- Konu Sahibi blackblackblack
-
2 yıllık evliyim Eşim hesabındaki parayı bana göstermek istemiyor. Esim benden parayi eksik etmez, ne istersem alır, kredi de ödüyoruz gelirmz giderimiz de belli. Ama bankamatige bile ben yaninda olduğum için gtmiyor sırf hesabındaki parayı gormeyeym diye.. erkegin kıyıda köşede biriktrdgi olmalyms. Bunu kadının bilmesine gerek yokmuş.. ben senden bseyi eksik ediyor muyum sanki diyo.. (( Evliliğimiz ilk başlarında kartının şifresni telefonuna kaydetmsti gizliden grdim baktım da dokümana öyle karstrdgi birşey de yok ,, ama saklaması zoruma gdyo)) sizce yaptığı bu davranış normal mi... Bu konuda trip atmami bile istemiyor eşim, göstermek istemiyosa saygı duyup susup tamam demeliymisimnapayım yol gösterin
Ne yapayım, sadece yediğim, içtiğim, giydiğim, gezdiğim kar kalmasın yanıma ama değil mi?Boşanmayi dile getrmiyorz öyle bir durumumz yok aslında .ama araba alacak kadar birikm yapmssanz ne mutlu size☺
Çok komik ama erkekler bazen böyle sacmaliklar yapıyor ben ne mi yaptim, faiz haram diyip tüm parayı benim hesaba geçirdi :)) sözüm ona ben günaha giriyorum o girmiyor aklınca, eski bir bankacı olarak bana hiç ters değil tamam dedim hesaba bloke koydum şimdi o benden izinsiz hesaba bakamiyor :)))))Bende çok kirildm zaten .. sırf yanındayım dye bankamatige gitmedi sanki ben bilsem napacam ki. Konuşuyorm ama benim bseyimi eksik etmiyorms o yüzden ne kadar para olduğunu sorgulamam doğru değilmş!!
İnşallah sana haksızlık yaptıgını gerçekten anlar sonuçta o paranın derdinde olmadıgınızı sadece onun tavrına kırgın oldugunuzu anlaması lazım hakkınızda hayırlısı olsun evlilik ve bu duurmlar yavas yavas oturan şeyler ilk ailede gördüklerini uygulamak istiyorlar sonra kendisininde ailesi oldugunu anlayınca düzelmeler başlıyor. Huzurlu bi evliliğiniz olsun inşallahBenim kaynanam da o mantıkta biri zaten anasından babasndan nasıl görürse o şekilde davranıyorlar.ama ben kabul etmiyorm bu durumu konstm kendimi anlattım ama beni çok anlamadı . Tavır yapmaya devam edince akşama hesap şifreni veriyosun dedm kabul etti.bakalm daha gelmedi eve nolacak gorecegiz
Ihtiyacı varsa veririm. Ama aksi durumda söyler miyim inanın bilemedim.Ama eşiniz sizin biraz da olsa birikim yaptgnu bilse bsize sorsa hala saklar mydnz .sorma der mydnz
Basima cok benzeri geldigi icin soyluyorum. Hicbir sekilde hesaplarina girmeme izin vermiyor benim yanimda internet bankaciligini bile acmiyor sordugumda da birikim yapiyormus herseyi bilmek zorunda degilmisim filan diye gecistiriyordu. Olay buyudu baya baya ve ben ogrendim ki benim bildiklerimin disinda 45 binlira daha borcu varmis daha dogrusu katlana katlana o hale gelmis. Oyle bir durum olabilir mi sizde de diye sordumKredi ödüyoruz zaten biliyorm borcunu
Çalışıyorum evet çalışmadığım dönrmdede sorsan aynı yorumu yapardım . Asla hesabını ne kazandığını sormadım gerekte duymadım . Bana yapılsa deliririm herhalde asla karıştırmam .Siz de calsyosnz galiba o yüzden aynı fikirdesnz
İnşallah seninde böyle olur çok üzüldüm.ailenle konuş eşinle konuşmayı denesinlee bu kız mülteci değil paranı ondan saklayamazsın vs.Ne güzel.. olması gereken de o zaten bnce
