Kocanizin eski sevgilisinin kocasini aratmasi

_KaMeLyA_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
663
95
73
Kizlar sizce bu normal mi yani kocaniz eski sevgilisinin kocasini facede aratsa ne yapardınız? Ve kocaniz gecmiste bu kizi cok sevmisse.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kimle mutlu şimdi diye merak etmiştir...Bazen anlamı olmayan, gereksiz meraklarımız oluyor.
Farklı bir sorun yoksa üstünde durmaya değmez bence...

Kimle mutlu şimdi diye merak etmiştir...Bazen anlamı olmayan, gereksiz meraklarımız oluyor.
Farklı bir sorun yoksa üstünde durmaya değmez bence...

Farkli bir sorun derken ?

bi kere bakıp çıktıysa problem yok merak etmiştir bence.. Ama yine de dikkatli olun ne olur ne olmaz

Çok kötü bi durum bana göre
Dmekki eşiniz benden daha iyimisini buldu dur bakaym demiş.ben böyle düşünürüm

Bende aklinin hala onda oldugunu dusunuyorum kizlar hazmedemiyorum artik. Zaten cok mutlu bir evliligimz yok bide bu cikinca ne hissedecegimi bilmiyorum

çok güzel bir durum değil tabii ki ama sırf meraktan bakmış olabilir.sonuçta eski sevgilisine değil kocasına bakmış.siz takip edin sürekli onlara bakmaya devam ederse konuşursunuz

Ya basta cok sinirlenirim ama fevri davranmamak lazimm..Boşver simdi seninle evli zaten. sadece suan ne durumda diye merak etmistir

Daha oncede eski sevgilisinin fotosunu bilgisayarina indirmisti bir bucuk yil once geridonusum kutusunda bulmustum is yerinde ki bilgisayarda ve onu uyarmistim kizlar cok kirginim suan

Hayatimda biri yokken merak etmedim desem yalan soylemis olurum :))
Fakat ciddi bir partner/es varken neden bakilir ki?
Gerci eskiden baktigimda da onlarla tekrar baslamak gibi bir niyetim yoktu fakat birinde kimle aldatildigimi merak etmistim, bir digeri de kotuler nasil mutlu olur acaba diye cocukca bir hamleydi. :))
Ikisinde de sorun ego sanirim. Cunku benden daha guzel olani da vardi fakat bi kulp bulmustum. Sadece tamir surecinde dusuncelerine somut deliller sunmak istiyor galiba insan.

Bu arada siz nerden biliyorsunuz esinizin eski sevgilisinin kocasi oldugunu da arattigi zaman olayi hemen caktiniz?
Alt tarafi bi isim sonucta, hic aklima gelmezdi dogrusu.

Farkli bir sorun derken ?

Yani aranızda iletişimsizlik, sevgisizlik, ilgisizlik vs. yoksa demek istemiştim.

Bende aklinin hala onda oldugunu dusunuyorum kizlar hazmedemiyorum artik. Zaten cok mutlu bir evliligimz yok bide bu cikinca ne hissedecegimi bilmiyorum

Maalesef sanırım varmış
Evliliğiniz sorunluymuş..
Yine de eski sevgilisinin kocasını aratması büyütülecek problem değil...
Konuştunuz mu peki? Ne diyor?

Seni sevdigindeb eminsen unutmaya calis onemseme derim. Ama yaptigi hos birsey degil. Sonucta kocasini aratmis dedin demekki bayanda evli suan. Yinede gozun uzerinde olsun yine yakarsan konus derim

Kizlar sizce bu normal mi yani kocaniz eski sevgilisinin kocasini facede aratsa ne yapardınız? Ve kocaniz gecmiste bu kizi cok sevmisse.

Geçmişte çok sevmişse eğer huzursuz olurdum bu konuyu açardım ona bidaha böyle yapmamasını rahatsız olduğumu belirtirdim bence normal değil

Son düzenleme:

Kizin facesini arkadas onerilerinde gormustum nisanliyken esime demistim bu kiz eski sevgiline ne kadat benziyor diye birlikte ekrana bakiyorduk oda o zaten demişti soy isim aklimda kaldi o gun bu gundur ayni soyismi gorunce baktim birlikte fotolari vardi zaten profilde

Simdi gordum esim uyuyor. Nasil konusmam gerektigini bilmiyorum zaten kusuz su anda baska nedenlerden. Ne yapmaliyim bilemiyorum kirginim cok

Yeni idirdiginden emin misiniz?
Bazen gecmiste silinmis ve oyle arada kalmis unutulmus olabiliyor...

Meraktandır ne olucak ki fazla takılma onu unutamamış olsa senle evlenmezdi heralde

Geçmişte çok sevmişse eğer huzursuz olurdum bu konuyu açardım ona bidaha böyle yapmamasını rahatsız olduğumu belirtirdim bence normal değil

Daha once uyarmistim 2 yil once kizin fotosunu yakalamistim pcde eskiden kalma foto deildi faceden alinmisti ama geri donusum kutusundaydi daha sonra baktimi bilmiyorum hic kontrol etmemistim bugun sanki birsey durttu ve baktim bugun aratmis

Çok üzüldüm ya aklı onda sanırım bu sefer ciddi bi şekilde konuşsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…