Kocanz hesabindaki parayı saklar mı sizden?

konunun başında gizli borç yaptı sandım

borç değil de birkimse karismayin bence. ben de esim israr etse rahatsiz olur göstermem.

Bende çok kirildm zaten .. sırf yanındayım dye bankamatige gitmedi sanki ben bilsem napacam ki. Konuşuyorm ama benim bseyimi eksik etmiyorms o yüzden ne kadar para olduğunu sorgulamam doğru değilmş!!
Çok komik ama erkekler bazen böyle sacmaliklar yapıyor ben ne mi yaptim, faiz haram diyip tüm parayı benim hesaba geçirdi :)) sözüm ona ben günaha giriyorum o girmiyor aklınca, eski bir bankacı olarak bana hiç ters değil tamam dedim hesaba bloke koydum şimdi o benden izinsiz hesaba bakamiyor :)))))

Mevzu ATM ye bile sizle gitmiyor olması bu çok garip.
Eşim asla saklamaz bende öyle. Pek hesap sormayız birbirimize ama gelecek ile ilgili plan yaparken bakarız. Eşlerin birşey saklamaması taraftarıyım. Kişisel alan ve harcamaları olmalı ama sizi evinizin ekonomisine ortak etmemesi ilişkinizdeki güven duygusunu zedeleyebilir.

İnşallah sana haksızlık yaptıgını gerçekten anlar sonuçta o paranın derdinde olmadıgınızı sadece onun tavrına kırgın oldugunuzu anlaması lazım hakkınızda hayırlısı olsun evlilik ve bu duurmlar yavas yavas oturan şeyler ilk ailede gördüklerini uygulamak istiyorlar sonra kendisininde ailesi oldugunu anlayınca düzelmeler başlıyor. Huzurlu bi evliliğiniz olsun inşallah

Kredi ödüyoruz zaten biliyorm borcunu
Basima cok benzeri geldigi icin soyluyorum. Hicbir sekilde hesaplarina girmeme izin vermiyor benim yanimda internet bankaciligini bile acmiyor sordugumda da birikim yapiyormus herseyi bilmek zorunda degilmisim filan diye gecistiriyordu. Olay buyudu baya baya ve ben ogrendim ki benim bildiklerimin disinda 45 binlira daha borcu varmis daha dogrusu katlana katlana o hale gelmis. Oyle bir durum olabilir mi sizde de diye sordum

Allah başka bir dert vermesin inşallah en büyük derdiniz bu olsun. Benim babam da aynıdır. Annem babamın hala ne kadar maaş aldığını bile bilmez. Eşiniz haklı. Evli olmanız onun özel hayatına tecavüz etmenizi gerektirmez. Elbette birçok şeyi paylaşacaksınız bu şart. Ama o bu meseleyi özeli olarak görüyorsa size de saygı duymak düşer. Evine bakıyor, absürt harcamaları yok, sizi şüphelendirecek davranışlarda da bulunmuyor. Bırakın gizlesin. O da onun saklı kutusu olsun.

Benim esim kendini polat alemdar zannettigi için bende bilmem açıkçası ne kadar parasi olduğunu arkadaşı diyor ki 5 milyon para var bunda
Bazen de ben bunun gibi degilim ki bunda para var alır kendine vs diyor birsey icin
Esime sordugumda inkar ediyor yok oyle birsey diyor
O da şımarıyor ama ben sorunca..
Didiklemeyin bence
Sonucta bir borcu olsa bilirsiniz
Ya da sizden esirgemiyormus?
Ben esimden para esirgerim ama. Ben çalışmıyorum ve ev hanimlarinin hicbir zaman parasi olmaz. Yani kocalari sordugunda
Köşeye ailenizin gelecegi icin para atması guzel birsey sonucta.
Hem zaten kac kadin biliyordur ki esinin banka hesabindaki parayi?

Madem öyle istiyor e paranızıda eksik etmiyormuş bence fazla takılmayın derim belki o parayı görüp birşeyleri yenilemek isteyeceğinizi düşünüyordur.

AA hadi ya inşallah biter bir an önce bir an önce borclarnz. Konustk biz bugün alındığımi kirildgmi söyledim sfresini verdi bana . Öyle bir sorun yok şükür.

Madem öyle istiyor e paranızıda eksik etmiyormuş bence fazla takılmayın derim belki o parayı görüp birşeyleri yenilemek isteyeceğinizi düşünüyordur.
O paraya güvenerek bseyler istememden cekiniyo olabilrdi belki deeşim de ben neyini eksik ediyorum ne istiyorsun da yok diyorm diyo zaten o da o fikirde

Amin inşallah sağolun.konustk bugün verdi sfresini ama hala haksz olduğumu düşünüyor tabi.ve kendi kirilms nankörlük ediyomuusm ben.. sanki benden bseyleri esirgiyo gibi davranıyormusum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…