• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocanıza hamile olduğunuzu nasıl söylediniz, sürpriz yaptınız mı?

cnm benimki biraz karambole geldi adetim gecikince test yaptım hamile olduğumuda tahmin etmiyordum aslında daha doğrusu çalışmaya başlıycaktım ve hamilelik benim için kabus olurdu testte pozitif çıkınca msj atmıştım aşkım baba oluyorsun diye oda şok yaşamışş beklemediği için 2 gün kendine gelememişti tabiki bende ben işten vazgeçtim doğurdum oğlum 7 yaşında şimdide iyiki doğurmuşum diyorum babasının en kıymetlisi şimdi allah uzun ömürler versin hepimizin evladına

Ayın 26 sı eşimin doğum günü,cumartesi gününden beri hediye beğenmeye çalışıyorum,dün gece
aklıma geldi aylardır hamiş kalmaya uğraşıyorum,ayın 12.nde regl oldum bu ayda bişi yok yani :(
hamiş kalsaydım hediye olarak test çubuğunu paket yapıp vermeyi çok isterdim sanırım en anlamlı doğum günü hediyesi olurdu.

:asigim:
Ayın 26 sı eşimin doğum günü,cumartesi gününden beri hediye beğenmeye çalışıyorum,dün gece
aklıma geldi aylardır hamiş kalmaya uğraşıyorum,ayın 12.nde regl oldum bu ayda bişi yok yani :(
hamiş kalsaydım hediye olarak test çubuğunu paket yapıp vermeyi çok isterdim sanırım en anlamlı doğum günü hediyesi olurdu.

aaaa baba olacağını doğum gününde öğrenmek.çok hoş bi düşünce.
olsun.inşallah bebiş gelirde..söyleyeceğin her an eminimki yine çok mutlu eder.. :asigim:

tarih 28 aralık 2007.. adetim gecikmiş, bende bir merak bir merak. Zaten hamile kalma çalışmalarımız devam ediyordu.. işten eve dönerken eczaneden test aldım, evde yaptım ve sonuç pozitif.. Nasıl sürpriz yapıp eşime söylesem diye düşünmeye başladım.. Evde bulunan bir kutunun içine test aletini ve bir çift bebek çorabı koydum. O kutuyu da hediye paketi yaptım ve salonda masanın üzerine bıraktım. Eşim eve geldi, hediye paketini gördü ve sordu "bu nedir" diye. Ben de ona "içimden sana hediye almak geldi, açsana hadi" dedim. Eşim saat aldığımı zannetti.. Yavaşça kutuyu açtıııı ve önce çorapları, ardından test sonucunu gördü.. Yüzündeki mutluluk ve şaşkınlık anlatılamaz.. Sevinçten çığlık bile atmıştı.. delikafadulden Sonra birbirimize sarılıp ağlamıştık.. Şeniz
Şimdi kızımız 17 aylık.. :ecrin_bebek: İyi ki olmuş, iyi ki hayatımızda.. Allah herkese böyle sevinçler nasip etsin..:ecrin_bebek:

ayyyy yaa siz böyle şeyler yazınca doğurasım geliyo :) benim bile gözlerim doldu okurken Allah evlatlarınızla mutluluğunuzu daim etsin..............isteyenlerede tez zamanda varsin inşallahhhhhhhhhhh :)

ben süpriz yapamadım çünkü 3 yıldır bekliyorduk olmuyordu yaza tüp bebek yapmaya karar verdik ve beklemeye başladım adetim daha geçmemişti evde test vardı ve mide bulantısı oldu şüphelendim yaptım çok silik çizgi çıktı ve hemen eşimi aradım ağlıyorum hüngür hüngür oda korktu ne oldu dedi bende hamileyim dedim çığlık attı telefonda ağlamaya başladık ve yarım saat teli kapatmadan ikimizde ağladık o kadar güzel bir duygu ki allahım şimdide kucağımıza sağlıcakla noksansız almayı nasip etsin olmayan isteyen herkesede nasip etsin

arkadaş benim günüm geçmişti ama biz 5yıldır beklediğimiz için ve oladığı için hiç umutlanmamıştık
eşimin doğum günüydü 10 acak bende test yaptım veeeeeeeeeeeeeeeee:emir_bebek:2çizgi tabi şok oldum
sonra pasta aldım biberon aldım testide koydum üzerinede not yazdım
babacım ben geliyorum aranıza alırmısın dedim.
sonra arkadaşımla eşimide çağırdım onlara da söylemedim
geldiler pasta getirdim eşime arkasından hediyesini verdim ellerim titreyerek
eşim açtı biberon test çok şaşırdı gerçekmi vallamı dedi
sarıldık ağladık arkadaşlarda ağladılar
çünki bize çok süpriz oldu tedaviyide bırakmıştık 1yıldır
böyle arkadaşlar:asigim::nazar::nazar::nazar::nazar:

eğer planlı bir bebişse akşam yemeğinde masaya bir bebek tabağı be kaşığıkoymak süper olur bence....tabi ben böle yapamadım çünkü benimkuzum süpriz oldu bizze..

