Kocanizin eski sevgilisinin kocasini aratmasi

Ben eski sevgilimin karısına bakıyordum bir ara meraktan. Bir zamanlar deli gibi seviyordum ama şuanda buz gibiyim fotoğraflara baktığımda hiçbir şey hissetmiyorum. (Evli değilim.)

Bir tane yakın arkadaşımla konuşmuştum bu konuyu erkek. Eski sevgililerinden konu açılmıştı birini çok sevmiş zamanında ara ara bakıyorum faceden demişti ama şuan ki sevgilisiyle kavga etse bile kendini kaybediyor o derece. Eşiniz de meraktan bakmıştır bence.

Size de hak veriyorum çok can acıtan bir durum takıntı olur bir süreden sonra ben olsam ciddi ciddi konuşup korkuturdum sanırım.

Son düzenleme:
Bende aklinin hala onda oldugunu dusunuyorum kizlar hazmedemiyorum artik. Zaten cok mutlu bir evliligimz yok bide bu cikinca ne hissedecegimi bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Onunla evlenseydi, senin esini aratacaktı. Bu maalesef ki boyledir. Sen artik ona ait oldugun için onun olmayani merak ediyor.
Meraktan ote bi sey oldugunu sanmıyorum. Hepimiz yapıyoruz bunu.

Normalde boyle seyler yazmam ama...
Beter olsun!
Bi de hamileyken.... yaziklar olsun ya.
Madem oyle yapamiyorum diyip bosanmayi konussaydi. Size yillarca eziyet etmis psikolojik olarak.
Bu arada ayrilirken gurur falan yapmayin donuna kadar alin. Obur turlusunden anlamaz cunku. Sizin gencliginizi guzel duygularinizi gozgoregore harcamaktan cekinmeyen kisi baska dilden anlamaz.
Anlamasi da muhim degil, siz daha iyi olun yeter ki.
Bir suru kadin ayriliyor yalniz degilsiniz ki. onsuz fakat gece yastiga basinizi koydugunuzla huzurla uyuyabilirsiniz...zor da olsa bunun ustesinden geleceginize inaniyorum.

Bence bundan daha fazla sorunlariniz var. Siddet ve hakaret varmis. Eski konularinizdan okudum. Bu konunuz cok basit kaliyor. Calisiyor musunuz? Siddet ve hakaretle evlilik nasil gecer bilmiyorum.

ilginç bir eşiniz varmış eski sevgilisini aratmak yerine kocasını aratmak :44: mutlu olup olmadıklarını merak etmiştir heralde

Kizlar sizce bu normal mi yani kocaniz eski sevgilisinin kocasini facede aratsa ne yapardınız? Ve kocaniz gecmiste bu kizi cok sevmisse.

Canım ya takma bence sırf meraktan
Insanoğlu meraklı iste. Kocası nasıl benden yakışıklı mı falan diye bakmıştır.

tam ne olacak merak etmiştir yazacaktım da kamelyacığım
önceki konunu görmemiştim ben
ne o öyle tokat atmak hakaret etmek
başlarım ona!!!

bu konunda da bir müddet takip et bakalım ne olacak...

hiçbişey yapılamazki bu duruma..
merak etmiştir bişey yok bunda....

Bende eski sevgililerime arada bakarim ama meraktan ve iki yili askindir da evliyim kocamida cok seviyorum.ama insan iste merak ediyor.... Tek eski sevgilini degil eski arkadaslarini hatta nefret ettigin insanlari bile aratiyorsun facebookta..nasil bi hayati var vs diye.. Bende ustunde durulacak bir konu bile degil.kendi kendinizi yok yere yipratiyorsunuz.ben esime eski sevgililerini sordugum zaman parmagindaki yuzugu gosterip benim sahibim sensin diyor... Siz karisisiniz eski sevgilide kim oluyor...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

