Her zaman soyledigim gibi ruh esi,ideal erkek falan yoktur hepsi hikaye beynimizin olmasini istedigimiz sey, ideal adam diye evlenirsin azicik kazidin mi altindan katil bebek chuky cikar.Kimler evlendi ideal diye cevremde bende dahil ilk esimde, salyalarim dosemelere damlardi ona bakinca askimdan ne oldu husran biz karsimizdaki adami oyle gormek istedigimiz icin ideal damgasi vuruyoruz.Benim kayinvalidemin esiyle aski koy kasaba sinirlarini asmis ben size diyim Leyla-Mecnun siz diyin Kerem-Asli kayinvalidemi kacirmis, herkeze kafa tutmus uzun yillar mutlu bir evlilik kari koca deli gibi calisip durumlarini iyi noktaya getirmis.Uc tanede evlat sigmis derken 23.yilinda adam gonlunu ustelik o anda evli olan bir kadina kaptirmis yasak iliski baslamis uzun sure devam etmis en son kim duymus benim kaynanam hemde kimseden degil o sevdigi adamdan guvendigi ruh ikizinden KUSURA BAKMA AMA BEN ASIK OLDUM ONU SEVIYORUM ONSUZ YASAYAMAM, BASININ CARESINE BAK USTELIK SEVDIGIM KADIN 6AYLIK HAMILE HERSEY BITTI........................................ Kelimeleriyle o an ki yikimi anlatmama gerek yok sanirim .Kizdigim diger nokta ise adamin bunu soylemeden onceki gece kaynanamla birlikte olmasi onun canini en cok bu yakiyor ne igrenc degil mi?Simdi soruyorum kim hayalimizde ki adamlara ne kadar guvenmeliyiz ? Ben sunu kendi adima soylemeliyim hayalimdeki de idealimdeki de benim kizim yavrum o benim icin dunya tum evren tum dunya yansa kul olsa o yanimda olsun dedigim varlik.Gulusune herseyi feda edebilecegim canli askin kendisi idealin tek tanimi kizim hersey yalan dolan masal ama o gercek