Kocaniza asikmisiniz?

Aşk sonradan olmaz ki müzik dinlerken bile eşiniz aklınıza grlmiyorsa hayal kurdugunuz başka biri var mı ?

Evet...
Esimden once biriyle beraberdim inanilmaz asiktim ama o bana degildi...beni aldatmisti ve ben yine boyun egebilirdim ..demekki asik olmak onemli...ama esime hic olmayacak seylerden kiziyorum sonra kendimede kiziyorum
Asik olmak gurursuzlugu getirmemeli... asik olmak kendini ezmek demek degildir.. belkide kocana asik olmaman gerekiodur boyle dusun bide cunku bak asik olmssn ve resmen anani aglatmis adam.. belkide sen oylesini hakediyosundur...

Esime asigim..ise gittiginde hep onu dusunurum kizima bakip sukrederim bol bol... eve gelmesini 4 gozle beklerim kapida karsilarim oper koklarm.. kokusuna kurban oldugum diye severim... opup koklamadan ise gondermem...tabii kucuk hanim uykusuz birakmadiysa beni,bazen kalkamiyorum :)))bzde de oluyo huzursuzluk oxaman hemen sunu dusunurum bu gece ve sonraki geceler eve gelmeyecek olsa??? Hayir dayanamam buna... hemen sevgm askim Agir basar ve tartismis olsak da aramamazlik yada tlfn cikmamak? Benlik degil asla... keske annesi hayatta olsaydi da teşekkür edebilseydim...

cook asikdim 19yasinda evlendim. 28yasindayim. Askim bitti beni soguttu hayattan. Aldatildim falan. Simdi onlari atlattim mutluyum kendi capimda ama asik degilim. Sevgimde bitti gibi. Saygiyla surup gidiyo evlilik iste.. Aman

esim mukemmel diyosun ama asik degilim bu nasil oluyor bu simariklik degil de ne bir yanda siddet goren kadin esimi seviyorum asigim vazgecemiyorum bir yanda harika bi es ama asik degilim tuhaf..

Daha yenisin canjm umarim 5 sene sonrada boyle olur ki olur ben evlenmeden oncede asik degildim karakterini seviyordum
Aşık olmayarak evlendigin için öyle hissediyorsun canim...
Bende aşık olarak evlenmedim ama aşk değil önemli olan sevgi...
Ha sevdiğim kişiyle evlenmek kısmet olmadı onunla evlensem elbette daha farklı olabilirdi...
Ama herşeyde aşk demek değil...eşine daha ılımlı yaklaşmaya çalış canim

belki de annesi hayatta olsa bu kadar asik olmayacaktiniz kavgalarin bi sebebi de onlar hep.

7. Yılımız dolacak bu Ekim. Eşime aşığım halen. Çok seviyorum onu. Zaten aşk evliliğiydi. Mantıkta vardı. Nadir galiba bizimki. Çok şükür tartışsak ta didişsekte seviyoruz birbirimizi. Dört dörtlük değiliz tabi. Hayat böyle zaten. Kim dört dörtlük te ilişkileri de dört dörtlük olabilir ki...

Sevgi varsa aşk çokta önemli değil bence. Sevgi saygı vicdan varsa ilişki yürür.

belki de annesi hayatta olsa bu kadar asik olmayacaktiniz kavgalarin bi sebebi de onlar hep.

Yanlışınız var bence. Kavgaların sebebi onlar değil. Eşler... onlar anne dur dese sorun çözülür. Misal annenin k.validesi yok. Ama bi o kadar kendini kaynana sanan yakın akrabalar var... babam başlarda onlara inandı. Sonra onların hatalı olduğunu anladı. Durun dedi...

buda dogru da benim kv bisey yapmasina gerek yok benim esimin dirdiri 5 kv den beter

Ayy aynı bennnn

Evlenmeden önce de aşıktım ama bu kadar değildi sevgi vardı ama onu üzmekten çekinmezdim artık öyle değilim onun benim için yaptığı şeyleri görüp daha fazlasını yapıyorum o da fark edip daha da fazlasını yapıyor böylece Günlerimiz daha da güzelleşiyor

Eger eşin gerçekten kıymetini biliyorsa çok şanslısın onun hareketlerini izle gerçekten çok seveceksin onu hayatta en büyük destekci eşlerdir mutluluklar dilerim

2004'te aşık oldum eşime.
Sene 2016, 8 senelik evliyim ve hala aşığım. Hem de ilk günkünden daha fazla.

Siz hatayı aşık olmadığınız biriyle evlenerek yapmışsınız.
Sevgi çok önemli. Ama aşksız evliliğin tadı olmaz.

Çok tatlısınız
Daha nice beraber mutlu yıllarınız olsun.

7 sene sonra hala aşığım desem , bilimsel gerçekleri bir kenara atan bir pinokyo olurum. Ayrıca hala aşık olmak ( bilimsel olarak mümkün olsa bile) istemezdim. Zamanla gelişen farkli duygular aşktan çok öte. Mesela aşk emin olamamaktır. 8 sene sonra hala guvenemedigim birinin çocuklarımın babası olmasını istemezdim.
Daha önce burda defalarca soruldu: Ben aşık olarak evlendim ama evlilik için aşık olmak şart değil. Gelinen nokta hep aynı. Çok daha önemli şeyler var ileride mutlu olmak için.

asık olmadıgım biriyle evlenmezdım... 30 yasına geldım dahala da ask arıyorum.. mantıkda arıyorum tabı ama once ask olmalı bende.. siz severek mı evlendnız.. belkıde alıstıgınız ıcın boyle dusunuyorsunuz.

gene türkiye ortalamasına göre iyiymiş
bece kendi beğendiğiniz giyim tarzından kıyafetler hediye edin eşinize
bu biraz etki edebilir

Valla ben çok duygusuz hödük biriyim.ona ragmen kocama aşığım.yani bütün duygular bitik ama aşk devam ediyo.devam etmesinin sebebi eşimin bazı dengeleri çok iyi tutturması.yani eğlenceli.ne sürekli maço ne sürekli romantik ne sürekli anlayışlı ne sürekli anlayışsız..o bana aşık mı? Az önce sordum.aşığım ama dahada önemlisi sana çok alıştım sanki senden başka biri ile asla olamazmışım gibi hissediyorum dedi.sonrada maçı açtı bana bi çay koy dedi öküz :)

Aşk demek acı çekmek demek. sana yaptığı en ufak tek bi hareketinde acıdan erimek demek.
boşver aşkı...karşılıklı sevgi varsa o yeter. ama sevgi de söz konusu değil sanırım sizin ilişkinizde senden yana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…