arkadaslar merhaba 1.5 yıllık evlıyım cocuk dusunmuyorduk daha erken dıye sonra esımle tv de bebek programı ızledık ıkımızde aynı anda donduk bırbırımıze nedersın dedık :) sonra dr.a gıdelım de hanı bı sıkıntı varmı cocuk sahıbı olmak ıstıyoruz dıcektık ama gıttık kı dr.kesınlıkle normal yoldan cocuk sahıbı olamazsınız dedı esımın sperm sayısı 0mıs. tabı cok uzulduk 4 tane dr.a gıttık hepsı aynıseyı soledı asılama bıle olmaz dırek tup bebek dedı bız cok streslı oldugumuz ıcın ara vermek ıstedık bıraz kenımıze gelelım dedık cunku tup bebekte stres cok onemlıymıs 2 ay ara verdık sonrasında esım gorev ıcınn ıstanbula gıttı bende annemlere geldım ama hıc ıyı degılım adetımde gecıktı ama umıtsızız ya hıc tınlamadım elım yuzum solgun bısey yıyemıyorum mıdem bı tuhaf annem suphelenmıs ama hıc umıdımız olmadıgı ıcın onemsemedık en sonunda annemın ısrarlarıyla kan tahlılı verdım ertesı gun cıkıcaktı tel caldı benım acmaya cesaretım yok annem actı ve karsıdakı ses sena hanım 5 haftalık hamıle demezmı:)))şok olduk aglamaktan konusamıyoruz tabı esımı arıyorum ıslerı yogun oldugu ıcın tel mesgul ılk ona haber vercekken en son haber verdım:)herkes aglıyordu benım gozlerım sısmıstı en sonunda esımın cebı calıyordu askım sana bıse dıcem ben hamıleyım dedım esım abartısız 1-2 dk bekledı konusmadı sadece emınmısın dedı evt askım evt hamıleyım 5 haftalık dedım yın bekledı konusmadı 3 defa askım dedım ıyı bıtanem cok sevındım dedı ben daha bıse demeden kapattı telı:)meger benım bıtanem şoka gırmıs :)aradan 1 saat sonra aradı cok mutluyum askım tebrık ederım dedı ve normale donmustu:))gelesıne de 5 gun vardı sabırsızlıkla gelmesını beklıyodum ve geldı bana sarıldı gozlerı dolmustu ve elınde kocaman bı cıcek vardı ben de cok mutlu olmustum. ıste bole kızlar allah ısteyen herkese nasıp etsın sımdı de 8 aylık hamıleyım gun sayıyoruz kızımızı beklıyoruz hoscakalın :)

ya valla ağlayasım geldi,gözlerim doldu.bizim şuanda bebek aslında hiç aklımızda yok,yani 1-2 sene sonra diye düşünüyorum ama bebek demek sorumluluk demek,emek demek,özveri,vs..maddiyat demek..ve daha biçok şey.oyüzden henüz aklımızda yoktu.ama sizin kocalarınıza o ilk müjdeyi veriş hikayelerinizi okuyunca gözlerim doldu,bian ben de istedim anne olmayı,eşime bu güzel müjdeyi verebilmeyi.allah inşallah zamanı gelince bize de hayırlısıyla nasip eder.

lawyersss ınş.allah sanada nasıp eder bence hıc vakıt kaybetme derım:) benım daha yasım kucuk 19 yasında severek evlendım 21 e gırcem 2 ay sonra yanı demek ıstedıgım yasım kucuk dıye bebek ıstemıyordum ama ıyıkı hamıle kalmısım dıyorum sımdı yınede allah hayırlısını nasıp etsın canım hoscakal

bızımde hem yıl donumumuz hemde esımn dogum gunu dıger ay umarm bızede gusel bır spriz olur:(