boşanmalısın. neden biliyormusun. şiddet gördüğüm için. hep psikolojik şiddet hemde diğeri.
[h=2]Kizlar yardim aklim bulandi[/h]
Kizlar uzun bir aradan sonra yine geldim. Benim derdim esimin surekli beni azarlayip hakaret etmesi. Surekli beni asagiliyor. Yaptigim hicbir seyi begenmiyor karsi gelirsem vuruyor vuruyor dedigim bir iki tokat oyle agir dovme yok yada kufur ediyor. Sokak ortasinda bile cocuk dustu diye bana kufurler ediyor. Aileme gittim konusmak icin dayanamiyorum bosanacagim diye ailem butun erkekler ayni kusuru olmayan yok daha iyisi olmaz diyor sizce yasadiklerim herkeste olan seyler mi herkes cekiyorda benmi cit kirildim oldum kafam cok. Ayrilirsam beni mutlu bir hayat beklemiyormus.daha kotu olurmus hersey. Siz ne dusunuyorsunz bana bir akil verin. Cesaretimi kirdilar her seferinde bu sefer yeter bitti diyorum ama ayrilmaya cesaret edemiyorum
Sunu eklemeyi unuttum hakaretlerinden bir sure sonra ozur diliyor sinirlendm korktum gibi aciklamakar yapiyor ben affetmiyorm bn sana soylemeye calisiyordum dinlemiyorsun diyince tekrar hakarete basliyor.

Canım çok üzüldüm. böyle şeyler bir kadını çok yıpratıyor. helede seviyorsan eşini yuva yıkmak çok kolay evlenmek önemli değil sürdürebilmek önemli bizlerde meraktan bakıyoruz. Unutamamışda olabilir ama seninle evli. çokda umursama :) sana el kaldırmıyorsa kötü davranmıyorsa evine bakıyorsa sorun yok.

Gereksiz bir merak ama merak işte…
Ben de üniversitede ilk erkek arkadaşımın düğün resmini görünce eşine dikkatli bakmıştım.. bu biraz da geçmişte değer verdiğimiz insanların bizden sonra kimleri seçtiklerini merak etme duygusudur. Bu resme baktığım zaman evliydim ve çocuğum vardı. Ama özel arattırmadım tesadüfen görmüştüm. Ha bakmasam bakmazdım ama gelinliğini vs baya inceledim..
Yine de bakamaması tercihtir.

Kızın kocasını kıskandığı anlamına gelir, benim eski sevgilim bizzat kocamı faceden ekledi yani dengesiz.

Kizlar sordum bugun ne dese begenirsinz benm ozelim olamaz mi dedi ne karistiriyorsun ne bakiyorsun dedi.

Kizlar sordum bugun ne dese begenirsinz benm ozelim olamaz mi dedi ne karistiriyorsun ne bakiyorsun dedi.

Benim de özelim olduğunda bu konuyu yeniden konuşalım! deseydiniz siz de
Beyfendiye bak hem suçlu hem güçlü.

Çok kaçamak ve klasik bir cevap.
Her yöne çek ama tartışmaya girme tarzından.

Kizlar sizce bu normal mi yani kocaniz eski sevgilisinin kocasini facede aratsa ne yapardınız? Ve kocaniz gecmiste bu kizi cok sevmisse.

elde edilemeyen herşey insanda hırs ve merak uyandırır
eşin bir zamanlar bu kadını sevmiş
muhtemelende terkedilen istenmeyen taraf kendisi olmuş
bu durumdada
benim yerime kimi tercih etti
çok mu yakışıklıydı
karizmasımı vardı
zenginmiydi
bunları merak etmiş .
şuan o kadına aşık olduğunu düşünme
bence hissettiği yanlızca merak ve hırs

senin için gurur kırıcı bu doğru
ama malesef her insanın geçmişi oluyor
senden önce yaşadığı hayat oluyor
anlayış göster diyemem
bende göstermezdim
şuan konuşmam kolay
ama gurur kırıcı
yinede aşkının devam ettiğini düşünmüyorum

Kızlar eski sevgilisinede bakmis brn engellemistim 2yil once. Evden cikarken zaten onuda engellemssin sanki ben bilmiyorum engeli kaldirmayi dedi yaa olabolir mi bu kadar piskinlik cok canim yandi soktayim hala ben gonderilerini kapatmisim herkese acik olacakmis.

Son düzenleme:

Bu adam sizi kaybetmekten korkmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…