Dost acı söylermiş ,eve geç geliyorsa devamlı toplantıları varsa arkadaşlarıyla görüşme trafiği bitmek bilmiyorsa sürekli acil işi çıkıyorsa ve telefonu zamanlı zamansız kapsama alanında değilse???Bunlar en önemli belirtilerdir,ki bunu çok yerde gazetede de okumustum...% 80 doğruluk payına inanıyorum...
Şüphe çok kötüdür. İnsanın içini kemirir hayatı zindan eder. Bu yüzden hayatımda hiç şüphe duymuycam birini sevdim ve evlendim.
Allah korusun ama olsa bile zaten ben çıkarmaya çalışmam. Eninde sonunda duyulur. Ay düşünmek bile kötü.Alllah kimsenin mutluluğunu bozmasın...
Dost acı söylermiş ,eve geç geliyorsa devamlı toplantıları varsa arkadaşlarıyla görüşme trafiği bitmek bilmiyorsa sürekli acil işi çıkıyorsa ve telefonu zamanlı zamansız kapsama alanında değilse???Bunlar en önemli belirtilerdir,ki bunu çok yerde gazetede de okumustum...% 80 doğruluk payına inanıyorum...
Süphe o kadar kötü bisey ki,insani icten ice eritir bitirir,ruhunu öldürür.Geceleri uyuyamadigin olur düsünmekten,hatta rüyalarin bile rahat birakmaz seni.Insan kendini kendine konusa konusa paranoyak olur.Madem esinden süphelenmiyorsun,bosver hic arastirma bu konuyu canim.