Kocanizin eski sevgilisinin kocasini aratmasi

Yeni idirdiginden emin misiniz?
Bazen gecmiste silinmis ve oyle arada kalmis unutulmus olabiliyor...

2 yil once indirmisti ama foto o zaman yeniydi faceden indirilmisti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Meraktandır ne olucak ki fazla takılma onu unutamamış olsa senle evlenmezdi heralde

Kiz bizden once evlenmisti biz sevgiliyken kardesi aramis esimi o gun ablam bugun evleniyor gel kacir ben yardim ederim demis esim istememis anlattigina gore ama o gunu cok ii hatirliyorum icip aglamisti tabi ben nedenini bilmiyordum sonradan ogrendim

Çok üzüldüm ya aklı onda sanırım bu sefer ciddi bi şekilde konuşsanız

Ayrilmauo dusunuyorum bu supheyle yasayamam sureli akli onda mi diye deliye dönerim

Ayrılmadan önce ciddi bişekilde konuşun önce ama bence

Nasil baslamaliyim konuya konussam ne degisecekki akki ondaysa onda dermi inkar edecek yada suclu psikolojisi bagirip kusup gidecek

Eski sevgilisinin adini bilmiyorken yuzunu tanimaniz da bi garip.
Yanlis anlamayin kotu anlamda demiyorum.

Yine kendimi sizin yerinize koyuyorum da... ben erkek arkadasimin mecnun gibi sevdigi kizin adini dahi hatirlamiyorum bazen ortak arkadaslardan oturu lafi geciyor da burcu banu falan diye salliyorum.
Bu kadar ustunde durmayin krndinizi uzersiniz...

Zaten size bir hatasi var ise sakli kalmiyor hicbir sey...
Eger bu aramalardan oturu ayrilmayacaksaniz veya onun pisman olmasini saglayamayacaksaniz yine zarar kendinize.
Bakin o fosur fosur uyuyor... siz o degerli vaktinizi kendinizle alakali seylere bakarak degerlendirebilecekken kocanizi kovalamakla gecen bir omru kabullenir gibi davraniyorsunuz.

Bilemiyorum, belki de evlilik boyle birsey.

Kizlar sizce bu normal mi yani kocaniz eski sevgilisinin kocasini facede aratsa ne yapardınız? Ve kocaniz gecmiste bu kizi cok sevmisse.

ben olsam ben de acaba derdim ama bazen sebepsiz meraklara sahip olabiliyoruz, eğer bir kaç kez daha aratırsa takıntı diyebiliriz ama 1 kereden bir şey olmaz bence

Kizin fotograflari vardi esimde sevgoliykenbalip yirmistim tabi hepsine baktim sonra ablasigilde gordum ayni fotolardan onlarida alip yirtmistim ama gecen hafta ablasigilde albumu bakarken bir tane fotogtaf kalmis esimle sakalasirken habersiz cekilmis bir fotokarsima cikti ne yapacağımı bilemedm masadn kalktim iceri gittim esim gelmedi pesimden sonuma kadar albume bakti bide baska yoktu vallaha dedi eve gelince. Yani kizin yuzunu unutmama firsat vermiyorlar canm

insan sevdiğine kavuşunca meşk olurmuş kavuşamadığında adı aşk olurmuş
insan malesef kavuşamayınca ayrı bi ilgisi oluyo acaba napıyo acaba bensiz mutlu mu diye
belki onunla birlikte olsaydı hiç mutlu olamayacak haberi yok
ama kavuşamamış ya işte hep bi soru işareti kalır insanda
aşk geçicidir sevgi saygı kalıcıdır eğer ufak tefek sorununuz varsa ve normalde mutluysanız bu konuyu dert etmeyin derim
sonuçta şu an sizinle ve bi ömür sizinle olmayı seçmiş
evlilik o kadar basit bi eşy değil ki sizinle evlenme kararı almış

Bence altında birşey aramaya hiç gerek yok,bazen eskilerin öylesine aklımıza geldiği,bizlerinde bakmışlığı oluyor.kimle evlendi facede varmı diye .. evet kötü hissetmek normal,ama sonuçta herşey geçmişte kalmış,evliliğinize sahip çıkın,o sizi seçmiş evlenmiş.ben olsam ismi arattığını gördüğümü,kötü hissettiğimi söylerdim içimin rahatlaması şüphelerimin gitmedi adına.ama kimselere bırakmazdım kocamısırf bu nedenle boşanmayı ağzınıza alıp eşinizin aklına sokmayın mutlu olmaya bakın.

ne diye arıyomus ?
kocam nasıl bir cevap verdiğine bakarım ..

