Onunla evlenseydi, senin esini aratacaktı. Bu maalesef ki boyledir. Sen artik ona ait oldugun için onun olmayani merak ediyor.Bende aklinin hala onda oldugunu dusunuyorum kizlar hazmedemiyorum artik. Zaten cok mutlu bir evliligimz yok bide bu cikinca ne hissedecegimi bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Normalde boyle seyler yazmam ama...Hersey gozume soktuda ben anlamadm belkide. Üzgün degilim ama cok kirginim . Psikopat gibi surekli takip etmek istemiyorum. Ayrilmak canımi yakacak biliyorum ama supheyle yasamakta yakacak. Kavusamadigi kiymetli oluyormus insanin. Yoksa 8 yil sonra neden hala bakar insan. Pcde gordugumde resmi hamileydm uyardim kirildigimi soyledm anlamamis demekki.
Kizlar sizce bu normal mi yani kocaniz eski sevgilisinin kocasini facede aratsa ne yapardınız? Ve kocaniz gecmiste bu kizi cok sevmisse.
boşanmalısın. neden biliyormusun. şiddet gördüğüm için. hep psikolojik şiddet hemde diğeri.
[h=2]Kizlar yardim aklim bulandi[/h]Kizlar uzun bir aradan sonra yine geldim. Benim derdim esimin surekli beni azarlayip hakaret etmesi. Surekli beni asagiliyor. Yaptigim hicbir seyi begenmiyor karsi gelirsem vuruyor vuruyor dedigim bir iki tokat oyle agir dovme yok yada kufur ediyor. Sokak ortasinda bile cocuk dustu diye bana kufurler ediyor. Aileme gittim konusmak icin dayanamiyorum bosanacagim diye ailem butun erkekler ayni kusuru olmayan yok daha iyisi olmaz diyor sizce yasadiklerim herkeste olan seyler mi herkes cekiyorda benmi cit kirildim oldum kafam cok. Ayrilirsam beni mutlu bir hayat beklemiyormus.daha kotu olurmus hersey. Siz ne dusunuyorsunz bana bir akil verin. Cesaretimi kirdilar her seferinde bu sefer yeter bitti diyorum ama ayrilmaya cesaret edemiyorum
Sunu eklemeyi unuttum hakaretlerinden bir sure sonra ozur diliyor sinirlendm korktum gibi aciklamakar yapiyor ben affetmiyorm bn sana soylemeye calisiyordum dinlemiyorsun diyince tekrar hakarete basliyor.
Kizlar sordum bugun ne dese begenirsinz benm ozelim olamaz mi dedi ne karistiriyorsun ne bakiyorsun dedi.
Kizlar sordum bugun ne dese begenirsinz benm ozelim olamaz mi dedi ne karistiriyorsun ne bakiyorsun dedi.
Kizlar sizce bu normal mi yani kocaniz eski sevgilisinin kocasini facede aratsa ne yapardınız? Ve kocaniz gecmiste bu kizi cok sevmisse.
Kızlar eski sevgilisinede bakmis brn engellemistim 2yil once. Evden cikarken zaten onuda engellemssin sanki ben bilmiyorum engeli kaldirmayi dedi yaa olabolir mi bu kadar piskinlik cok canim yandi soktayim hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?