ilk hamileliğimde sabah erkenden yaptım testi pozitifti, şaşkınlıktan evden kaçar gibi çıktım, akşama kadar testi çantamdan çıkarıp çıkarıp baktım. hem korku hem sevinç yaşıyordum. ağzım kulaklarımda akşamüstü bir züccaciyeciden 3 lü fotoğraf çerçevesi aldım gece eşim gelince süpriz hediyesini verdim.. baktı baktı sonra...... şok oldu tabi adam ağlamaya başladı.. birgün sonra baktım çerçevenin bir tarafında benim bir tarafında onun resmi ortadaysa koca bir soru işareti vardı, 3 hafta sonra kaybettim bebişimizi.. 1 sene geçti aradan 2. hamileliğime kavuştum. ondada büyük temizliğe kalkışmıştım evde. karnım ağrıyor ama adetim gelmiyordu. şeytan dürterya insanı kalkıp test yaptım çift çizgi.. ağlaya ağlaya içim geçmiş, daha önceki günlerde aldığım bir kitap vardı. Babam olurmusun? diye eşim gece gelmeden girişteki sehpa üzerine bıraktım hediye paketi yapıp. bir süre sonra geldi, paketi gördü, açtı ve olduğu yere dolu dolu gözlerle yığıldı kaldı, inanamadı.. bu sevincşmizde 2 hafta sürdü, bebişime engel olamadım, gidiverdi... acımın tarifi yok, yaşayan anlar ancak, 1 sene daha geçti gitti, hala gelmedi, yolunu gözlüyorum bende hepiniz gibi. meleğim gel artık noluurrr.....