Burnumu daha fazla sokmus gibi oldum kusura bakmayin ama... yerinize kendimi koyuyorum cok uzulurdum. Belki kendimi bildigim icin bu tip seylere bakmiyorum veya ilk zamanlar ogrendiklerimi takinti haline donusturmeden unutuyorum.

Bir de soyle dusunun;
Esiniz size deger vermiyor olsaydi o kiz evli degilken "sevgili" olmazdiniz.
Ya da tam tersi o kiza yeterince deger verseydi yoklugunda sevgili yapmazdi.

Bu iliski de esinizin vicdan muhasebesi yapacagi birseyler mi var acaba dusunmeye basladim...

Kac yillik evlisinizki.ve onlar kac yil once ayrilmis

3 yillik evlitim 4 yillikta flort ettik o unv askiymis yani tahminen19 20 yaslarinda beraberlerdi arada 8 yil gecmis hala bakar mi insan

Kiz ayrilmis esimden esim kosmus kizin pesinden istememis kiz barismak. Aklinin onda oldugunu hissediyorum baska sevgilileride olmus ama sadece bu kizi aratmasi normal mi

Acaba ayrilma nedenleri neydi.... nedense esiniz sucluymus gibime geliyor.
Eger kiz sevmese kardesi esinizi aramazdi.
Esiniz pesindeyken kizin israrla barismamasi affedemedigini dusunduruyor.
Dolayisiyla esinizin bu kadar takintili olmasinin nedeni biraz ilk ask sendromu biraz da vicdan bence.

Fakat yine size deger vermiyor olmasaydi albume baktiktan sonra baska yoktu vb icinizi rahatlatmak icin cumle kurmazdi.

Bu sorun haricinde evliliginizde sikayet ettiginiz birsey yoksa bir sure bu konuyu kapatip gormezden gelmeyi deneyin...
Belki sizin gerilmenize neden oldugu icin adi gecmese bile bu durum iliskinize de yansiyordur.
Baktiniz sorunlar son hiz devam ediyor ayrilma secenegini o zaman dusunun bence.

Icimi rahatlatmak icin deil kavgadan kurtulmak icin demişti bnce. Bizde sorun cok bu en ufagi ama en cok yaralayanlardan biri. Ne yapacagimi inanin bilmiyorum sanirim tavrina gore karar verecegim piskinlik yaparsa katlanabilecegmi sanmiyorum ilk defa gorseydm yutardim ama artik olmuyor.neden ayrildiklarini hic anlatmadi zaten dinlemek istedigimdende emin degilim pesinde cok kostugunu ablasi soyledi gerisini dinlemedm bile sanirim bu benm hassas noktam o kadar soruna katlandm inanin bu agir geldi

Ne diyebilirim ki... keske yardimci olabilsem.
belki benzer seyleri yasayan ya da evli hanimlar daha farkli yorumlarlar...

Fakat evliliginiz ve sevgililik ile toplam epey yil gecmis. Sizi kaybetmek istemiyorsa daha dikkatli davranmaliydi.
Ayrica o abla da ayri bir patavatsiz... kostu diyen o, albumdeki fotolari atmayan o. Belki cok onemli gorup temizlige girismemistir fakat en azindan tekrarlanmamasini saglayabilirlerdi.
Hepsinin akli gel-git....
Sanirim su durumda ben de sizin gibi dusunurdum, haklisiniz...

sonuna kadar haklısınız...

Son düzenleyen: Moderatör:

Hersey gozume soktuda ben anlamadm belkide. Üzgün degilim ama cok kirginim . Psikopat gibi surekli takip etmek istemiyorum. Ayrilmak canımi yakacak biliyorum ama supheyle yasamakta yakacak. Kavusamadigi kiymetli oluyormus insanin. Yoksa 8 yil sonra neden hala bakar insan. Pcde gordugumde resmi hamileydm uyardim kirildigimi soyledm anlamamis demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…