Kocanz hesabindaki parayı saklar mı sizden?

blackblackblack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2018
264
88
98
2 yıllık evliyim Eşim hesabındaki parayı bana göstermek istemiyor. Esim benden parayi eksik etmez, ne istersem alır, kredi de ödüyoruz gelirmz giderimiz de belli. Ama bankamatige bile ben yaninda olduğum için gtmiyor sırf hesabındaki parayı gormeyeym diye.. erkegin kıyıda köşede biriktrdgi olmalyms. Bunu kadının bilmesine gerek yokmuş.. ben senden bseyi eksik ediyor muyum sanki diyo.. (( Evliliğimiz ilk başlarında kartının şifresni telefonuna kaydetmsti gizliden grdim baktım da dokümana öyle karstrdgi birşey de yok ,, ama saklaması zoruma gdyo)) sizce yaptığı bu davranış normal mi... Bu konuda trip atmami bile istemiyor eşim, göstermek istemiyosa saygı duyup susup tamam demeliymisim napayım yol gösterin

Bana da pek göstermez eşim hatta artık diretirim söyle diye ama ben çok takılmıyorum az çok belli oğlumuza açtığımız hesap zaten ondan üzerinde durmuyorum ne olursa oğlumuzun hakkına girmez diye
Öyle ayrı bir hesap yok zaten maaştan kalan birikiyodr az biraz.ama benim zoruma gidiyor .karısıym sonuçta.çar çur etmez zaten hesaplıdr da ... Ailemden öyle gördüm yani ben hesabi kari da koca da bilir

Hayır normal değil. O parayı sadece kendi sahiplenmiş. Sizi ortak etmek istemiyor bence. Bende olsam çok kırılırdım açıkçası. Ciddi ciddi konuşurdum. Muhtemelen aklı başına gelene kadar bende kendime yönelik yaşardım. Evlilik böyle olmamalı ya..Bilemiyorum.

Öyle ayrı bir hesap yok zaten maaştan kalan birikiyodr az biraz.ama benim zoruma gidiyor .karısıym sonuçta.çar çur etmez zaten hesaplıdr da ... Ailemden öyle gördüm yani ben hesabi kari da koca da bilir
İşte normali öyledir size hak veriyorum ama kendi eşimde nedense pek göstermez söylerim ısrar etmem he birine verdiğini ailesine başkasına felan öğrenirsem işler karışır ama diğer türlü üstünde durmayın çok boşverin hamilesiniz huzur önemli

Bende çok kirildm zaten .. sırf yanındayım dye bankamatige gitmedi sanki ben bilsem napacam ki. Konuşuyorm ama benim bseyimi eksik etmiyorms o yüzden ne kadar para olduğunu sorgulamam doğru değilmş!!

Hiç aklıma gelmedi hesabını kontrol etmek. Sormam bile. Ortak kararla alınacak bir şey varsa ne kadar paramız var derim ona göre plan yaparız. Onun dışında istediği şekilde istediği kadar birikim yapabilir. Allah gecinden versin ikimizden birine bir şey olursa zaten diğerinin olacak o birikim.

[/QUOTE]
ailesine verecek olursa benden gizlemez zaten bende bişey demem o konuda ilk zamanlar dedm de ses etmiyorm artk yani...valla hamile olduktan sonra takar oldm daha çok.bu arada hamile olduğumu yazmamstm ,önceki postlarim görünüyor mu

Nasıl hiç aklınıza gelmedi

eşim parayla ilgilenmez hesabından istediğim zaman para cekıyorum, yatırım birikim gibi şeyleri de ben yapıyorum onun hesabında. Bırıkım yapacaksa bıle bunu sizin bılmenızde ne sakınca olabilir zorla elinden mi alcaksınız çok çirkin bir hareket. birşey yapılmaz

Aynen ben elinden mı Alacam sanki dedm gururum kırıldı resmen

Eşim banka hesabımda hiç ne kadar var diye sormaz bende söylemem. Ne bileyim hiç aklımıza gelmedi.
Eşimin bankasında az buçuk bilirim ne kadar var diye ama 7-8 ayda 1 belki denk gelirse bi sorarım o kadar. Bırakın kendi özeli olarak görüyordur ki olabilir yani.
Sizde çalıştığınızda sizinde özeliniz olur biter.
Çok takılmamak lazım. Kendi düşüncesi sonuçta.
He belki yanınızda öyle para çekmek istemiyor siz görmeyin diye. Biraz ayıp yapıyor ama yapacak bişey yok.
Zamanla değişir belki.

Valla banada gostermez pek bereketi kacar diye
Ama sizin ki kadar degil tabikii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…