Allah başka bir dert vermesin inşallah en büyük derdiniz bu olsun. Benim babam da aynıdır. Annem babamın hala ne kadar maaş aldığını bile bilmez. Eşiniz haklı. Evli olmanız onun özel hayatına tecavüz etmenizi gerektirmez. Elbette birçok şeyi paylaşacaksınız bu şart. Ama o bu meseleyi özeli olarak görüyorsa size de saygı duymak düşer. Evine bakıyor, absürt harcamaları yok, sizi şüphelendirecek davranışlarda da bulunmuyor. Bırakın gizlesin. O da onun saklı kutusu olsun.2 yıllık evliyim Eşim hesabındaki parayı bana göstermek istemiyor. Esim benden parayi eksik etmez, ne istersem alır, kredi de ödüyoruz gelirmz giderimiz de belli. Ama bankamatige bile ben yaninda olduğum için gtmiyor sırf hesabındaki parayı gormeyeym diye.. erkegin kıyıda köşede biriktrdgi olmalyms. Bunu kadının bilmesine gerek yokmuş.. ben senden bseyi eksik ediyor muyum sanki diyo.. (( Evliliğimiz ilk başlarında kartının şifresni telefonuna kaydetmsti gizliden grdim baktım da dokümana öyle karstrdgi birşey de yok ,, ama saklaması zoruma gdyo)) sizce yaptığı bu davranış normal mi... Bu konuda trip atmami bile istemiyor eşim, göstermek istemiyosa saygı duyup susup tamam demeliymisimnapayım yol gösterin
Ben şimdiye kadar kocamla ilgili sorununu aileme acmadm acmakta istemem aslında.dunden beri Trip arıyordum hesap sfresini verdi baktm icim rahatladiİnşallah seninde böyle olur çok üzüldüm.ailenle konuş eşinle konuşmayı denesinlee bu kız mülteci değil paranı ondan saklayamazsın vs.
Madem öyle istiyor e paranızıda eksik etmiyormuş bence fazla takılmayın derim belki o parayı görüp birşeyleri yenilemek isteyeceğinizi düşünüyordur.2 yıllık evliyim Eşim hesabındaki parayı bana göstermek istemiyor. Esim benden parayi eksik etmez, ne istersem alır, kredi de ödüyoruz gelirmz giderimiz de belli. Ama bankamatige bile ben yaninda olduğum için gtmiyor sırf hesabındaki parayı gormeyeym diye.. erkegin kıyıda köşede biriktrdgi olmalyms. Bunu kadının bilmesine gerek yokmuş.. ben senden bseyi eksik ediyor muyum sanki diyo.. (( Evliliğimiz ilk başlarında kartının şifresni telefonuna kaydetmsti gizliden grdim baktım da dokümana öyle karstrdgi birşey de yok ,, ama saklaması zoruma gdyo)) sizce yaptığı bu davranış normal mi... Bu konuda trip atmami bile istemiyor eşim, göstermek istemiyosa saygı duyup susup tamam demeliymisimnapayım yol gösterin
AA hadi ya inşallah biter bir an önce bir an önce borclarnz. Konustk biz bugün alındığımi kirildgmi söyledim sfresini verdi bana . Öyle bir sorun yok şükür.Basima cok benzeri geldigi icin soyluyorum. Hicbir sekilde hesaplarina girmeme izin vermiyor benim yanimda internet bankaciligini bile acmiyor sordugumda da birikim yapiyormus herseyi bilmek zorunda degilmisim filan diye gecistiriyordu. Olay buyudu baya baya ve ben ogrendim ki benim bildiklerimin disinda 45 binlira daha borcu varmis daha dogrusu katlana katlana o hale gelmis. Oyle bir durum olabilir mi sizde de diye sordum
O paraya güvenerek bseyler istememden cekiniyo olabilrdi belki deMadem öyle istiyor e paranızıda eksik etmiyormuş bence fazla takılmayın derim belki o parayı görüp birşeyleri yenilemek isteyeceğinizi düşünüyordur.
Amin inşallah sağolun.konustk bugün verdi sfresini ama hala haksz olduğumu düşünüyor tabi.ve kendi kirilms nankörlük ediyomuusm ben.. sanki benden bseyleri esirgiyo gibi davranıyormusum.İnşallah sana haksızlık yaptıgını gerçekten anlar sonuçta o paranın derdinde olmadıgınızı sadece onun tavrına kırgın oldugunuzu anlaması lazım hakkınızda hayırlısı olsun evlilik ve bu duurmlar yavas yavas oturan şeyler ilk ailede gördüklerini uygulamak istiyorlar sonra kendisininde ailesi oldugunu anlayınca düzelmeler başlıyor. Huzurlu bi evliliğiniz olsun inşallah ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?