- Konu Sahibi flamingo2754
ilginç haber verme yöntemleri bekliyoruz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayın 26 sı eşimin doğum günü,cumartesi gününden beri hediye beğenmeye çalışıyorum,dün gece
aklıma geldi aylardır hamiş kalmaya uğraşıyorum,ayın 12.nde regl oldum bu ayda bişi yok yani![]()
hamiş kalsaydım hediye olarak test çubuğunu paket yapıp vermeyi çok isterdim sanırım en anlamlı doğum günü hediyesi olurdu.
arkadaslar merhaba 1.5 yıllık evlıyım cocuk dusunmuyorduk daha erken dıye sonra esımle tv de bebek programı ızledık ıkımızde aynı anda donduk bırbırımıze nedersın dedık :) sonra dr.a gıdelım de hanı bı sıkıntı varmı cocuk sahıbı olmak ıstıyoruz dıcektık ama gıttık kı dr.kesınlıkle normal yoldan cocuk sahıbı olamazsınız dedı esımın sperm sayısı 0mıs. tabı cok uzulduk 4 tane dr.a gıttık hepsı aynıseyı soledı asılama bıle olmaz dırek tup bebek dedı bız cok streslı oldugumuz ıcın ara vermek ıstedık bıraz kenımıze gelelım dedık cunku tup bebekte stres cok onemlıymıs 2 ay ara verdık sonrasında esım gorev ıcınn ıstanbula gıttı bende annemlere geldım ama hıc ıyı degılım adetımde gecıktı ama umıtsızız ya hıc tınlamadım elım yuzum solgun bısey yıyemıyorum mıdem bı tuhaf annem suphelenmıs ama hıc umıdımız olmadıgı ıcın onemsemedık en sonunda annemın ısrarlarıyla kan tahlılı verdım ertesı gun cıkıcaktı tel caldı benım acmaya cesaretım yok annem actı ve karsıdakı ses sena hanım 5 haftalık hamıle demezmı:)))şok olduk aglamaktan konusamıyoruz tabı esımı arıyorum ıslerı yogun oldugu ıcın tel mesgul ılk ona haber vercekken en son haber verdım:)herkes aglıyordu benım gozlerım sısmıstı en sonunda esımın cebı calıyordu askım sana bıse dıcem ben hamıleyım dedım esım abartısız 1-2 dk bekledı konusmadı sadece emınmısın dedı evt askım evt hamıleyım 5 haftalık dedım yın bekledı konusmadı 3 defa askım dedım ıyı bıtanem cok sevındım dedı ben daha bıse demeden kapattı telı:)meger benım bıtanem şoka gırmıs :)aradan 1 saat sonra aradı cok mutluyum askım tebrık ederım dedı ve normale donmustu:))gelesıne de 5 gun vardı sabırsızlıkla gelmesını beklıyodum ve geldı bana sarıldı gozlerı dolmustu ve elınde kocaman bı cıcek vardı ben de cok mutlu olmustum. ıste bole kızlar allah ısteyen herkese nasıp etsın sımdı de 8 aylık hamıleyım gun sayıyoruz kızımızı beklıyoruz hoscakalın :)
slm...bende 9 aylık evliyim doktorum doğurmam gerektiğini söyledi çünkü yumurtalıklarım çok zayıfmış.yılllarca doğum kontrol hapı kullanmıştım yumurtalıklarımda kist var diye.aslında onlar zararsız kistlermiş.yanlış tedavi mağduruyum yani.geçen ay denedik olmadı.inşallah bu ay olur![]()