- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi blackblackblack
-
nerden biliyorsunuz??? bi de kv yi devreye sokarak aklına kurt düşürmeyin.. aa fiti fiti nereye kadarBu anneden alınan akıl...
genelde anneler oğullarını "karının birikiminden haberi olmasın" diye öğütlerler...bununda kaynanalara göre haklı haklı gerekçeleri vardır...olaki borç yada karşılıksız para isterlerse kadının haberi olursa sorun çıkar yada kadının paradan haberi olursa eşyaları yenilemek ister yada kadının ailesinin haberi olur borç isterler gibi korkular...
Hep duydum birinci ağızdan... çok fazla örnek var çevremde...nerden biliyorsunuz??? bi de kv yi devreye sokarak aklına kurt düşürmeyin.. aa fiti fiti nereye kadar
Bazı erkekler saklar bereket mevzusu için. Umarım dediginiz gibi durum yoktur.Hep duydum birinci ağızdan... çok fazla örnek var çevremde...
Siz bı mantıklı düşünün bir erkek bunu neden yapsın ki, karısından birikimini saklasın...anne aklı değilse o zaman başka karıştırdığı haltlar var derim ben ..
Konu sahibinin eşi "erkegin kıyıda köşede biriktrdgi olmalyms. Bunu kadının bilmesine gerek yokmuş.." diyormuş amaBazı erkekler saklar bereket mevzusu için. Umarım dediginiz gibi durum yoktur.
Evet karışık bir durum.Konu sahibinin eşi "erkegin kıyıda köşede biriktrdgi olmalyms. Bunu kadının bilmesine gerek yokmuş.." diyormuş ama
Ben de eşimden gizli birikim yapıyorum. Elimden geldiğince ona çaktırmıyorum. Altın alıyorum. Acil bi durum olursa da çıkarıp veriyorum ama.
Ben kendimi garantiye alıyorum kendimce. Kötü bi şey yaptığımı hiç düşünmemiştim.
Size katılıyorum.. biz daha eşimle nişanlıyken kaynanam laf arasında “ben daha eşimle bu kadar senelik evliyim ne kadar maaş aldıgını bilmem kadınlar erkeğin hesabına karışmamalı” gibi bişeyler söylemişti. Kimse kusura bakmasın ben evde eşim için çalışıp ugrasıyorsam gizli saklı olmamalı tek kanatla uçmaz bi kuş bende evde kendimi ona göre ayarlıyorum hesabımı alışverişimi ne yapılması gerekir ona göre ayarlıyorum illaki söyle söyle diye değilde bankamatiğe bile eşini götürmek istememesi kırıcı. Bir seferinde eşime bi yerden para gelecekti bende o paraya göre bi plan yaptım hepsini harcamak değil yapacağım şey o para yattıktan sonra yaparım diyordum iki gün olmuş yatmış eşim söylemedi bana şans eseri gördüm tavrımıda koydum ve güzelce konustum oda anladı tekrarını yapmadıHep duydum birinci ağızdan... çok fazla örnek var çevremde...
Siz bı mantıklı düşünün bir erkek bunu neden yapsın ki, karısından birikimini saklasın...anne aklı değilse o zaman başka karıştırdığı haltlar var derim ben ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?