Kocanıza ne kadar güveniyorsunuz?

Bir erkeğe değil, hiç bir insana %100 güvenilmez.
Her insan hata yapar, yapmalıda.
Güveniyorum diyip, herşeye gözünü kapamamak lazım bence.
Aynı zamanda güvenmiyorum diyip, herşeyi didik didik etmekte gerekmiyor.
Güvensiz bir ilişkide yürümez.

%92 :D Bilmiyorum güveni sağladı nası oldu bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 ama güvenmemeli miyim sizce benneyaptımki

eşim hayalimdeki adam:asigim:
% 99 güveniyorum
% 1 ihtimal de insan oğlu şaşer beşer
mantığından dolayı yanılma payı bırakıyorum
tabi bu kadar güvendiğimi o bilmiyo
ayağını denk al akıllı ol mesajını da vermek gerek
aradakaydirigubbakcemile3

eşim nşanlılık ve flörtlük boyunca hayalimin üst seviyesinde biriydi 3 yıldır ewliyim ve güvenmiyorum yüzde elli diyebilirm
ewlendikten sonra adam bi döndü bi döndü köprüyü geçene kadarmış dedirti
maddi açıdn hiç bi sorunumuz yok çok şükür ama ilgisiz ve bencil bu bile ondan soğumama yetti

Bir erkek en kötü günlerde belli olur güvenilir olup olmadığı bende zaten kendisine bunu söyledim vefasız olursan arkama dönüp ne bakarım ne de peşinden koşarım ancak hayatımı yaşarım dedim osalak kadınlardan sanmasın beni diye ne koca delisiyim ne de erkek sadece yaşama delisiyim!

kendımden harıc kımseye guvenmem
bır yanlısını gormedım esımın
olursada sılerız defterden olur bıter :)

Her zaman soyledigim gibi ruh esi,ideal erkek falan yoktur hepsi hikaye beynimizin olmasini istedigimiz sey, ideal adam diye evlenirsin azicik kazidin mi altindan katil bebek chuky cikar.Kimler evlendi ideal diye cevremde bende dahil ilk esimde, salyalarim dosemelere damlardi ona bakinca askimdan ne oldu husran biz karsimizdaki adami oyle gormek istedigimiz icin ideal damgasi vuruyoruz.Benim kayinvalidemin esiyle aski koy kasaba sinirlarini asmis ben size diyim Leyla-Mecnun siz diyin Kerem-Asli kayinvalidemi kacirmis, herkeze kafa tutmus uzun yillar mutlu bir evlilik kari koca deli gibi calisip durumlarini iyi noktaya getirmis.Uc tanede evlat sigmis derken 23.yilinda adam gonlunu ustelik o anda evli olan bir kadina kaptirmis yasak iliski baslamis uzun sure devam etmis en son kim duymus benim kaynanam hemde kimseden degil o sevdigi adamdan guvendigi ruh ikizinden KUSURA BAKMA AMA BEN ASIK OLDUM ONU SEVIYORUM ONSUZ YASAYAMAM, BASININ CARESINE BAK USTELIK SEVDIGIM KADIN 6AYLIK HAMILE HERSEY BITTI........................................ Kelimeleriyle o an ki yikimi anlatmama gerek yok sanirim .Kizdigim diger nokta ise adamin bunu soylemeden onceki gece kaynanamla birlikte olmasi onun canini en cok bu yakiyor ne igrenc degil mi?Simdi soruyorum kim hayalimizde ki adamlara ne kadar guvenmeliyiz ? Ben sunu kendi adima soylemeliyim hayalimdeki de idealimdeki de benim kizim yavrum o benim icin dunya tum evren tum dunya yansa kul olsa o yanimda olsun dedigim varlik.Gulusune herseyi feda edebilecegim canli askin kendisi idealin tek tanimi kizim hersey yalan dolan masal ama o gercek

Son düzenleme:
arkadaşlar inşallah her yönden eşine bağlı güvenilir kılsın
eşimin bir sözü vardır biraz açık olacak ama
her iki cinsiyetin renk şekil vb. farklılıklarının olduğunu ama cinsellik yönünden haz tat almanın aynı olduğunu bu nedenle hep helalliğin ile birlikte olunması gerektiğini haramdan daima uzak durulmasını bu dünyada yapılan en büyük günahlardan biri olduğu affınınıda olmadığını söyler. yapanlar bu dünyada saklar ama hesap günü saklanabilek yer bulabilecek mi der.
bu yüzden çok iyi düşünmek gerek allahım yanlış yola sapanları en kısa zamanda doğruluğa yöneltir inşallah.

Back
X