- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi blackblackblack
-
Aaa iyi bari sevindimBen şimdiye kadar kocamla ilgili sorununu aileme acmadm acmakta istemem aslında.dunden beri Trip arıyordum hesap sfresini verdi baktm icim rahatladi
Ben calsyo olsaydım bile saklayamazdm .Ihtiyacı varsa veririm. Ama aksi durumda söyler miyim inanın bilemedim.
Aaa iyi bari sevindim
Aileyi herşeye karıştırmayın tabiki ama bu kadar ısrarcı olmasından dolayı dedim
[/QUOTE ben trip atınca çok bunaliyor çünküsırf triplerim btsin dye söyledi dye düşünüyorum ama sonuçta istedgm oldu.
Aynı şeyi yaşadım 10 yıldır borç batagindayiz sakin sakin inanma aynısını yapardı esim2 yıllık evliyim Eşim hesabındaki parayı bana göstermek istemiyor. Esim benden parayi eksik etmez, ne istersem alır, kredi de ödüyoruz gelirmz giderimiz de belli. Ama bankamatige bile ben yaninda olduğum için gtmiyor sırf hesabındaki parayı gormeyeym diye.. erkegin kıyıda köşede biriktrdgi olmalyms. Bunu kadının bilmesine gerek yokmuş.. ben senden bseyi eksik ediyor muyum sanki diyo.. (( Evliliğimiz ilk başlarında kartının şifresni telefonuna kaydetmsti gizliden grdim baktım da dokümana öyle karstrdgi birşey de yok ,, ama saklaması zoruma gdyo)) sizce yaptığı bu davranış normal mi... Bu konuda trip atmami bile istemiyor eşim, göstermek istemiyosa saygı duyup susup tamam demeliymisimnapayım yol gösterin
Rabbim rahata eriştirsin sizi... Trip atarakta olsa aldm internet bankacılığı şifresiniAynı şeyi yaşadım 10 yıldır borç batagindayiz sakin sakin inanma aynısını yapardı esim
Ben de çalışmıyorum. Benim eşim para saklayamaz. Çok kolay harcar. Keşke birikim yapsa da gizli yapsa. Hayatta yapamaz.Ben calsyo olsaydım bile saklayamazdm .
Esim benden hesaplıdr.. hani kadınların kıyıda köşede birikmisi olur ya öyle biri hiç olamadm bndeBen de çalışmıyorum. Benim eşim para saklayamaz. Çok kolay harcar. Keşke birikim yapsa da gizli yapsa. Hayatta yapamaz.
Ooo o iş bende. Hiç param yoksa bile çıkarır 2 çeyrek 5 gram veririm yani :) altın saklama hobim vardır. Evib muhletif yerlerinden altın çıkabilir:)Esim benden hesaplıdr.. hani kadınların kıyıda köşede birikmisi olur ya öyle biri hiç olamadm bnde
Ben neyim varsa sonuna kadar harcıyorumOoo o iş bende. Hiç param yoksa bile çıkarır 2 çeyrek 5 gram veririm yani :) altın saklama hobim vardır. Evib muhletif yerlerinden altın çıkabilir:)
Bu huydur. Mizaçtir. Bazılarını para rahatsız eder harcar.Ben neyim varsa sonuna kadar harcıyorumya da eve bsey alırım.ya kendime.ya esime.oyle btrrm
ben para biriktirmeden duramamSen de kocandan mı saklıyorsun
Esim de aynı düşüncedeben para biriktirmeden duramam
o yuzden saklıyorum ,
ihtiyamız oldugu anda ortaya bir torba altın çıkınca hiç itiraz etmıyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?