- 1 Temmuz 2018
- 264
- 88
- 98
- Konu Sahibi blackblackblack
-
Ödemeleri dert yanarak anlatıyor ama bizimki.nereye nasl ne kadar verdiğini söylüyor.. hesabındakilere gelince göstermek istemiyorBilmem, gelmedi valla. Para işleri eşimdedir bizim evde, ben ilgilenmem. Ödemeleri yaparken, eve ya da bize harcarken nasıl sormuyorsam birikimi nasıl yaptığını da sorma gereği duymuyorum heralde.
Ödemeleri dert yanarak anlatıyor ama bizimki.nereye nasl ne kadar verdiğini söylüyor.. hesabındakilere gelince göstermek istemiyor
Valla banada gostermez pek bereketi kacar diye
Ama sizin ki kadar degil tabikii
Bilmiyorm artk naslolur ben alindigimi kırıldığımi belli edecemValla o da öyle deyip kabullenmelisiniz bence. Başka çıkar yol varmış gibi görünmüyor.
Benim eşim saklamaz2 yıllık evliyim Eşim hesabındaki parayı bana göstermek istemiyor. Esim benden parayi eksik etmez, ne istersem alır, kredi de ödüyoruz gelirmz giderimiz de belli. Ama bankamatige bile ben yaninda olduğum için gtmiyor sırf hesabındaki parayı gormeyeym diye.. erkegin kıyıda köşede biriktrdgi olmalyms. Bunu kadının bilmesine gerek yokmuş.. ben senden bseyi eksik ediyor muyum sanki diyo.. (( Evliliğimiz ilk başlarında kartının şifresni telefonuna kaydetmsti gizliden grdim baktım da dokümana öyle karstrdgi birşey de yok ,, ama saklaması zoruma gdyo)) sizce yaptığı bu davranış normal mi... Bu konuda trip atmami bile istemiyor eşim, göstermek istemiyosa saygı duyup susup tamam demeliymisimnapayım yol gösterin
Ama burda şu var, ortak hesaba bakılır daBenimkinin söylemesine gerek kalmaz,şifresini biliyorum zaten online bakarim istersem,oda benimkine bakar
Eşiniz ayıp etmiş, birikim yapması elbette güzel ama yapılan birikimlerle nasıl bir yatırım yapılacağının kararı birlikte verilir, bilirseniz yatırım yapmaya niyetlendiğinizde ona göre bir karar almasına yardımcı olursunuz, ne kadar birikim yaptın diye hiç sormam eşim kendi söyler zaten, herkesin evlilik dinamikleri farklıdır fakat bizde hiç gizli saklı birikim olmaz, herkesin parası da birikimi de ortadadır.Bende çok kirildm zaten .. sırf yanındayım dye bankamatige gitmedi sanki ben bilsem napacam ki. Konuşuyorm ama benim bseyimi eksik etmiyorms o yüzden ne kadar para olduğunu sorgulamam doğru değilmş!!
Tabi ki herkesin evliliği farklıdır. Biz eşimle hiç bir konuda ayrı gayrımız yok. Ben çalışmıyorum,eşim çalışıyor,ikimizin de hesaplarinda iyi miktar para vardır. Bir birimizin harcamalarına karışmayız asla hesapta sormayız bir birimize. Özelikle getir hesabına bakayım olayı yok denk gelirsek gösteririz bir birimize. Kimse de rahatsız olmuyor bundan açıkcası :) sizinki farklı olabilir. Benim ailemde asla hiç bir zaman sorgulamadı.Ama burda şu var, ortak hesaba bakılır da
Bireysel hesaba bakılmaz, ben uygun bulmuyorum.
Banka hesabına kadar didiklemek hoşuma gitmez, takip edilmek de.
Bana ailem hiç bir konuda karışmadığı, sorgulamadığı için hayat alışkanlığıma aykırı yani.
Bu anneden alınan akıl...Bunu kadının bilmesine gerek yokmuş.. ben senden bseyi eksik ediyor muyum sanki diyo..
Kadınlar gizli birikim yapmalı zaten... maalesef kadınlar olası bir boşanma durumunda dımdızlak ortada bırakılıyor..Ben de eşimden gizli birikim yapıyorum. Elimden geldiğince ona çaktırmıyorum. Altın alıyorum. Acil bi durum olursa da çıkarıp veriyorum ama.
Ben kendimi garantiye alıyorum kendimce. Kötü bi şey yaptığımı hiç düşünmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?