Merhaba
D
Depiedra
Sanki konumuz seninle benziyor gibi, ama ters taraftan. Bizde farklı olarak eşimle birbirimize aşık olarak evlendik (ben hep öyle sandım),çok peşimde koştu çok uğraştı hatta eşim daha üniversitede öğrenciyken gelip beni istediler, nişanlandık. 4,5 yıllık evliyiz. İkimizde dış görünüş olarak dikkat çekiciyiz çokta benzeriz birbirimize. Eğitim vs aileler herşey çok iyi. Eşim eve koşa koşa gelirdi sırf bana sarılıp öpmek için daha yoldayken arayıp özlediğini söylerdi. Ve şimdi aynı senin bahsettiğin duygularla farklı bir his eksik ve sende bulamıyorum diyerek, boşanmak istedi. 2 aylık süreçte bir şekilde kurtarılabilirliği var mı diye kendi çapımda ona belli etmeden uğraştım ama 2 ayın sonunda anladım ki denemek istiyorsa denemeli. Benim mantığıma hala ters, anlamakta güçlük çekiyorum ama bir taraf eksik diyorsa diğer taraf onu tamamlayamaz. Benim eşimin sizin bahsettiğinz gibi bende bulabileceği herhangi bir eksiklik kusurda yok(tüm sülalesinde güzelliğim, tatlı dilliliğim ve iyiliğim konuşulur.) ama adını koyamadığı soyut bir şey var ortada.
Bana ayrılmak istediğini söylediğinde aynen şu cümleyi kullandı. " sadece içimdeki bu eksik duyguyu bulabilme ihtimaliyle bu güzel evliliğimi bitirmeyi göze alıyorum, deli gibi pişman olabilirim ama denemek yaşamak görmek istiyorum." bayramdan sonrada boşanma davası açacak.
Sizin hissettiklerinizi okuduktan sonra bir kez daha üzüldüm, acaba eşimde benimle mutlu olduğunu hissettirdiği zamanlarda mutsuz muydu mu acaba ve ben bunu hiç anlamadım mı. Ve inanın şuan onun için de benim için de siz ve eşiniz içinde ayrı ayrı üzüldüm.
Allah yardımcınız olsun.