Kocaniza asikmisiniz?

Çok aşık olarak evlendim hala aşığım, kavga ederken bile içimden "ulan ne kadar çok seviyorum ben bu adamı iyiki evlenmişiz"diye geçiriyorum, galiba biraz manyağım :)
Bu benim ikinci evliliğim ilki görücü usulüydü yıllarım harcandı gitti sevmediğim bir adamla... Aradaki farkı görebiliyorum yani. Sonradan aşık olunur mu bilmiyorum, olunursa bile evlilik kurumu içinde olunmaz gb geliyor, imzayı atınca kendini salıveren insanların olduğu ülkemde sonradan aşık olmak biraz ütopik geliyor, yine de kötü bir huyu falan yoksa seviyorsa el üstünde tutuyorsa bunlar düşünülüp devam edilebilir

Helal sana Super yazmissin.bende seneler sonra askin olacagina inanmiyorm.ask demek heyecan demek gordugunde kalp atislarinin hizlanmasi heyecan basmasi hafif bir sarhosluk halinin olmasi demek.evlendikten bir sure sonra cicim aylarindan sonra ask kalmaz.o duygu sevgiye bağlılığa dönüşür.en guzeli de o dur zaten.bir omur bir adama asik olamazsin ki.uzmanlar bile soyluyor askin suresi en fazla 3 yil.ondan sonrasi sevgi ...

Ben de 5 senedir birlikteyim sevgilimle.bende de mideme kramplar girme heyecan yüz kızarması vs hiç bişey olmuyo olmadı da...Bence iki kişinin birbirine körkütük deliler gibi aşık olması imkansız...ben, beni çok seven ve mutlu edeni tercih ederdim.

o kadar içim acıdı ki başka bı kadın olduguna ne yazıkkı emınım.sız de emın olun .cok temız kalpli oldugunuzu hıssedıyorum.inşallah da karsınıza cıkar asıl nedenı.bence boşanmayın....bekleyın ve deyın kı uzun bı sure ayrı kalmak ıstıyorum.sen de o boşlugu doldur.. bu sure zarfında sanma kı bı beklentım var o yuzden boşanmayı erteledım.sadece dınlenmek ıstıyorum..lutfen bunu deyın...emin olun altından hıc ummadıgınız bişey cıkacak...

ve bana yazın olur mu?sonucu bekliyorum ... adım coco :)

aynen oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…