koklamadan ise gondermem...tabii kucuk hanim uykusuz birakmadiysa beni,bazen kalkamiyorum :)))bzde de oluyo huzursuzluk oxaman hemen sunu dusunurum bu gece ve sonraki geceler eve gelmeyecek olsa??? Hayir dayanamam buna... hemen sevgm askim Agir basar ve tartismis olsak da aramamazlik yada tlfn cikmamak? Benlik degil asla... keske annesi hayatta olsaydi da teşekkür edebilseydim...
Görücü usulü evlendim ,ben kolay aşık olan biri değildim, bilmece gibi birisiydi onu çözmek baya senemi aldı
soğuk ,konuşmayan, duygularını ,düşüncelerini anlatmayan, sinirli ,birisiydi ama son derece güvenilir ,merhametli, yardım sever ,evinden işine giden kendi halindeydi,evlilik emek ister siz onda görmek istediğiniz duyguları ona verin o duygular size dönecektir , hiç birimiz dört ,dörtlük değiliz hepimizin hataları var ,iyice birbirinizi tanidıkca ,inişe çıkışlar kaçınılmaz ,şimdi 31 senelik evliyim ,torunlarimiz var şükür birbirimize evet çok aşığız ,birbirimizin üstüne titriyoruz,gençken yaşayamdıgım duyguları yaşıyorum ,birbirimizin kolu bacağı olduk, biz genç aşıkları hep elele gezeriz sevgi verdikçe çoğalır kızım
Evet iten seylerde var bakimsiz biraz hep benim cabamla biseyler....ciddi ciddi konustum korktu biraz daha bakimli ama ask olmayinca herseyi batiyor insana mesela disardan bakan biri esime asik olabilir yakisikli sayilir kumral ela gozlu uzun boylu kasli kollari falan ama ben herzaman o hayranlukla bakamiyorum ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?