arkadaslar merhaba 1.5 yıllık evlıyım cocuk dusunmuyorduk daha erken dıye sonra esımle tv de bebek programı ızledık ıkımızde aynı anda donduk bırbırımıze nedersın dedık :) sonra dr.a gıdelım de hanı bı sıkıntı varmı cocuk sahıbı olmak ıstıyoruz dıcektık ama gıttık kı dr.kesınlıkle normal yoldan cocuk sahıbı olamazsınız dedı esımın sperm sayısı 0mıs. tabı cok uzulduk 4 tane dr.a gıttık hepsı aynıseyı soledı asılama bıle olmaz dırek tup bebek dedı bız cok streslı oldugumuz ıcın ara vermek ıstedık bıraz kenımıze gelelım dedık cunku tup bebekte stres cok onemlıymıs 2 ay ara verdık sonrasında esım gorev ıcınn ıstanbula gıttı bende annemlere geldım ama hıc ıyı degılım adetımde gecıktı ama umıtsızız ya hıc tınlamadım elım yuzum solgun bısey yıyemıyorum mıdem bı tuhaf annem suphelenmıs ama hıc umıdımız olmadıgı ıcın onemsemedık en sonunda annemın ısrarlarıyla kan tahlılı verdım ertesı gun cıkıcaktı tel caldı benım acmaya cesaretım yok annem actı ve karsıdakı ses sena hanım 5 haftalık hamıle demezmı:)))şok olduk aglamaktan konusamıyoruz tabı esımı arıyorum ıslerı yogun oldugu ıcın tel mesgul ılk ona haber vercekken en son haber verdım:)herkes aglıyordu benım gozlerım sısmıstı en sonunda esımın cebı calıyordu askım sana bıse dıcem ben hamıleyım dedım esım abartısız 1-2 dk bekledı konusmadı sadece emınmısın dedı evt askım evt hamıleyım 5 haftalık dedım yın bekledı konusmadı 3 defa askım dedım ıyı bıtanem cok sevındım dedı ben daha bıse demeden kapattı telı:)meger benım bıtanem şoka gırmıs :)aradan 1 saat sonra aradı cok mutluyum askım tebrık ederım dedı ve normale donmustu:))gelesıne de 5 gun vardı sabırsızlıkla gelmesını beklıyodum ve geldı bana sarıldı gozlerı dolmustu ve elınde kocaman bı cıcek vardı ben de cok mutlu olmustum. ıste bole kızlar allah ısteyen herkese nasıp etsın sımdı de 8 aylık hamıleyım gun sayıyoruz kızımızı beklıyoruz hoscakalın :)

Çok etkilendim bunu okuyunca. Ne güzel o kadar olumsuzluğun içinde bebeğiniz size gelmek için yola çıkmış.Allah tamamına erdirsin. Ben umutsuzum sanki herkesi bulan bu mucize bana hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum. Allahıma sığınıyorum sadece, gücüm kalmadı umut etmeye bile:(((

slm...bende 9 aylık evliyim doktorum doğurmam gerektiğini söyledi çünkü yumurtalıklarım çok zayıfmış.yılllarca doğum kontrol hapı kullanmıştım yumurtalıklarımda kist var diye.aslında onlar zararsız kistlermiş.yanlış tedavi mağduruyum yani.geçen ay denedik olmadı.inşallah bu ay olur:(

slm...bende 9 aylık evliyim doktorum doğurmam gerektiğini söyledi çünkü yumurtalıklarım çok zayıfmış.yılllarca doğum kontrol hapı kullanmıştım yumurtalıklarımda kist var diye.aslında onlar zararsız kistlermiş.yanlış tedavi mağduruyum yani.geçen ay denedik olmadı.inşallah bu ay olur:(

inşallah Allah gönlünüze göre verir sağlıkla birlikte..

henüz evli bile değilim fakat aklıma geldikçe düşünürüm nasıl söylerim diye..sizlerin yazdıklarınızı okuyunca gözlerim doldu resmen..

idrar testim negatif kan testim pozitif çıkmıştı eşime emin olmadan söylemek istemiyordum dayanamadım akşam çay içerken kan testi sonucumu eline tutuşturdum şaşkın şaşkın yüzüme baktı bu neki dedi.sanırım hamileyim canım ama hemen sevinme BCHg değerim düşük diyince ..Oda canım baksana sen resmen hamilesin yaf dedi sarıldı öptü ama ben du bakalım 5 gün sonra yine gidicem belki dış gebeliktir belki bişey yoktur hemen sevinme dedim .Değerim düşüktü bende evhamlıyım b forumdaki değerleri okudukça 5 gün burnumuzdan geldi ikinci testte değerlerim 2100lere fırlayınca işte ozaman gerçekten havalara uçtuk.Keşke bende güzel sürprizler hazırlayabilseydim.Ama olmadı işte çayın yanına atıştırmalık kurabiye oldu haber:))

Back
X