Kocanz hesabindaki parayı saklar mı sizden?

nerden biliyorsunuz??? bi de kv yi devreye sokarak aklına kurt düşürmeyin.. aa fiti fiti nereye kadar

Adamın kendi maaşı, sizin giderlerinizi çocuğun giderlerini karşılıyor ama parasının hepsini size göstermek zorunda değil diye düşünüyorum aynı şey sizin için de geçerli, çalışıp maaşınız varsa eşinize hepsini söylemek zorunda değilsiniz, eşim de bende çalışıyorum birbirimizin parası ile ilgilenmiyoruz

nerden biliyorsunuz??? bi de kv yi devreye sokarak aklına kurt düşürmeyin.. aa fiti fiti nereye kadar
Hep duydum birinci ağızdan... çok fazla örnek var çevremde...

Siz bı mantıklı düşünün bir erkek bunu neden yapsın ki, karısından birikimini saklasın...anne aklı değilse o zaman başka karıştırdığı haltlar var derim ben ..

Bazı erkekler saklar bereket mevzusu için. Umarım dediginiz gibi durum yoktur.

Henüz iki yıllık evliymissin güzelim ,maddi konularda kendisini henüz rahat hissetmiyor olabilir.Acikcasi eşinin davranışı bana çok abes gelmedi çünkü seni birşeye muhtac etmiyormus.Maddi problemlere seni ortak etmiyor en azından .Şimdi hamilesin ekstra masraf olacak doğumda .Ozel gün olacak sana hediye almak isteyecek. Bunlar icin bile kendi tasarrufunda bir birikime ihtiyacı var yoksa biz kadınlar hep "ne gereği vardı bu para verilir mi? ,ne kadar harcadın?" deriz... Sakın kendini üzme .

Bu konuda her zaman pozitif ayrımcılıktan yanayım. Bir kadın imkan bulduğu her zaman kendi adına veya ailesi adına gizli birikim yapmalıdır.
Akarken doldurmalı ki boşanma veya eş ölümü gibi durumlarda en az hasarı alabilsin.

Birikimi eşim yapar, hiç kontrol etmedim şimdiye kadar. Arada aklıma gelir sorarsam söyler, Bi kaç gün sonra unuturum ne kadar olduğunu. Parayla ilgim bu kadar işte.

Kendi parası diye bir şey yok. O çalışıyor kadın da evi çekip çeviriyor. Yani o para ortak. Bilmeniz hakkınız tabi ki.

Üstelik ATM den sırf siz varsınız diye para çekmemesi gerçekten ayıp. Kırılmakta da çok haklısınız.

Kadınların gizli birikim yapması ile de kıyaslanamaz bir durum bu bence. Bir boşanma durumunda erkeği ne kadar çirkefleşeceğini, ne kadar aşağılaşacağını buradan okuyoruz. Kadın yaptığı birikimi de mutlaka ya çocuğu ya da evi için harcar yine ama erkek öyle yapmaz. O yüzden kadın ile erkeğin gizli birikimini kıyaslamamak lazım bana göre.

Size katılıyorum.. biz daha eşimle nişanlıyken kaynanam laf arasında “ben daha eşimle bu kadar senelik evliyim ne kadar maaş aldıgını bilmem kadınlar erkeğin hesabına karışmamalı” gibi bişeyler söylemişti. Kimse kusura bakmasın ben evde eşim için çalışıp ugrasıyorsam gizli saklı olmamalı tek kanatla uçmaz bi kuş bende evde kendimi ona göre ayarlıyorum hesabımı alışverişimi ne yapılması gerekir ona göre ayarlıyorum illaki söyle söyle diye değilde bankamatiğe bile eşini götürmek istememesi kırıcı. Bir seferinde eşime bi yerden para gelecekti bende o paraya göre bi plan yaptım hepsini harcamak değil yapacağım şey o para yattıktan sonra yaparım diyordum iki gün olmuş yatmış eşim söylemedi bana şans eseri gördüm tavrımıda koydum ve güzelce konustum oda anladı tekrarını yapmadı

Birbirimizin para işlerine karışmıyoruz diyenler olmuş, ev arkadaşı mısınız acaba? Ben en son ev arkadaşımla böyle yaşıyordum çünkü. Paramı söylerim, eşimde söyler. Olası ödemeler konusunda ne kadar paramız var,nasıl öderiz diye konuşur anlaşırız. Ben olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum. Kocamdan da para saklamadım hiç. Gelirimiz giderimiz belli. Zaten benim sakladığımı veya ben eşimin sakladığını öğrensem evliliğim muhtemelen çok ciddi şekilde sarsılır. Bereket için söylememiştir diyenler olmuş, buna inananlara Allah akıl fikir versin diyorum sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…